Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עברתי היום ליד מצלמת גאטסו בצומת אלוף שדה יצחק רבין בר"ג, וראיתי כי את הפתחים של המצלמה והנורה עוטף חומר אפור.

האם היא כעת דחליל או שהיא עובדת גם עם כיסויים שכאלה ?

עדיין לא עובדת (נכון ל 13.11.13).

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שלום,

יש לי שאלה: האם ברחוב שדרות יצחק רבין בראשון לציון (ליד המכללה למנהל) יש מצלמת מהירות? ואם כן, באילו כיוונים?

תודה מראש.

פורסם

מענין... יש שלט בצד אחד של הכביש המזהיר מפני מצלמה אבל אין מצלמה נראית לעין... האם זו יכולה להיות מצלמה על עמוד תאורה? יש שם איזו קופסא די גדולה עם חלונות בשני הצדדים...

פורסם
מענין... יש שלט בצד אחד של הכביש המזהיר מפני מצלמה אבל אין מצלמה נראית לעין... האם זו יכולה להיות מצלמה על עמוד תאורה? יש שם איזו קופסא די גדולה עם חלונות בשני הצדדים...

זו בוודאי אזהרה מפני אכיפה ניידת.

אני מקבל שם התראה בתוכנת iGo ולדעתי לפני כמה חודשים באמת הייתה שם מולטנובה ניידת.

פורסם

431 מערב לפני מחלף אשדוד.מצלמת מהירות מזדה 6.מאותת שמאלה על מנת להטעות.

סעו כחוק

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
431 מערב לפני מחלף אשדוד.מצלמת מהירות מזדה 6.מאותת שמאלה על מנת להטעות.

סעו כחוק

תודה על הכוונה הטובה, אבל זה ממש לא עוזר.

אין קשר בין 431 שמוביל מראשון למודיעין, כביש מערב ומזרח לבין מחלף אשדוד שמצוי כמה עשרות קילומטרים טובים דרומה ממנו.

גם המילים לפני ואחרי זה לא משהו...

כדי שנדע איפה להיזהר צריך מיקום מדויק ולהשקיע עוד שנייה בתאורה המיקום.

אני, שמכיר את המיקומים בהם אני מקבל התראות בigo שלי ונוסע הרבה בכביש זה ורואה בו מיקומים של ניידות, יכול רק להעריך לאחר מחשבה מה ניסית למעשה לכתוב, שאתה מתכוון ל- 431 מתחת לכביש 4. אם זו הכוונה זה מיקום ידוע ומוכר והולכת כאן המון.

פורסם
תודה על הכוונה הטובה, אבל זה ממש לא עוזר.

אין קשר בין 431 שמוביל מראשון למודיעין, כביש מערב ומזרח לבין מחלף אשדוד שמצוי כמה עשרות קילומטרים טובים דרומה ממנו.

גם המילים לפני ואחרי זה לא משהו...

כדי שנדע איפה להיזהר צריך מיקום מדויק ולהשקיע עוד שנייה בתאורה המיקום.

אני, שמכיר את המיקומים בהם אני מקבל התראות בigo שלי ונוסע הרבה בכביש זה ורואה בו מיקומים של ניידות, יכול רק להעריך לאחר מחשבה מה ניסית למעשה לכתוב, שאתה מתכוון ל- 431 מתחת לכביש 4. אם זו הכוונה זה מיקום ידוע ומוכר והולכת כאן המון.

תודה על ההארה - חשבתי שאני עייף - :wink: - אבל 431 באמת לא עובר ליד אשדוד

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

שבת שלום. 8)

ים של זמן לא הייתי פה. עסוקים בעבודה.

אפשר לעדכן מגזרתי?

האמת שקראתי כמה וכמה דפים טובים אחורה. אבל לא קראתי עד למקום האחרון בו כתבתי.

אז אם אני לא מחדש לכם כלום, עוד יותר טוב.

היות ובגזרה שלי אני מבין הכי טוב. רק על זה אני יכול לתת אינפורמציה.

אז ככה:

חשוב לי להדגיש בכל עדכון, מה שאני רושם לכם פה, תופס אך ורק לרגע כתיבת הדברים. אם מחר צולמתם נוסעים במהירות גבוהה מעל המותר במצלמה שהיום לא היתה במקום. זה ייתכן בהחלט. המצלמות מועברות ממקום למקום כמו בכיסאות מוזיקליים, קחו זאת בחשבון. ככה נראית מצלמת מהירות/רמזור מחוץ לעמוד, תכירו, לא נעים בכלל:

tzhzjmyghzlj.jpg

וככה היא עוברת לה מעמוד לעמוד... כל מה שהיא צריכה זה חיבור לחשמל, כיול, כיוון זוויות, גלאים ונהג עם רכב שחוצה אותם בזמן או במהירות הלא נכונה.

אכן נוספו וגם ירדו מספר מצלמות (כביש 2 דרום, איזור הבריכות של מעגן מיכאל).

אבל לראשונה הבחנתי בדחליל. ממש דחליל. ללא לולאות הפעלה וללא ארון.

וזה עמוד המצלמה שמוצב בירידות של כביש 65 בקילומטר 32+500 למזרח (מכיוון וואדי ערה לצ.מגידו לפני הכלא).

זה שעומד ממול (בק"מ 33 למערב), עובד יופי. יש לעמוד גלאים ויש בתוכו מצלמה.

הלאה.

העמוד החדש שהוצב בצומת בחדרה לדרום לפני סונול כמו שצוין מספר עמודים לפניי (וסופקו קורדינטות באיזור ק"מ 160) עדיין לא מכיל בתוכו מצלמה. אם זה ישתנה, אעדכן.

עמוד המצלמה שנמצא על כביש 4 בין צ.ביאליק בחדרה לאיזור התעשיה של עמק חפר (לכיוון דרום), מכיל מצלמה והיא עובדת.

ממולו, לכיוון צפון, בנתיים לא.

לגבי עניין צבע המצלמות, המטרה היא להפוך את כולן לכתומות. על מנת שלא יוסוו. לאחר ביקורת בעניין.

המצלמה בכביש 4 לצפון בין צומת פל-ים לבין צ.אור עקיבא באיזור ק"מ 166 אינה פעילה נכון לעכשיו. הלולאה בנתיב הימני חסרה לאחר שבוצעה הטלאה במקום וכבלי החשמל שבנתיב הימני נקרעו ע"י מכונת הקרצוף. דרושה הכנת תשתית חוזרת, מה שלא קורה נכון להיום ולכן היא לא פעילה. (בעמוד בלאו הכי אין מצלמה).

עמוד המצלמה בכביש 4 לדרום בק"מ 168 בין צומת בנימינה לבין צ.אור עקיבא אינו מכיל נכון להיום מצלמה. היא הוצאה לאחר שחייל ניסה לשרוף אותה עם החברה שלו לאחר שצולם. (הוא נעצר, המצלמה הוצאה עד להודעה חדשה).

בצומת כלא 6, כביש 4 לצפון. ק"מ 190-191. מוצבת מצלמת רמזור+מהירות. פעילה. ראו הוזהרתם.

סעו 70 בצומת.

לעניין המצלמות הדו כיווניות. נכון להיום מדובר במצלמות שמוצבות בכבישים שהינם חד מסלוליים, דהיינו ללא הפרדה כלשהי בין המסלולים. שוב, נכון להיום. ועדיין... נדרשים גלאים.

המצלמה בצומת שפייה עובדת. ועובדת חזק לצערי. היא המצלמה השניה בארץ ברווחיותה לקופת המדינה.

עמוד המצלמה בכביש 65 למערב, באיזור ק"מ 20 שבין צ.כפר ערה לצ.קציר-ברטעה כבר אינו מכיל מצלמה בתוכו.

לעומתו, המצלמה בצ.נחל חדרה למערב ק"מ 1+500 על 65 עובדת.

גם המצלמה בצ.אלון על 65 למערב ק"מ 7+300 עובדת.

גם המצלמה בצ.חנה ק"מ 10 למערב בכביש 65(מה שמוכר כמחנה 80) עובדת.

גם המצלמה בצ.כפר קרע 18+500 למערב בכביש 65 עובדת.

גם המצלמה בכביש 65 למזרח ק"מ 22 (מול משטרת עירון) עובדת ויש סרטון שלה בפעולה ב-YOUTUBE.

עד כאן לבנתיים. שבת שלום. :wink:

פורסם
שבת שלום. 8)

ים של זמן לא הייתי פה. עסוקים בעבודה.

אפשר לעדכן מגזרתי?

האמת שקראתי כמה וכמה דפים טובים אחורה. אבל לא קראתי עד למקום האחרון בו כתבתי.

אז אם אני לא מחדש לכם כלום, עוד יותר טוב.

היות ובגזרה שלי אני מבין הכי טוב. רק על זה אני יכול לתת אינפורמציה.

אז ככה:

חשוב לי להדגיש בכל עדכון, מה שאני רושם לכם פה, תופס אך ורק לרגע כתיבת הדברים. אם מחר צולמתם נוסעים במהירות גבוהה מעל המותר במצלמה שהיום לא היתה במקום. זה ייתכן בהחלט. המצלמות מועברות ממקום למקום כמו בכיסאות מוזיקליים, קחו זאת בחשבון. ככה נראית מצלמת מהירות/רמזור מחוץ לעמוד, תכירו, לא נעים בכלל:

Image.

וככה היא עוברת לה מעמוד לעמוד... כל מה שהיא צריכה זה חיבור לחשמל, כיול, כיוון זוויות, גלאים ונהג עם רכב שחוצה אותם בזמן או במהירות הלא נכונה.

אכן נוספו וגם ירדו מספר מצלמות (כביש 2 דרום, איזור הבריכות של מעגן מיכאל).

אבל לראשונה הבחנתי בדחליל. ממש דחליל. ללא לולאות הפעלה וללא ארון.

וזה עמוד המצלמה שמוצב בירידות של כביש 65 בקילומטר 32+500 למזרח (מכיוון וואדי ערה לצ.מגידו לפני הכלא).

זה שעומד ממול (בק"מ 33 למערב), עובד יופי. יש לעמוד גלאים ויש בתוכו מצלמה.

הלאה.

העמוד החדש שהוצב בצומת בחדרה לדרום לפני סונול כמו שצוין מספר עמודים לפניי (וסופקו קורדינטות באיזור ק"מ 160) עדיין לא מכיל בתוכו מצלמה. אם זה ישתנה, אעדכן.

עמוד המצלמה שנמצא על כביש 4 בין צ.ביאליק בחדרה לאיזור התעשיה של עמק חפר (לכיוון דרום), מכיל מצלמה והיא עובדת.

ממולו, לכיוון צפון, בנתיים לא.

לגבי עניין צבע המצלמות, המטרה היא להפוך את כולן לכתומות. על מנת שלא יוסוו. לאחר ביקורת בעניין.

המצלמה בכביש 4 לצפון בין צומת פל-ים לבין צ.אור עקיבא באיזור ק"מ 166 אינה פעילה נכון לעכשיו. הלולאה בנתיב הימני חסרה לאחר שבוצעה הטלאה במקום וכבלי החשמל שבנתיב הימני נקרעו ע"י מכונת הקרצוף. דרושה הכנת תשתית חוזרת, מה שלא קורה נכון להיום ולכן היא לא פעילה. (בעמוד בלאו הכי אין מצלמה).

עמוד המצלמה בכביש 4 לדרום בק"מ 168 בין צומת בנימינה לבין צ.אור עקיבא אינו מכיל נכון להיום מצלמה. היא הוצאה לאחר שחייל ניסה לשרוף אותה עם החברה שלו לאחר שצולם. (הוא נעצר, המצלמה הוצאה עד להודעה חדשה).

בצומת כלא 6, כביש 4 לצפון. ק"מ 190-191. מוצבת מצלמת רמזור+מהירות. פעילה. ראו הוזהרתם.

סעו 70 בצומת.

לעניין המצלמות הדו כיווניות. נכון להיום מדובר במצלמות שמוצבות בכבישים שהינם חד מסלוליים, דהיינו ללא הפרדה כלשהי בין המסלולים. שוב, נכון להיום. ועדיין... נדרשים גלאים.

המצלמה בצומת שפייה עובדת. ועובדת חזק לצערי. היא המצלמה השניה בארץ ברווחיותה לקופת המדינה.

עמוד המצלמה בכביש 65 למערב, באיזור ק"מ 20 שבין צ.כפר ערה לצ.קציר-ברטעה כבר אינו מכיל מצלמה בתוכו.

לעומתו, המצלמה בצ.נחל חדרה למערב ק"מ 1+500 על 65 עובדת.

גם המצלמה בצ.אלון על 65 למערב ק"מ 7+300 עובדת.

גם המצלמה בצ.חנה ק"מ 10 למערב בכביש 65(מה שמוכר כמחנה 80) עובדת.

גם המצלמה בצ.כפר קרע 18+500 למערב בכביש 65 עובדת.

גם המצלמה בכביש 65 למזרח ק"מ 22 (מול משטרת עירון) עובדת ויש סרטון שלה בפעולה ב-YOUTUBE.

עד כאן לבנתיים. שבת שלום. :wink:

,תבורך !

ולוואי וירבו כמוך

(ויעלמו המצלמות הארורות שרק מסיחות את הדעת מהכביש עצמו!)

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

אורי, תודה. בכיף.

רק מה, שכחתי מצלמה.

מדובר במצלמת צומת פל-ים על כביש 4 לדרום, ק"מ 164+600.

המצלמה עובדת.

שבת שלום. סעו בזהירות.8)

• תוכן חדש...