Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

david86,

או שאתה לא קורא תוכן שירשורים ומגיב סתם, או שאתה לוקה בהבנת הנקרא.

קרא שוב הודעה ראשונה של פותח השירשור - כבר בשורות הראשונות יש תשובה.

תהיה אופטימי עוד לא אמרו כמה תקבל כסף תחשוב חיובי, בכמה קניתה את הרכב ?

אני כמו רבים אחרים קניתי את הרכב בסכום שמתקרב ל 97 אלף שקל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי שונה מרוח הדברים שעולה בשרשור.

חברות ביטוח מטפלות מידי יום בעשרות רבות של תביעות, רובן נסגרות (+/-) בצורה הוגנת. מיעוטן דורש עוד קצת לחץ כדי שגם הן תסגרנה, חריגות שבחריגות מגיעות לבתי משפט ולעיתונים.

אם ברשותך אישורי מיגון תקפים ושני מפתחות הרכב ברשותך אינני רואה סיבה הגיונית לכך שלא תקבל את כל המגיע לך לפי לוי יצחק.

אם הפיצוי הראשוני שיוצע לך לא יהיה מספק, תן לסוכן הביטוח להתנהל מול החברה, סוכן טוב ידע להוציא בעבורך את כל המגיע לך.

תהייה אופטימי, אינני רואה סיבה שלא.

פורסם
הסר דאגה מליבך - חכה להצעתם מאחר ומדובר בגניבת הרכב בלילה {ולא רכב מונע שהושאר ללא השגחה} אני לא רואה קייס שהביטוח יוכל להיתנער ממך הסיכוי שהרכב ימצא והם יוכלו להוכיח שהיתה כאן איזה רשלנות שווה לסיכוי לשלום עם אבו מזאן עוד השנה ולהזכירך כל מה שהם טוענים הם גם צריכים להוכיח!. - גם הסכום הוא לא גבוה . לא שאני מזלזל אבל חברת ביטוח היא ממש כמו בנק וכאן נגנב רכב בעלות של 100k לא משהו רציני זה לא שנעלמה R8 ושווה ממש להפעיל חוקרים ועניינים . זכור שאתה הלקוח כאן וחברת הביטוח נמדדת בדיוק ברגעים האלו . אם תקבל שרות מחורבן אל תחזור עליהם ותרחיק כל מי שיתכוון לעבוד איתם . אתה לא אופנוען ויש לך הרבה בחירה בין החברות השונות .

כנראה שלא נגנב לך רכב בעבר,ואני מקווה שגם לא יגנב לך.

אבל אתה טועה,בשהת 2002 כאשר גנבו את המיצובישי לנסר שנת 90 בלילה מתחת לחניה בבנין,

חברת הביטוח הגיע ודרשה לראות קודם כל 2 זוגות מפתחות ושלטים מקוריים של האזעקה,שאלו יותר מדי שאלות,מי נוהג? מתי נוהג? לאן נוהג? בקיצור תאמין לי שחוקר הגיע הביתה ושאל את אמי שהיא בת 60 הרבה מאד שאלות,הוא לא בא אמר לה שלום ושלף צי'ק.

וזה על הרככב בן בן 11 וחצי שהיה שווה 20K שקל.

האמת שאני לא חושב שתקבל מחירון,תקבל את המחיר ששילמת פחות קצת ירידת ערך שאין לי מושג איך יחשבו אותה.

ויש בזה גם היגיון שלא ניתן להנות מכספי ביטוח,אני מאמין שיש אפילו חוק כזה,מה שאני בא להגיד זה שלדוגמא בביטוח מנהלים של העבודה במידה ונפצעת אתה מקבל 75% מהשכר מביטוח לאומי ,ולא 100% כי המדינה רוצה שתחזור כמה שיותר מהר למעגל העבודה,שיהיה לך מוטיבציה לחזור ולא למשוך את המחלה,ובנוסף אתה לא יכול לקבל תשלום גם מביטוח לאומי וגם מחברת הביטוח כי אחרת יוצא שאתה ככביכול משתכר בזמן מחלה יותר ממה שהיית משתכר בזמן עבודה,(וזה מניסיון מתאונת דרכים ועבודה שקרתה לי).

בקיצור אני מאמין שגם פה המצב איכשהו דומה,הם לא פרייארים.

אביב8)

פורסם
הסיפור הוא כזה,

ביום שלישי שעבר קמתי בבוקר כרגיל בדרכי לעבודה וכשירדתי למטה לחניה הפלא ופלא הרכב נעלם.

הרכב הוא סיאט איביזה ספורט ידני 1600 מחודש דצמבר על הכביש.

אני כמו רבים אחרים קניתי את הרכב בסכום שמתקרב ל 97 אלף שקל. יש לציין שלא רכשתי בזמן אחד מהמבצעים של סיאט אבל זכיתי להנחה בכל אופן מסיבות אחרות.

השבוע סיימתי עם כל הבירוקרטיה שקשורה בגניבת רכב והעלתי את השאלה לסוכנת שמטפלת בתיק הזה.

איך מחושב גובה ההחזר. כמובן שתשובה לא קיבלתי. הדבר היחיד שהיא הראתה לי זה שהמחירות הוא 88 וזה מתייחס לתחילת השנה (כלומר ינואר) לפי מיטב הבנתי לפי לוי יצחק, כל חודש שהרכב לא נמצא על הכביש מגיע תוספת של 800 ש"ח וזה גם רשום באותיות הקטנות שלהמחירון. מה שמגיע לסכום של 96800.

עניין נוסף, מי שמכיר מנסיונו האישי, ברגע שנגנב רכב חדש או חדש יחסית או יקר באופו כללי מתייצב אצלך חוקר פרטי מטעם חברת הביטוח . מן הסתם לא היה לי שום אינטרס להסתיר שום מידע ואחת השאלות של החוקר היתה כמה עלה לי הרכב אז כמובן שעניתי לו (האם שגיתי?) כמו כן הוא ביקש העתק של החשבונית וקיבל אותה.

הייתי שמח לשמוע מכם שחוו את החויה הלא הנעימה הזאת של רכב שנגנב ואולי לקבל איזשהו מושג על השאלה הזאת שמסתובבת לי בראש.

החשש שלי פה הוא בנוסף לנזק שכבר נגרם לי (אני בן 23 וחצי) כי לא קיבלתי רכב חליפי בגלל שהחברה החיצונית שמספקת רכבים לא נותנת לנהגים צעירים רכב חליפי. אני גם הולך להפסיד פה סכום גדול מאוד של כסף.

בקיצור אני על גבול התסכול.. ההתעסקות היא מול חברת ביטוח גדולה באופן ישיר ללא סוכן וזה שווה ערך ללדבר ללמפה.

אף אחד לא יודע שום דבר ולא מוכן להגיד מילה לא במקום שלא יגידו חלילה שפיזר הבטחות.

אשמח לכל עצה דעה ועזרה.

יבגני

דעתי שונה מרוח הדברים שעולה בשרשור.

חברות ביטוח מטפלות מידי יום בעשרות רבות של תביעות, רובן נסגרות (+/-) בצורה הוגנת. מיעוטן דורש עוד קצת לחץ כדי שגם הן תסגרנה, חריגות שבחריגות מגיעות לבתי משפט ולעיתונים.

אם ברשותך אישורי מיגון תקפים ושני מפתחות הרכב ברשותך אינני רואה סיבה הגיונית לכך שלא תקבל את כל המגיע לך לפי לוי יצחק.

אם הפיצוי הראשוני שיוצע לך לא יהיה מספק, תן לסוכן הביטוח להתנהל מול החברה, סוכן טוב ידע להוציא בעבורך את כל המגיע לך.

תהייה אופטימי, אינני רואה סיבה שלא.

דורקי אפילו שופט לא יתן לרכב שעלה X אחרי שנה את אותו X

הרי רק יוצא הרכב מהסוכנות כבר הוא איבד מערכו,

לכן נמתין ונשמע מיבגני מה הציעה לו חברת הביטוח ומה נגמר לבסוף והלוואי ואתבדה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דורקי אפילו שופט לא יתן לרכב שעלה X אחרי שנה את אותו X

הרי רק יוצא הרכב מהסוכנות כבר הוא איבד מערכו,

לכן נמתין ונשמע מיבגני מה הציעה לו חברת הביטוח ומה נגמר לבסוף והלוואי ואתבדה.

ישה - זו לא חובה להפוך את הפשוט למסובך.

התשובה לכל התהיות נמצאת במחירון של לוי יצחק ולא צריכים לחפש תשובות במקומות אחרים.

דוגמא, נאמר שרכשת רכב חדש ב- 100 א' ש"ח, אחרי חצי שנה הרכב נגנב אבל בשל פיחות ושינוי מכסים עלה מחירו של רכב חדש דומה ל- 120 א' ש"ח, לוי העריך את שוויו של רכב משומש ב- 115 א' ש"ח וזה מה שיקבל אותו אחד שרכבו נגנב.

לכאורה - הוא הרוויח 15 א' ש"ח, מעשית הוא הפסיד כי רכישת רכב חדש תחייב אותו להוציא מכיסו עוד 5 א' ש"ח.

פורסם

כמו כן צריך להבין שחברת הביטוח לא מבטחת לפי המחיר שקנית אלא לפי מחיר המחירון - אם מחיר המחירון בעת רכישת הרכב היה 100 אלף שקל. אז הרכב בוטח לפי המחיר הזה ולפי המחיר הזה נקבע הפרמייה - אם היית מבטח את הרכב לפי מחיר הקנייה - נגיד 95 אלף ש"ח - אז היית אמור לשלם פרמייה נמוכה יותר.

כמובן שחברות הביטוח מנסות להתנער ולשלם כמה שפחות.

שלי גנבו את הרכב הם כמובן "שכחו" לתת לי תוספת בעד יד וקילומטראז'. אז הזכרתי וקיבלתי.

חכה בסבלנות - רוב הסיכויים שתקבל מחיר מחירון כמובן בניכוי השתתפות ושאר הפרמייה של הביטוח (ש-2 מרכיבים אלו הם כבר כמה אלפים) אם לא תתבע על היתרה.

פורסם

למה אתם מלחיצים סתם את הבנאדם שחברת הביטוח יכולה להתנער מאחריות?

הוא רכש את הרכב בצורה חוקית, ביטח אותו הכל מכספו חברת הביטוח לא יכולה להתנער משום אחריות, אז למה הוא משלם ביטוח? כדי שבספו של דבר הוא לא יראה שקל, מה זה פה המערב הפרוע?

אם תהיה בעיה פנה לבית המשפט, למרות שחברת הביטוח תמיד מגיע לפשרה במיקרה הכי גרוע, גם אם הייתה רשלנות מצידך.

פורסם

מודה לכולם על הדעות.

מקווה לטוב, אעדכן כשיהיו התפתחויות.

צום קל וגמר חתימה טובה לכולם.

יבגני

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

ba323f,

לא מפחידים אף אחד.

עדיף לדעת גם את החלק הפחות טוב שיכול להיות מאשר לבנות מגדלים ולגלות פתאום שהכל מתפוצץ בפרצוף.

העיתונות מלאה במקרים שחברות ביטוח היו יצירתיות מאוד איך לא לשלם או לצמצם תשלום.

כבר כתבתי פעם שבמקרה בו אשה נהרגה, אפילו נטען בבימ"ש שהבעל הרוויח ממותה של האישה כי עכשיו היא לא עולה לו בגדים, מתנות, אוכל וכד' ולכן מגיע לו פיצוי קטן בהרבה וכך נקבע במשפט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין צורך לדאוג.

חברת הביטוח תפצה אותך. במקרה הגרוע ינסו לתת לך פחות. אם כך, קח מה שיציעו ותבע אותם ב"תביעות קטנות" (ללא עו"ד) על הסכום שחסר + כמה מאות שקלים על עגמת נפש. התהליך הזה קצר ופשוט.

מנסיון, כשהחברה תקבל לידיה את כתב התביעה, הם יתנו את הסכום החסר + חלק מהפצוי על עגמת הנפש. הם לא מעונינות ללכת למשפט עם סיכוי נמוך.

בהצלחה

יהודה

פורסם

זה רק לי נדמה שכל הבדיחה הזו על חודשי עלייה לכביש לא מחזיקה מיים או שעוד מישהו שם לב לזה?

שקונים רכב מיבואן כלשהוא בחודשי נובמבר, דצמבר המחיר הוא מלא בטענה שעל פי החוק החד יש את תקנת חוד, העלייה לכביש.

מישהו ניסה למכור מכונית ולקבל כסף עבור חודש העלייה?

בולשיט,

אף אחד לא מקבל.

לי יצא כבר פעמיים למכור מאז החוק הזה ומעולם זה לא היה נתון לניכוי בכלל.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אבארט - סביר להניח שזו בדיחה כשמדובר בשוק החופשי, כשמדובר בפיצוי שחב' ביטוח אמורה לתת זו נוסחת הפיצוי - בדיחה או לא.

פורסם

500Abarth,

במחירון לוי יצחק יש גם שיקלול מחיר עבור איבזור שאינו סטנדרט עם הרכב.

יש גם שיקלול יד וקילומטראז'.

לדוגמה: אם הרכב שלך בן 8 שנים יד ראשונה - מגיע לך תוספת. אם הוא יד 10, יש הפחתה במחירון.

כנ"ל לגבי קילומטראז' נמוך וגבוה.

אם אתה מוכן לוותר על התימחור של חודש עליה, תוותר גם על היד, הקילומטראז', חישוקי סגסוגת, מערכת DVD, וכד'.

הרבה אנשים משקיעם באיבזור הרכב מעל 10,000 ש"ח בלי למצמץ ואח"כ מוכרים את הרכב בפחות מהמחירון.

הסיבה לכך נעוצה שברגע שמישהו מחליט למכור, הוא כבר רוצה לבצע עיסקה ומתפשר על מחיר.

אם אתה מחזיק רכב טוב - אל תתפשר. מי שיודע להעריך רכב טוב ישלם יותר כשיבין שאתה בעמדתך. זה דורש סבלנות וזמן.

.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך - חכה להצעה מחברת הביטוח ואז תראה מה עושים.

בינתיים רצוי שתקרא בעיון את פוליסת הביטוח שלך ובמיוחד את החלק העוסק בגניבה, מיגון וכו'.

לגבי התמחור - אין שום רלוונטיות למחיר בו קנית את הרכב וזה בכלל לא עניינה של חברת הביטוח.

הפיצוי ייקבע אך ורק לפי מחירון לוי יצחק כולל כל התוספות וההפחתות שמצויינות בו. זה כתוב שחור על גבי לבן בפוליסה שלך.

רצוי שתשקיע 10 דקות ותעשה בעצמך את החשבון המדוייק כמה המחירון של הרכב שלך נכון ליום הגניבה.

בדוק גם אם יש לך בפוליסה סעיף "חדש תמורת ישן" לרכב בן פחות משנה. אם כן - אז מגיע לך רכב חדש מאותו דגם. קרא את הפוליסה ותדע.

אל תחתום על שום דבר ואל תפקיד את הצ'ק (שבגבו יש כתב ויתור וסילוק, כלומר שאין לך תביעות נוספות) לפני שהבנת בדיוק את החשבון שעשו ואיך הגיעו לסכום שמוצע לך, ואתה מסכים לחישוב הנ"ל ואין לך תביעה נוספת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...