Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים התקנתי לדים מתחת לרכב, חיברתי אותם כך שיפעלו כאשר האוטו נדלק [מחוברים לנורה הסלון] וחיבור שני למצת, לכל אחד מהם חיברתי מפסק, ונוצרה תופעה מוזרה שכשהפעלתי את המפסק של המצת הלדים פעלו גם ללא סוויץ'[המצת ברכבי פועל רק כאשר הסוויץ' סובב].

החוט שחיברתי ללדים כנראה נמס טיפה ונוצר חיבור של חוט הפלוס ושל חוט המינוס, דבר שגרם לניצוצות ולאחר מכן התלווה בלהבה לאורך כל החוט ועכשיו אני פשוט לא מצליח להפעיל את הקודן[הוא פשוט לא מגיב] כנראה נשרף החוט שלו.

כשהצצתי באיזור החוטים ראיתי 2 חוטים שרופים שהקצה שלהם חשוףולא מחובר לשום חוט, ניסיתי לחבר בין שני החוטים [האחד מחובר לפיוז, והשני כנראה לאזעקה או לקודן].

ejwmogftnlgz.jpg

לאחר שניסיתי לחברם דבר לא קרה, לכן אני מסיק או שהם בכלל לא היו מחוברים או שיותר הגיוני שפשוט החוט השמאלי נשרף ולכן אין שום תגובה.

אשמח לקבל ייעוץ כדיי שאוכל להניע את הרכב בהקדם האפשרי.

פורסם

ראשית נתק מיידית את כל ההתקנה הזו מהרכב כולל כל החיבורים.

שנית, בדוק נתיכים.

בכל מקרה אני מציע שתתן לבעל מקצוע להתעסק ברכב כדי למנוע נזקים כבדים לרכב.

פורסם

הצלחתי כרגע לסדר את הבעיה, פשוט הקודן לא קיבל זרם חשמל בשביל לעבוד, חיברתתי אוו חזרה מאיפה שהוא נשרפה עם חוט חדש, נתיך אתה מתכוון לפיוז? אני לא יודע איך בודקים אבל אם זה עוזר החוט [האדום ] שמחובר אליו נשרף, אבל כרגע הכל פועל ועובד כרגיל,

מה עליי לעשות עם החוט האדום התחתון בתמונה?לאן לחברו או מה לעשות?[החוט העליון הוא של הקודן והוא חובר כראוי לאן שצריך].

פורסם
ראשית נתק מיידית את כל ההתקנה הזו מהרכב כולל כל החיבורים.

שנית, בדוק נתיכים. נתיכים=פיוזים)מומלץ להחליף פיוזים במידה ונשרפו ,בערך המתאים בלבד!

בכל מקרה אני מציע, שתתן לבעל מקצוע להתעסק ברכב ,כדי למנוע נזקים כבדים לרכב.

ההמלצה של דניאל המודגשת באדום עדיין תקפה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על ה"עזרה" מצדכם אבל אשמח לקבל תמיכה שהיא לא צינית, אז כן חיברתי לדים מבלי לדעת לבדוק פיוז.. יש דרך להתבטאות וקצת לרדת מהטונים הצינים והמתנשאים האלו.

אני מעוניין לטפל בזה תחילה לבד, משמע אני רוצה ללמוד לבד יותר על הרכב ולא לתת כל דבר לבעל מקצוע לכן אני משתמש בפורום כדיי שיעזרו לי עצמאית ולא יגידו הי אתה, אתה לא יודע כלום אז תלך לבעל מקצוע, במקום זה אפשר אולי לתת קצת הדרכה ? מה איך ואיפה לבדוק?

פורסם

ההמלצה לתת לבעל מקצוע היא לא מתוך התנשאות.

התעסקות עם החשמל של הרכב יכול להגמר בנזקים גדולים כגון שריפת מחשב הרכב (נזק של כמה אלפים) ועד שריפת כל הרכב. הלהבה שראיתה היא אש אמיתית שיכולה לשרוף את כל הרכב.

אל תצפה שמישהו יוכל ללמד אותך חשמל דרך פורום באינטרנט.

בכל מקרה התמונה מראה חוט שחובר לפיוז בצורה פיראטית (המצד של הפיוז ולא מאחורה) מה שמראה על התקנה חובבנית שבודאי אף אחד לא יכול לנחש את כוונת המתקין מהתמונה.

פורסם

לרכב כבר נגרם נזק לחחטט חשמלי ולא ברור מהו היקף הנזק ולכן כל המלצה לתיקון תהיה בעלת פוטנציאל לנזק חמור יותר לרכב.

לאחר שנאמרו הדברים השרשור ננעל בציניות גמורה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...