Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנת משחק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להתקין משחק במחשב ומשום מה הוא מסרב להתקין אותו איפה שאני רוצה.

המחשב רוצה להתקין לכונן C לתיקיה PROGRAM FILES, ואני רוצה להתקין לכונן D לתיקיה GAMES.

תמונה אחת מראה מה קורה כשהתיקיה GAMES לא קיימת בכלל בכונן, ובתמונה השניה רואים מה קורה כשהתיקייה GAMES כן קיימת בכונן.

יש לזה פיתרון?

DIrt1.jpg

DIRT.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזה מערכת הפעלה? 32 או 64 סיביות? ויסטה או 7? האם התקנת את המשחק הזה בעבר, והאם הוא מתאים לויסטה/7?

ייתכן והפתרון מצוי בתמונה הימנית. אתה לא מחובר במשתמש administrator ולכן לא יכול לבצע התקנות ו/או גישה לתיקיות, שלא לדבר על יצירה שלהן. אתה צריך להכנס כ administrator או לחלופין לתת למשתמש שלך הרשאות כאלו ע"י כניסה ל user accounts. לחליפין, לחץ על קובץ ההתקנה של התוכנית לחיצה ימנית, ובחר ב "הפעל כמנהל". אופצייה נוספת-בחר באופציית "תאימות" תחת "מאפיינים" ושנה את התאימות לחלונות XP.

במידה ואתה כן מוגדר כ administrator רשום בתפריט "התחל" את האותיות UAC ובטל את ההתרעות של בקרת חשבון המשתמש.

פורסם

7 אולטימייט 64. לא התקנתי בעבר אבל המשחק מתאים. אני כן מחובר בתור administrator, אפילו הגדלתי והרצתי את המשחק בתור administrator.

כל מה שהצעת, לא עוזר.

רק שאני לא טועה כי הרבה זמן לא שיחקתי בהגדרות. כשאני משנה את ההגדרות ב-UAC, צריך לרסט את המחשב או שאפשר להמשיך לעבוד כרגיל?

in the face

with a chair

פורסם

כשאתה משנה ב UAC צריך להפעיל מחדש. עדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ליתר בטחון. אתה מריץ 2 כרטיסים גרפיים במקביל (SLI) או כרטיס יחיד?

עריכה: כנס לכאן, ייתכן שיש פתרון נוסף עם ה game pack. בנוסף, נסה להריץ את המשחק בתאימות למהדורת 32 סיביות.

פורסם

הכרטיס מסך הוא בודד ומעודכן.

אין אפשרות לבחור 32 או 64, יש רק לבחור חלונות 7 ויסטה XP, אין סוג ספציפי.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...