Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם הולך להיות סוג של משחק כדור, כמו כדורגל או כדורסל.

זה חשוב לי, כי אני רוצה לדעת עם איזה נעליים לבוא.

יש לי גם נעלי פקקים וגם נעלים גבוהות, ולא בא לי להסחב עם שניהם סתם.

דבר נוסף - האם יהיו סנדוויצים או בורקסים בלי גבינה, כי יש לי צליאק ורגישות ללקטוז ואני רוצה לדעת האם להביא אוכל מהבית.

נ.ב: אני ישמח לקבל תשובה גם על שאר השאלות ששאלו כאן.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

בואנה, אתה רוצה לבכות על עוד משהו? אולי אם ההגה של מכונית המבחן מצופה עור או לא כי אתה רוצה לדעת איזה כפפות להביא? אולי אם יש סיכוי ליום מעונן כי אתה לא רוצה להיסחב עם קרם הגנה? ואולי אם יהיה משחק פינג-פונג ואתה רוצה לדעת אם כדאי להביא את מטקת המקצוענים שלך?

תגיד תודה שעברת למרות הרמאות הברורה במבחן המשקפי אלכוהול! :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הולך להגיע מוכן להכל מניח שהם לא חשבו על הכל

מים אוכל קרם הגנה וכובע

נעלי ריצה , נעלי נוחות לנהיגה ובגדים להחלפה (על מה נתערב שלא יהיה איפה להחליף?)

קיצר תצפה ליום ארוך בשמש

:wink:
פורסם

תגיד תודה שעברת למרות הרמאות הברורה במבחן המשקפי אלכוהול! :wink:

סליחה. זה שאני שיכור בדרך כלל, והמשקפיים האלו דווקא סידרו לי את הראיה, לא אומר שרימיתי.

אגב קניתי כאלו ליום יום - החיים שלי השתנו מקצה לקצה מאז שגיליתי את המשקפיים האלו.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

עלו כאן כמה שאלות, אענה בקצרה.

ביום המיונים תחנת הנהיגה היא ברכב ולא בקארט.

מבחן הכושר הוא יותר בסגנון בר-אור ולא משחקי כדור.

כן הולך להיות חם (אנחנו במדינה חמה), אלו התנאים וכנראה אלו התנאים שיהיו גם כשתנהגו במירוץ.

אנו חייבים לבדוק את יכולתכם הפיסית ולא נוותר על מבחני הכושר (שוב הם אומנם קשים יותר אבל עדיין לא מבחני כושר קרבי).

אבל כמו שAvram אמר כדאי להגיע מוכנים בבגדי החלפה, נעלי החלפה, קרם הגנה ובקיצור להתכונן ליום חם עם פעילות ספורטיבית.

פורסם
עלו כאן כמה שאלות, אענה בקצרה.

ביום המיונים תחנת הנהיגה היא ברכב ולא בקארט.

מבחן הכושר הוא יותר בסגנון בר-אור ולא משחקי כדור.

כן הולך להיות חם (אנחנו במדינה חמה), אלו התנאים וכנראה אלו התנאים שיהיו גם כשתנהגו במירוץ.

אנו חייבים לבדוק את יכולתכם הפיסית ולא נוותר על מבחני הכושר (שוב הם אומנם קשים יותר אבל עדיין לא מבחני כושר קרבי).

אבל כמו שAvram אמר כדאי להגיע מוכנים בבגדי החלפה, נעלי החלפה, קרם הגנה ובקיצור להתכונן ליום חם עם פעילות ספורטיבית.

בהצלחה!

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...