Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אונו 1.4 95] פירוק כנף קדמית.......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב בו את ההודעה הזו אבל מקסימום תמחקו לי אותה.........כאשר קניתי את האוטו אמרו לי שאיזה זקנה נפלה על הכנף הקדמית הימנית ויש שקע קטן........כל פעם אני מוציא אותו החוצה עם פומפה ולא רואים כלום וברגע שמישהו נוגע זה חוזר למקום............עכשיו אני רוצה לפרק את הכנף לגמרי בשביל לתקן כמו שצריך וגם לתת לה תמיכה.........מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה או שמסובך מדי?!

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

פורסם

אם הכנף הקדמית היא המקורית אז לא כדאי לפרקה מהרכב כי תמיד יראו שבוצע תקון כנף או החלפתה. נראה שכדאי לך לגשת לפחח רכב כדי שהתקון יהיה מקצועי ומינימלי.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

תודה לך אבל אני מעדיף לעשות זאת לבד כי אני רוצה גם ללמוד וזה משהו קטן בשביל לבזבז עליו כסף....... :roll:

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

פורסם
תודה לך אבל אני מעדיף לעשות זאת לבד כי אני רוצה גם ללמוד וזה משהו קטן בשביל לבזבז עליו כסף....... :roll:

אתה מקווה שאתה מודע לכך שלפעמים נזקים קטנים יכולים בסופו של דבר להיראות הרבה יותר משמעותיים...בקיצור לטובתך:

1)אין לך את הכלים

2) אין לך את הידע

Honda hornet 600

פורסם

אוקיי אתה צודק..........פשוט איזה פחח הסביר לי איך מטפלים במצב כזה.......וכלים אפשר לארגן.......לא בעיה...........

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

פורסם

אני לא יודע על פיאט אונו אבל אני מניח שבכל הרכבים זה אותו סיפור.

אז ככה בשביל לפרק את הכנף, צריך להוציא באיזור החמש ברגים מתחת המכסה מנוע צמוד לדופן, מסתבר שיש גם שאריות צבע שמדביקות את הכנף לשילדה, הצבע עלול להסתיר את החיבור ביניהם, אפשר לקלף את השאריות עם מברג או סכין, (בין כה וכה לא רואים את זה מבחוץ).

מלבד זאת יש חיבורים נוספים סביב לכנף, תחפש מאחורי הדלת כשהיא פתוחה, ומעל לגלגל, צריך קצת אומץ בשביל לעשות את זה, כי חלק מהברגים הם במקומות שקצת קשה להגיע אליהם.

רק דבר אחד, זה לא כ"כ פשוט ליישר קמטים, אם לימדו אותך שיטה מיוחדת, אשמח להתעדכן, אני ניסיתי עם פטיש גומי, זה עזר אבל לא לגמרי.

בהצלחה.

פורסם

את השקע החוזר אפשר לתקן בלי לפרק את הכנף בקלות רבה השקע החוזר בפיאט ידוע מאוד ביגלל שהפח דק מאוד מה שאתה צריך לעשות זה בפינה של הכנף בדיוק מעל השקע יש עוד כיפוף קטן שאתה כניראה לא מבחין בו ולכן הפח חוזר .

בעזרת קרש או פלטת עץ קטנה תן מכות קלות עם פטיש בדיוק מעל השקע לא מכות חזקות מידי כי הפח עדין והא יתעקם מילמלעה ואז הפח יחזור למקומו ושם הוא ישאר

אני חוזר ומזהיר הפח עדין אז בעדינות ועוד דבר המכות רק על העץ ולא על הפח כי אז ישארו סימני מעיכות

נ.ב- אם אין לך ידים עובדות פנה לפחח מקצועי בהצלחה

החתימה בשיפוצים!!!

• תוכן חדש...