Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשוני סיאט לאון 1.2 TSI כשבועיים עם כ 200 ק"ם.

אני שמתי לב כשאני עומד בניוטרל (וכן נראה לי במהירויות נמוכות עם הילוך 1 או 2) יש רעש מתכתי קל מאוד דומה לרעש של DSG , כמו שתואר רבות בפורום זה, ונשמע כאילו באמת משהו משוחרר.

מצב זה לא קורה תמיד ורעש נראה לי לא קשור לפעילות מנוע כי הוא לא סדיר . יש לציין שהוא גם לא קשור לחום מנוע.

זה נראה תקין ? התקשרתי למוסך "המכונית" (אני מירושלים) הם אמרו לבוא , אך אני חושש שאחרי שאני אגיע לשם רעש לא יופיע ....

האם מישהו נתקל בזה?

תודה רבה

פורסם

הרכב באחריות, אין סיבה לפנות למוסך אחר שהוא לא מוסך מורשה צ'מפיון.

הרעש הזה כמו שאמרת דובר כאן רבות וכמו שאני מבין לא ניתן לעשות דבר נגד זה.

פורסם
הרכב באחריות, אין סיבה לפנות למוסך אחר שהוא לא מוסך מורשה צ'מפיון.

הרעש הזה כמו שאמרת דובר כאן רבות וכמו שאני מבין לא ניתן לעשות דבר נגד זה.

הנושא סביב הרעש ,שדיברו עליו, יותר התמקד בDSG אך לא בידני

אגב,

מוסך "המכונית" הינו מוסך מורשה צ'מפיון ומופיע ברשימה שקיבלתי עם רכב בעת המסירה.

http://www.vwseat.co.il/

פורסם

ידידי, זה הרעש המוכר והידוע של המנוע - לפי מה שהבנתי מהבריטים, מדובר בפח מגן של הדאונפייפ והוא פשוט מרעיש קלות. בכל מקרה, זה בכל ה-1.2TSI, גם בידני ו-DSG, ואין מה לעשות כנגד זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא יודע לגבי הרעשים שאתה שומע, אך אני ממליץ מכל הלב על מוסך המכונית. אני טיפלתי ומטפל שם במשך השנים ב-3 מכוניות, 2 מהן TSI בשילוב DSG, יש להם נסיון רב בטכנולוגיה הזו.

שאול ובנו אורן מקצוענים, אמינים ולא ימרחו אותך. כששאול נתקל בבעיה, הוא לא מרפה, משתמש בנסיונו הרב ומחפש בספרות מקצועית ומטפל לפיה.

גש אליהם, לא תצטער.

פורסם

ל RS , זה באמת עונה לי לשאלה ,כי אני שומע בוודאות שזה רעש אביזרים, בפרוש לא מנוע ויכול להיות קשור למערכת פליטה (כך זה נשמע כשלוחצים טיפה גז ) ועוד שלא תמיד אני מצליח לשחזר אותו כשאני עומד בניוטרל...

ל passat04 תודה על המלצה , זה מצטרף להמלצות רבות על מוסך בפורום ,אני אישית ,לטיפול מתכוון ללכת לשם

תודה רבה לכם

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי במוסך רעש לא יופיע :| , כמו שחששתי , אבל הצלחתי לשחזר אותו היום והבנתי בוודאות מאיפה הוא!!!!

רעש מופיע כאשר רכב עומד על השיפוע בצד ,כך שחלק שמאלי של רכב (של נהג ) יותר גבוה מהחלק הימני וקדימה ואחורה באותו גובה (יכול להיות שיש עוד מצבים אבל זה מה שטפסתי).

והוא מגיע בוודאות מוחלטת מתיבת הילוכים כי כאשר לוחצים על קלאץ' רעש מפסיק, משחררים - חוזר

, ואם אחרי שחרור קלאץ' אינו חוזר - לוחצים טיפה גז ועוד פעם רעש.

יתכן שזה תקין (יחסית) וזה באג בייצור שחוץ מרעש אין כל השפעה...

תבדקו מי שיש לו את הרעש ותגיבו...

• תוכן חדש...