Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

באווירת תיקונים ולקראת החלפת כמה מכלולים ברכב הגיע תורו של הפילטר מזגן.

הסימפטומים מוכרים, פתרון אחד החלפת פילטר. התקשרתי למוסך לשאול כמה עולה הפילטר והוא עולה סכום לא שפוי בעליל של 200 שקלים, לעומת זאת פילטר של א.ל פילטר עולה כ 80 ש"ח. אני בדר"כ אוהב חלקים מקוריים גם שזה נוגע בפילטר,היות והמחיר גבוהה אני שוקל את האופצייה השנייה.

אז חברי הפורום היקרים, מה אתם אומרים על פילטר של חברת א.ל פילטר? עדיף מקורי? תחליפי?

תודה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אם מדובר בפילטר נייר פשוט - אין שום סיבה לשלם 200 על המקורי. במקרה הנ"ל גם עם פילטר סיני אני לא רואה בעייה, מקסימום מחליפים אותו לפני הזמן המומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר ללכת על התחליפי?

הפילטר הוא פילטר נייר עם מסגרת פלסטיק פשוטה.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לפני שנה שמתי פילטר מזגן חלופי בBMW שלי, גרמני מחברה מוכרת MYLE.

לפני חודש בערך החלפתי למסנן פחם של היצרן המקורי MANN, אין מה להשוות בכלל.

כרגע לא חודר אלי שום ריח לתוך האוטו, לאומת קודם שהייתי מרגיש כל אגזוז של משאית או אוטובוס.

מבחנית סינון אבק, שניהם עושים בדיוק את אותה עבודה.

תבדוק אם המקורי שלך זה מסנן פחם פעיל, במידה וכן תקנה רק מקורי או MANN.

אם המסנן מזגן המקורי בצבע לבן (כלומר ללא פחם), אז אפשר לקנות גם תחליפי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ב BMW מופיע בקטלוג החלקים שני מספרים: אחד עם פחם פעיל ואחד בלי. אם תעשה טיפול בחברה ולא תבקש אחרת, ישימו לך את הנייר הפשוט, אפילו שהוא מקורי.

לדעתי אין שום בעיה לשים לא מקורי מכל חברה מכובדת, העיקר שיהיה עם פחם פעיל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ברר מחיר מקורי מול חבר פורום שמייבא חלקי יונדאי מקוריים בייבוא מקבילי. שם האתר שלו "יונדאי שופ".

פורסם

המסנן התחליפי שדיברתי עליו הוא מאותו אתר יונדאי שופ, ביררתי אצל המוסך ביונדאי על הסנן המקורי והם אומרים שאין לאותו רכב סנן עם פחם פעיל זה, רק אותו סנן נייר פשוט עם תג מחיר מוגזם.

לבסוף אני אלך כנראה על התחליפי. היכן אפשר להשיג סננים של MANN ואם זה מתאים לרכב?

תודה

פורסם

אתה יכול לרכוש ללא שום בעיה והסתייגות פילטר של א.ל פילטר שהם ייצרני OEM עבור ייצרני רכב רבים.

עליי...

פילטר של MANN פילטר תוכל לרכוש אצל צנטרל בת"א אבל המחיר לא זול בהרבה מהמקורי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אנחנו מדברים כאן על יונדאי אלנטרה. אין לה פילטר פחם פעיל ולכן אין שום בעייה עם פילטר זול ופשוט. פילטר סיני תחליפי יעלה כמה עשרות שקלים, לא יותר. להערכתי הפילטר של א.ל. מסננים לא נופל ברמתו מהמקורי (וגם דובר על החברה הזאת בעבר, בצע חיפוש).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איפה ניתן להשיג פילטר של מאן? (ליונדאי אלנטרה אחרת)

תודה!

• תוכן חדש...