Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

המגבים של המכונית שלי קצת עייפים,וכפי שכבר ידוע מחירי המגבים של מגאן הם שערוריה-מדובר במגבים ללא מתכת.

האם יש דרך לחדש במעט את הגומי ולרעננו?.

פעם שמעתי שאם מורחים מעט בנזין בסמרטוט ומעבירים על קצוות המגבים זה משפר את תפקודם.

תודה לעונים.

פורסם

למה אתה חושב שצריך להחליף רק את הגומי ולא את כל הזרוע? נכון שאפשר, איני בטוח שמהלך כזה יצדיק את עצמו מבחינת תיפקוד, חסכון וזמן שמושקע.

אם תחפש בפורום, תראה שהיה לפני שנה שירשור בנושא, אני מניח שהיו גם בשנים קודמות.

בדוק טוב אם אצלך החיבור מהצד או האמצע, ותוכל למצוא משהו מתאים בחנויות אביזרים שהוזכרו בשירשור או לקנות באיביי.

לדוגמה: מגבים של valeo, עם זרוע, עלו לי באיביי 100+ ש"ח כולל משלוח (לא זוכר בדיוק), ועושים רושם שימשיכו עוד שנה בלי בעיות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...