Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 409
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה אתה מתכוון?

יש מצב שזאת האסקונה של אבא שלי שנגנבה בשנת 93.

תסכים איתי ששאלתך רטורית , כן ?

אתה יודע מה הולך באזור עם אסקונות ? כל חמש דקות אתה פוגש אסקונה אחרת עוברת שם .

ולאן אתה חושב נעלמו כל ה504 ? שים לב שיש עוד אסקונה אחרת לחלוטין מאחורי הפיז'ו .

חלמוניות במעלה רחבעם 051.jpg

חלמוניות במעלה רחבעם 033.jpg

פורסם
נצפו בדייטונה ביץ פלורידה :lol::lol:

סאאב כתומה , רכב לא מזוהה על הגרר ופרארי 2012 סתם בשביל לשטוף את העיניים..

נראה לי על הגרר זו קסטום קופה קבריולט,סביבות שנות ה68 .פורד .

פורסם
נצפו בדייטונה ביץ פלורידה :lol::lol:

סאאב כתומה , רכב לא מזוהה על הגרר ופרארי 2012 סתם בשביל לשטוף את העיניים..

הכתומה זו סאאב סונט , לדעתי הפנסים אחורה לא מקוריים - איפה נמרי ?????

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ולאן אתה חושב נעלמו כל ה504 ? שים לב שיש עוד אסקונה אחרת לחלוטין מאחורי הפיז'ו .

בדיוק השבוע ראיתי מחזה נדיר- פיג'ו 504 לבנה, שנת 1986 נוסעת לאט אבל בטוח באיזור קניון גבעתיים.

1973 ,DS23 Pallas

פורסם
attachment.php?attachmentid=229546&d=1296841203

attachment.php?attachmentid=229545&d=1296841203

במוסך באזור תעשיה בקרני שומרון שייכת לבעל המוסך, עומדת כ 5-6 שנים (רשיון מוקפא לפי מה שהבנתי), לפני זמן מה אני וחברים התעניינו והוא פעם מוכן למכור ופעם לא, הסכום כ 3-4 K אם אני לא טועה, לבדוק טוב שאין שום בעיה עם הרשיונות.

יש מספר טלפון, ימסר בפרטי בלבד, כמו כן משיחה עם הבן אדם הוא מעוניין להפתר ממנה :)

מי שמעוניין ניתן גם לעשות פרוייקט מעניין של קניה של 205 2 דלתות והסבה לראלי מהרכב הנ''ל (יצא יותר זול מהשיפוץ לדעתי!)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הפזו' ממש נדירה, חבל שלא לוקחים אותה לשיפוץ,

רעיון הרפליקה מפזו' רגילה ממש לא נשמע טוב, עושה עוול לדגם הראלי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר אני העלתי את זה כי חברים שלי ביררו יותר לעומק ממני, אנשים שברשותם ראלי דור שני במצב מושלם עם השקעה של שנים ועוד חבר עם 205CTI ו 106 XSI שהוא מחזיק למעלה מ 10 שנים, הם ביררו לעומק והייתה איזה תקלה עם הרשיונות. צריך לבדוק טוב טוב שלא קיימת שום בעיה ואם כן אז הרפליקה זה המקסימום שתוציא מהרכב.

הרכב כפי שניתן לראות לא בצבע המקורי שלו, לא רואים בתמונה אבל מהגג התקלף כל החומר פחחים וישנה חלודה שאני לא יודע עד כמה רצינית, החלון הפתוח הזה בודאות גרם במשך 5 שנות עמידה לכמה רקבונות. יש דברים שאני אישית מוכן להתפשר ולקבל רכב שנת 95-97 אבל עם כל האופי של הראלי..... אבל זה אני.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עכשיו אני מבין לאן נעלמו כל האסקונות! לפחות הם לא נגרטו!

דרך אגב מישהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הקישוטים הקלאסיים שיש על הפיז'ו?

אני מתכוון לפרסה של הסוס והמגן שמש הכחול\ירוק

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אופיר אני העלתי את זה כי חברים שלי ביררו יותר לעומק ממני, אנשים שברשותם ראלי דור שני במצב מושלם עם השקעה של שנים ועוד חבר עם 205CTI ו 106 XSI שהוא מחזיק למעלה מ 10 שנים, הם ביררו לעומק והייתה איזה תקלה עם הרשיונות. צריך לבדוק טוב טוב שלא קיימת שום בעיה ואם כן אז הרפליקה זה המקסימום שתוציא מהרכב.

הרכב כפי שניתן לראות לא בצבע המקורי שלו, לא רואים בתמונה אבל מהגג התקלף כל החומר פחחים וישנה חלודה שאני לא יודע עד כמה רצינית, החלון הפתוח הזה בודאות גרם במשך 5 שנות עמידה לכמה רקבונות. יש דברים שאני אישית מוכן להתפשר ולקבל רכב שנת 95-97 אבל עם כל האופי של הראלי..... אבל זה אני.

אני שמעתי מחבר, שהראלי הזאת חלודה במקומות מסויימים, הוא לא אמר לי איפה בדיוק, אבל הוא אמר לי שיהיה יקר לתקן אותה. אבל מי יתן לדבר כזה נדיר בארץ להיכחד? אם היה לי את היכולת הייתי הולך על זה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אני גם מאמין שיש שם כמה החלודות, הגג חלוד וזה בלי להתעמק בכלל ברכב... אם אני הייתי לוקח אותה אז בכלל בלי רשיונות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ישנה אופציה היום לבנות אחת כזו, בפשטות יחסית אבל במחיר לא זול.

ניתן להשיג עדיין את הפג'ו 3 הדלתות בפרוטות, וגם המנועים הבחירים לא יקרים מאד.

מכלולים רבים ומשותפים ל-BX ולפג'ו GTI ול-205 הרגילות ובאינטרנט ניתן להשיג הכל.

השאר כבר מחייב קפיצת מדרגה, שידרוג תא הנוסעים, והאינטיריה לוח השעונים וכד' יקר וקשה.

ראיתי פרויקט כזה ששיתף חלקים מכמה 205 במצבי צבירה שונים בתחילה קצת עיקמתי את האף

אבל התוצאה למרבה הפליאה שנעשתה בצורה מקצועית ויפה עלתה על כל דמיון, וזה אחד הרכבים

המושקעים והמהנים לנהיגה שראיתי בתקופה האחרונה מהזן הזה...

בכל מקרה לאלה שיש ידים טובות דמיון, ואפשרות האופציה מאד מעניינת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...