Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע פיגו 206 30\5 w

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום , השבוע הכנסתי את רכבי 206 xs 2007 לטיפול 60 אלף

לאחר הטיפול שמתי לב שהוחלף לי השמן ל 5\30 w חצי סינטטי לאחר בדיקה בפורום בהודעות קודמות הבנתי שברכבי משתמשים ב10\40 , חשוב לציין שהטיפול נעשה במוסך מורשה של פיגו .. השמח אם מישהו ידע לתת לי תשובה עניינית אם זה תקין .

במיידה וזה תקין אני יכול להשתמש ב שמן 10\40 שיש לי לצורך מילוי אם יצטרך בעתיד ?

בתודה ליאור .

פורסם
שלום לכול חברי הפורום , השבוע הכנסתי את רכבי 206 xs 2007 לטיפול 60 אלף

לאחר הטיפול שמתי לב שהוחלף לי השמן ל 5\30 w חצי סינטטי לאחר בדיקה בפורום בהודעות קודמות הבנתי שברכבי משתמשים ב10\40 , חשוב לציין שהטיפול נעשה במוסך מורשה של פיגו .. השמח אם מישהו ידע לתת לי תשובה עניינית אם זה תקין .

במיידה וזה תקין אני יכול להשתמש ב שמן 10\40 שיש לי לצורך מילוי אם יצטרך בעתיד ?

בתודה ליאור .

בוקר טוב

השמן ששמו לך במנוע הוא שמן סינטטי מלא, הוא מומלץ ע"י היצרן והוא משובח יותר מהשמן שיש לך, 10W40.

לא מומלץ לערבב שמנים במנוע .

בברכת הנותן מקבל

פורסם

עזוב מה רשום בחשבונית.

תסתכל מה כתוב על המדבקה.

5w30.jpg

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בוקר טוב

השמן ששמו לך במנוע הוא שמן סינטטי מלא, הוא מומלץ ע"י היצרן והוא משובח יותר מהשמן שיש לך, 10W40.

לא מומלץ לערבב שמנים במנוע .

בברכת הנותן מקבל

בפג'ו שלי (206, 2004), במדבקה שעל החלק התחתון של מכסה המנוע, כתובה המלצת היצרן לשימוש דוקא בשמן 10W40, וזה השמן שדאגתי שישימו בטיפול האחרון. יש סיבה לבקש משהו אחר בטיפול הבא?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...