Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכלל לא הגעתי ליום מיונים בגלל שקיבלתי הבטחה מהמוקדנית שאני אקבל זיכוי, שלחתי לך בהודעה פרטית.

אני אומר שלחו לו הודעה פרטית, אין מה להפסיד, אולי הוא יכול לעזור וסה"כ אם כולנו נקבל הזיכוי המדובר הרי שנוכל להכריז זאת כאן בפורום והכל יסתדר לטובה לכל הצדדים.

תודה על האמון.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי גם אני "נפלתי קורבן" בנושא

מצטער להגיד את זה אבל זה פשוט בזיון

אני אדם מאוד סבלני ולכן אני מחכה ל"תיקון טעות" והחזר כספי כבר מעל לשלושה (3!) חודשים

המקרה שלי מעט שונה משלכם :

הכול התחיל שברצוני היה להשתתף עם חבר בחוויה הזו שנקראת פורמולה ישראל.

בתאריך 17/08/11 העברתי אליכם סכום של 666₪ דרך פייפל ולאחר שלא קיבלתי אישור במייל על אחד התשלומים הרמתי טלפון בתאריך 30/08/11 והתבקשתי לשלם עוד סכום של 333₪ כי ככל הנראה המערכת לא קלתה את אחד התשלומים (דרך הפייפל)

לאחר כחודש כשהגיע פירוט האשראי הופתעתי לגלות שירד לי מהוויזה אכן 333₪ וגם מהפייפל 666₪, שילמתי 333₪ יותר מדיי וכאשר פניתי אל פורמולה ישראל בטלפון לא הייתה שום בעיה להסדיר את העניין התשלום ונאמר לי "אתה תזוכה דרך כרטיס האשראי" ואני בתור תמימותי עד היום מחכה לכך.

זה לא שאני עשיתי משהו לא בסדר להפך הייתי מאוד סבלני וכנה, לכן אבקש את אותה רמת התייחסות והבנה גם מהצד של הארגון "פורמולה ישראל".

הייתי בהתכבות עם יונית במייל ומה-23 לנובמבר לאחר שנשלח לי (בלי בקשתי) כרטיס כניסה חינם לאירוע שזה כביכול היה אמור "לספק את צרכיי" ולאחר שהחזרתי ליונית מייל שאיניי מעוניין בכרטיס כנסיה אלה בסכום כסף המיותר שהם גבו ממני, לא שמעתי מיונית, ועד היום היא לא מחזירה מיילים ופשוט מתעלמת ממני.!

אין דרך ליצור קשר עם האירוגון בשום נושא שהוא,

האירגון לא חוזר אליי בשביל בירורים נוספים והצגת פירוט אשראי המתאר את החיוב המיותר.

ביקצור אני מרגיש קצת מוזר, מרומה, חסר כל יכולת לעזור אפילו לעצמי בנושא, והרגשה כללית לא נעימה כלל אגב זאת הסיבה היחידה שלא הגעתי לאירוע שלכם וכנראה שגם לא אגיע בעתיד לצערי הרב.

סרגי צבן

פורסם

נראה שניצלתי בנס:lol:

גם אותי חייבו ב-333 מיותרים אבל תוך שבוע בערך משיחה עם יונית זיכו אותי לחשבון הבנק.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בתאריך 17/08/11 העברתי אליכם סכום של 666₪ דרך פייפל ולאחר שלא קיבלתי אישור במייל על אחד התשלומים הרמתי טלפון בתאריך 30/08/11 והתבקשתי לשלם עוד סכום של 333₪ כי ככל הנראה המערכת לא קלתה את אחד התשלומים (דרך הפייפל)

לאחר כחודש כשהגיע פירוט האשראי הופתעתי לגלות שירד לי מהוויזה אכן 333₪ וגם מהפייפל 666₪, שילמתי 333₪ יותר מדיי וכאשר פניתי אל פורמולה ישראל בטלפון לא הייתה שום בעיה להסדיר את העניין התשלום ונאמר לי "אתה תזוכה דרך כרטיס האשראי" ואני בתור תמימותי עד היום מחכה לכך.

תפעל מול חברת האשראי, תתחיל בנוהל חיוב מיותר או שגוי והם כבר ישיגו את מי שצריך בחברת ההפקות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שלום לכולם,

כבר דיברתי עם עורך דין, ואני מעוניין לפתוח בהליך משפטי נגד פורמולה ישראל, כנראה רק ככה הם יבינו. צריכים להתגייס כל החברים שנפגעו, ככה כולם יכולים להיות יותר מורווחים והרבה יותר קל להפחיד אותם כי כנראה שצריך להפעיל כוח פה.

אשמח אם כל מי שנפגע יכתוב את שמו בצורה מרוכזת במסמך שפתחתי

docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au0wcqvSf4RGdGtXdWZIajhObG9nZXF1a0xELVhXaUE

לכל מי שרוצה מידע נוסף,

054-7837588 יאיר

פורסם

חברים יקרים,

כפי שהבטחתי, 8 האנשים ששלחו לי הודעות פרטיות יקבלו את ההחזר שלהם.

לאחר שיחה עם ההנהלה והסבר על המצב של כל אחד מכם אושר להחזיר לכם את כספכם.

ביום ראשון אעביר את הפרטים המלאים שלכם בכדי שיצרו איתכם קשר ויחזרו לכם את הכסף.

בכל מקרה אני כאן ואעדכן בתהליך.

תודה על הסבלנות

אביחי

פורסם

אביחי שלום,

ניסיתי ליצור ליצור איתך קשר בכל דרך אפשרית, וביקשתי שתפנה אלי כי אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית, אני לא מבין מה קשה לרשום את המספר או לפחות לפנות אלי??

אודה לך אם תחזור אלי בהקדם, מאוד מקווה שלא נפספס את העברת שמי למערכת. אתה מוזמן גם להכנס לקובץ שפתחתי להוסיף את האנשים שנרשמו שם שמבקשים החזר,

תודה, יאיר

חברים יקרים,

תודה על הסבלנות

אביחי

פורסם

שלום אביחי.

כבר שלחתי לך הודעות בנושא בעבר, בזמן האחרון לא עקבתי אחרי ההודעות בפורום ואני מקווה מאוד שתצליח לעזור גם בעניין שלי.

אני נרשמתי ליום המיונים בידיעה שאני אהיה בחו"ל בין ה-18 ל-20 לספטמבר משום שבאתר הרשמי היה רשום שהמיונים ימשכו כשבוע לפחות.

לפני שטסתי, ב-15.9, הודיעו לי מהמוקד שבאופן סופי לא יפתחו ימי מיון נוספים ולכן ביטלתי את ההרשמה ונאמר לי שאני אקבל את ההחזר דרך האשראי. אין לי הוכחה לכך, אבל הובטח לי בעל פה בשיחה עם המוקד שההרשמה שלי בוטלה ושאני אקבל בחזרה את הכסף.

מאז התכתבתי אתך בהודעות פרטיות כאן, התכתבתי עם יונית במייל ודיברתי איתה טלפונית. לא קיבלתי שום החזר. אם תרצה אוכל לשלוח לך עותקים של המיילים ששלחתי לה.

יונית שלחה לי את ההודעה עם כרטיס הכניסה בחינם לאילת ועניתי שאני מסרב לקבל אותו ומעוניין לקבל את הכסף שלי בחזרה ולא שום פיצוי אחר.

אני מקווה שתוכל לעזור גם בעניין שלי ושסוף סוף אקבל את הכסף שמגיע לי.

ניסיתי לשלוח לך הודעה בפרטי אבל אני לא מצליח, אם תוכל לשלוח לי את המייל שלך בהודעה פרטית, אז אני אשלח לך במייל את הפלאפון והמייל שלי. בכל מקרה, כל הפרטים האלה אמורים להיות ידועים לחברה, ולטובת הטיפול בעניין השם ות.ז אמורים להספיק.

יוסי זמיר

ת.ז 021565163

תודה.

חברים יקרים,

תודה על הסבלנות

אביחי

פורסם

הוספתי את הפרטים, תודה על היוזמה

שלום לכולם,

כבר דיברתי עם עורך דין, ואני מעוניין לפתוח בהליך משפטי נגד פורמולה ישראל, כנראה רק ככה הם יבינו. צריכים להתגייס כל החברים שנפגעו, ככה כולם יכולים להיות יותר מורווחים והרבה יותר קל להפחיד אותם כי כנראה שצריך להפעיל כוח פה.

אשמח אם כל מי שנפגע יכתוב את שמו בצורה מרוכזת במסמך שפתחתי

docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au0wcqvSf4RGdGtXdWZIajhObG9nZXF1a0xELVhXaUE

לכל מי שרוצה מידע נוסף,

054-7837588 יאיר

פורסם
חברים יקרים,

תודה על הסבלנות

אביחי

שלום אביחי,

טרם פנו אלי.

האם אני ברשימת ה-״8״?

פורסם

^ גם אליי ועברו כבר 3 ימים ושלחתי לך מייל.. תוכל לבדוק גם לגבי?

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

• תוכן חדש...