Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני נתקל בבעיה שהמנוע נכבה לי ברמזור בפיאט אונו 92 מנוע 1000 (קרבורטור).התופעה מופיעה לאחר חצי שעה שלי נסיעה בערך , וכל רמזור כמעט נכבה המנוע.

יש לציין שמודול ההצתה חדש וכן האלטרנטור והמצבר הוחלפו.

האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי מצתים? או מפלג?

תודה מראש,

חיים

פורסם

ניראה לי קרבורטור.בקרבורטור יש דיזה להעשיר את התערובת כשהמנוע קר.וכשהמנוע מיתחמם היא ניסגרת ןהדלק מוזן מהדיזה סרק.חכה לתגובתו של המומחה צביקה קרבורטור.

פורסם

האמת יש לי אותה בעיה בהונדה סיוויק 99, לא דווקא ברמזורים - כשהרכב עומד כמה דקות הטורים מגיעים עד לרבע ואז הרכב נותן לבד גז והטור קופץ לאחד וחצי ומתייצב על 1.. ואז שוב חוזר לרבע וכו'.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור גם לי :)

פורסם

אוטומחשב זה אוטו שיוצר משנת 94 כולל.(חוץ מכמה חריגים).הזרקה ולא קרבורטור.וכול תקלה,אפילן כיוון טורים נידרש לחברו למחשב מאבחן במוסך.והמחירים בהתאם.בחיפוס בפורם תקבל מושג על המחירים.

פורסם

האם זה פשוט להחליף דיזה בקרבורטור ? או צריך איש קרבורטורים?

מה לגבי הכוהל כדאי לבדוק אותו לפני שנוגעים בקרבורטור?

פורסם

כדי להחליף דיזה (או לנקות דיזה)יש לפרק את הקרבורטור.אטמים,כיוונים.ואולי המעברים הפנמים סתומים .מכון מיקצועי טובל ומשרה את החלקים בחומר ניקוי לפתיחת כול המעברים ,מחליף לאטמים חדשים,גומיות של משאבות הוקום,וכויון גובה דלק בתא המצוף,(לפעם הראשונה לפחות ,אני מציע שבעל מיקצוע יטפל ואתה תילמד).אני יודע שבפיאט מהדגם הזה יש בעיות עים המודול הצתה שמורכב עי הדיסטרובוטור ,הבעיות מופיעות עים היתחממותׁׁׁ(לא קשור לעצירה ברמזור).אבל שוה בדיקה.

פורסם

שהיה לי אונו הדיזה הזאת התקלקלה גם לי ונסיתי לשים חדשה אבל 2 כאלה פשוט עבדו כמה ימים וזהו.. בסופו של דבר חתכנו את השפיץ של הדיזה וזהו, שתהיה פתוחה תמיד.

(ואני חושב שהמטרה של הדיזה היא למנוע את זה שהאוטו יקבל דלק אחרי הכיבוי וישאר מונע עם המפתח בחוץ, מה שקרה לי דווקא לפני שהרסתי את הדיזה פעם אחת כשרק קניתי את האוטו ולא קרה לאחר מכן)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תבדוק משיכות אויר מהצינורית שמתחברת לדיאפרגמת הקידום שבמפלג , כשהמנוע עובד בסרק תלחץ עם פלייר על הצינורית אם יש שינוי בפעולת המנוע תיגש להחליף את הדיאפרגמה או שפשוט תנתק את הצינורית מהמפלג ותסתום אותה

פורסם
ניראה לי קרבורטור.בקרבורטור יש דיזה להעשיר את התערובת כשהמנוע קר.וכשהמנוע מיתחמם היא ניסגרת ןהדלק מוזן מהדיזה סרק.חכה לתגובתו של המומחה צביקה קרבורטור.

שלום רב !

והנה תגובתו של צביקה שלא אחרה להגיע!

תופעת הכבוי הרנדומלי , ברכבי אונו פייר 100 סמ"ק, מוכרת והסיבות הם , מודול הצתה לקוי, (ו/או פיק אפ/לקטן)דיזה אלקטרו מגנטית לא תקינה, ו/או קרבורטור הזקוק לנקוי שיפוץ וכוון מקצועי.

בכל מקרה את הפתרון האידאלי תמצא במכון קרבורטורים מקצוען, מיומן ואמין, שלא יובד בשיטת"מצליח".

מיותר לציין שאת הבונוס תקבל בחיסכון משמעותי בדלק, שיפור נתאוצה ווהתנעה, ובעיית הכבוי הרנדומלי תעלם לגמרי.

מכיוון שמודול הצתה הוחלף, ואם אני אניח שמודול ההצתה לא סיני,והחלפתו נבעה מבעיית כבוי בעיקר במנוע חם, סביר מאד להניח שהבעייה מראש לא היתה במודול הצתה.

פנה למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...