Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת, קראתי אותן ולמדתי הרבה דברים חדשים, אך עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה.

לא מזמן רכשתי AUDI A3 1.6 אוטומטית, שנת 2003. המנוע איננו מוגדש טורבו.

רציתי לדעת האם בכל זאת כדאי להשקיע ברכב מבחינת "שיפורים" למיניהם, או לעזוב את הנושא לגמרי..

יש לציין שאני מאוד נהנה לנהוג ברכב אך עם זאת לא אתנגד למעט תוספת כח.

תודה!

פורסם

שלום לך.

אם אתה חדש בעניין ואני מאמין שכן, אתה צריך לדעת שיש מכוניות שנועדו יותר להיות ספורטיביות ויש שנועדו להיות פחות.

זאת אומרת שנגיד רכב שהוא יותר מיועד מבחינת הבסיס ויש לו שוק אבפר מרקט גדול, אזי מחירים בשביל לשפר יותר ידדותיים ללקוח. אם לא זה בעיה.

הבעיה היא בארץ כי אין הרבה בעלי מלאכה מקצעוים ויודעים והחוק הוא גם מסרס כל משפר מהגבלות כאלה ואחרות.

תראה ברור שיש תמיד תחושה שחסר קצת פה וקצת שם, אין מה לעשות.

אתה נהנא כרגע מהרכב, עזוב אותו אך שהוא כי אתה תשקיע במשהו שלא יתן לך הרבה הרכב עצמו הוא רכב טוב ומפנק אבל בשילוב המנוע הזה עם הגיר הזה הוא באמת כבד.

תהנא מהרכב ושמור עליו. אם אתה רוצה אפשר לעבוד על ההתנהגות שלו.

פורסם

יש לך הרבה חלקים שקשורים להיגוי ומתלים שאתה יכול לרכוש ולהתקין כנראה שזו האפשרות היחידה שלך בה אתה ממש תראה תמורה לכבף וגם הבטיחות האקטיבית תעלה, רק קח בחשבון שהרכב יהיה חד יותר ותצטרך ללמוד אותו מחדש.

אפשר להתחיל בגאנטים צמיגים ולהמשיך עלה

פורסם
יש לך הרבה חלקים שקשורים להיגוי ומתלים שאתה יכול לרכוש ולהתקין כנראה שזו האפשרות היחידה שלך בה אתה ממש תראה תמורה לכבף וגם הבטיחות האקטיבית תעלה, רק קח בחשבון שהרכב יהיה חד יותר ותצטרך ללמוד אותו מחדש.

אפשר להתחיל בגאנטים צמיגים ולהמשיך עלה

האמת היא שהצמיגים קצת יבשים וחשבתי להחליף אותם לפני הטסט (במאי), אבל אולי כדאי להחליף אותם לפני?

ויש לרכב חישוקי מגנזיום (ככה קיבלתי אותו).

ד"א איזה חלקים שקשורים להיגוי ולמתלים אפשר להחליף במחיר סביר, לא באלפי שקלים..

פורסם

אתה אומר שקראת את 11 הדיברות. הדיבר ה-9 קולע די במדוייק למצבך.

בסופו של דבר תחליט מה שתחליט אבל בהשוואה של עלות-תועלת אני מאמין שאתה כבר יודע לבד את התשובה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אתה אומר שקראת את 11 הדיברות. הדיבר ה-9 קולע די במדוייק למצבך.

בסופו של דבר תחליט מה שתחליט אבל בהשוואה של עלות-תועלת אני מאמין שאתה כבר יודע לבד את התשובה.

הבנתי את הרמז חחח

אבל לפי מה שהבנתי את הרבה בעיות במנועים של ה 1.8T באודי, לא?

זה גם מה שמנע ממני לקנות את הרכב עם המנוע הזה..

שלא לדבר על ה 1.8 הרגיל שהם בכלל זוועה לפי מה שאמרו לי..

פורסם

ה 1.8 מנוע מעולה , אבל לא לשיפורים . ו ה1.6 עם הגיר האוטומתי שלך בכלל לא מיודע לשום שיפור (דעתי) .

פורסם

. אזוב את רכב במנוחה, בוא מתאים לצרכים שלך תמכור! בסך הכל יש אנשים שהרכב הזה מתאים להם, לגבי מנועי בטובו זה אחד הדברים היותר מוצלחים שיוצרו על ידי יואב גדול על סמך מה החלטתה בביצועים האלה לא אמינים? צריך שאני לא חסיד שלהם אני לא יכול להתעלם מהאמהות של המנועים האלה, כמובן הכל יחסי.

פורסם

אם הרכב לא מתאם לך תמכור, מנוע הטורבו של וואג זה אחד הדברים העותר אמינים שיוצרו על ידי וואג בשנים יהאחרונות, על סמך מה היהחלטתה שהוא לא אמין

• תוכן חדש...