Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש סקודה פאביה 1400 16V אבל כבר שלושה כלי רכב שראיתי מופיעות עם תקלה של חיישן חמצן וכולם אומרים לי שהם נוסעים כך שנים... כולל אחד שהוא מכר כך שאין לו סיבה לשקר.

מה דעתכם? האם זה בעייתי? עובר טסט? על מה זה משפיע?

תודה מראש, יוסי.

פורסם

החלפנו בחצר 2 החיישנים בחצי שעה,עלו (אוניברסליים סיניים) אצל פרוחזאד 340 ש"ח לשניהם. אז אל תאמין שיש מישהו שישאיר אור כתום דולק במכירה אם זה באמת רק חיישן. (אפילו לא טרחנו לבדוק איזה - החלפנו מיד את זה שעל סעפת הפליטה - 10 דקות, ועל הממיר הקטליטי - 20 דקות כולל הרמה וחיבורי החוטים)

פורסם

סליחה שכחתי עוד 75 ש"ח למפתח לחיישנים (כמו מפתח פלגים, גדול ב-1 מ"מ - 22 במקום 13/16 = 21, עם חריץ לכל האורך) בחנות כלי עבודה.

נראה לך שבגלל זה יימכרו אוטו עם אור מנוע דולק. תפוס מרחק.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חיימי- על אילו חיישנים מדובר? אצלי קיימת אותה הבעיה ולקחו לי על חיישן חמצן משומש 800 ש"ח! ועוד באותו הערב חזרה ההתראה...

אשמח אם תרשום לי את שמות 2 החיישנים במייל:

guy.buium#gmail.com

גיא

הפוך את המחשב שלך למכונת מזומנים שמכניסה כסף על בסיס יומי!

לפרטים: http://lp.vp4.me/d3ty

• תוכן חדש...