Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתנייתים, תתחדשו. 2 מצלמות רמזור/מהירות חדשות:

- צומת שד' בן גוריון וזלמן שז"ר בכוון דרום-מזרח (קורד' 32.27818,34.84961)

- צמוד לגשר השלום בכוון מערב (קורד' 32.28733,34.85812)

למתקשים. האחת היא בצומת פולג. השנייה היא על גשר השלום. אם מגיעים מאזור התעשייה לכיוון נורדאו, אז הצומת שמורידה אותכם לכביש החוף דרום מצולמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחדל בכביש עוקף הקריות:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000887629

שימו לב, אחרי חודשיים בלבד כביש מודרני ויקר הפך לכביש אדום ועמוס בתאונות!

הרי זה ההסבר היחידי להצבת מצלמות מצילות חיים במקום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דניס למה אתה מתעצבן? הרי הקשר היחיד הוא בין מיקום המצלמות לכמות הכסף שהן מביאות, מה לא ברור?

למה אין יותר מצלמות רמזור? למה אין מצלמות ליד בתי ספר וגנים? למה אין מצלמות שמודדות שמירת מרחק (כמו שיש באוטובאן)? למה אין מצלמות של שמירה על נתיב? למה אין כמעט אכיפה של הזדחלות בנתיב השמאלי?

להמשיך?

ברגע שאתה מבין את זה אין על מה לכעוס.

אוף טופיק, מצטער.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מתעצבן כי אני נמאס לי שמקבלי ההחלטות פה דופקים לנו סמוחטות בפנים, מטפטפים זרזיף של שתן על הפדחת וחלקנו חושבים שזה גשם.

אני מקווה שהמצלמות האלו יסבלו ממקרים קשרים של וונדליזם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני מתעצבן כי אני נמאס לי שמקבלי ההחלטות פה דופקים לנו סמוחטות בפנים, מטפטפים זרזיף של שתן על הפדחת וחלקנו חושבים שזה גשם.

אני מקווה שהמצלמות האלו יסבלו ממקרים קשרים של וונדליזם.

yep

+1

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מצלמת רמזור + מהירות חדשה בפתח תקווה. צומת אורלוב פינת פינסקר (לכיוון מזרח לעבר תחנה מרכזית) מהירות מותרת 50 קמ"ש.

פורסם
מצלמת רמזור + מהירות חדשה בפתח תקווה. צומת אורלוב פינת פינסקר (לכיוון מזרח לעבר תחנה מרכזית) מהירות מותרת 50 קמ"ש.

קורד' 32.09384,34.88262

ועוד אחת חדשה בחדרה:

צומת כביש 4 עם שד' החרות בחדרה (דרום), קורד' 32.44247,34.91101

פורסם
מצלמת מהירות חדשה מהיום בכביש 38 אחרי מצפה משואה (כפי הנראה הדור החדש מצלמת בשני הכיוונים).

זו השנייה בכביש הזה? או שאתה מתכוון לאותה אחת שכבר חוגגת שנה יום הולדת?

פורסם

לא זאת השניה, יש 2 בכביש הזה ושניהם חדשות (בכל אופן אני גר באיזור 17 שנים ועד היום לא הכרתי אף אחת)

שניהם הוקמו אתמול בשעות הבוקר המוקדמות:

אחת מיד לאחרמצפה משואה והשניה ממוקמת בין הכניסה לנחושה לבין צומת בית גוברין.

שניהם מהדור החדש (צילום דו כיוני).

פורסם
לא זאת השניה, יש 2 בכביש הזה ושניהם חדשות (בכל אופן אני גר באיזור 17 שנים ועד היום לא הכרתי אף אחת)

שניהם הוקמו אתמול בשעות הבוקר המוקדמות:

אחת מיד לאחרמצפה משואה והשניה ממוקמת בין הכניסה לנחושה לבין צומת בית גוברין.

שניהם מהדור החדש (צילום דו כיוני).

השנייה שהזכרת הינה דחליל וותיק. השנייה זה באמת חדש. תודה

פורסם

עברתי היום ליד מצלמת גאטסו בצומת אלוף שדה יצחק רבין בר"ג, וראיתי כי את הפתחים של המצלמה והנורה עוטף חומר אפור.

האם היא כעת דחליל או שהיא עובדת גם עם כיסויים שכאלה ?

פורסם
עברתי היום ליד מצלמת גאטסו בצומת אלוף שדה יצחק רבין בר"ג, וראיתי כי את הפתחים של המצלמה והנורה עוטף חומר אפור.

האם היא כעת דחליל או שהיא עובדת גם עם כיסויים שכאלה ?

עדיין לא הופעלה.

• תוכן חדש...