Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני ממש אשמח אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג קיט על מנת להתקין דאבל דין בסיאט לאון קופרה,המקורי מהחברה נראה מזעזע ואני רוצה להרכיב מערכת טובה בין היתר.

תודה לעונים.

פורסם

איפה יושב הדודי הזה, הוא מתמחה בדברים כאלה?אני לא רוצה בניה מיוחדת וכו' אלא קיט מיוחד שמתלבש פשוט על הקונסולה מותאמת לסיאט, אם תוכל לתת לי עוד קצת פרטים אני אשמח.

תודה.

פורסם

אתה מתכוון למסגרת חדשה בכדי לשים דאבל דין אפטרמרקט?

אים כן הייתי ממליץ לך על אהובי שי,נמצא בתל אביב.

אצלו בטוח תמצא.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באסמן,

בדקתי אצל אהובי שי, המחירים אצלו לא מחוברים למציאות לעומת מקומות אחרים,בערך ב 30-40 אחוז יותר.

אתם יכולים אולי בכל זאת לייעץ לי לגבי מערכת שתומכת באייפון,שיהיה אפשרי לראות את הצג של האייפון על המכשיר,מסך נשלף,דיבורית בלוטוס,וכו' וכו'.

את המסגרת כבר הזמנתי באיביי בעלות של 33 יורו.

לבינתיים קיבלתי הצעה על מכשיר JVC 846 בסכום של כ2900 שקל,ולא אין פה שום קאצ',כולל אחריות והכל מסביב.

אם יש לכם עוד המלצות על מכשיר דומה אני אשמח לשמוע.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ויפר,

אשמח אם תוכל לשלוח לי את הלינק של מי שהזמנת ממנו את הקיט להחלפת המערכת,

יש לי את אותה הבעיה, אני רוצה להחליף בלאון קופרה שלי את המערכת המקורית לדאבל דין.

תודה רבה

• תוכן חדש...