Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החל משעה 11:15 בבוקר החלו להיכנס עננים מפותחים לאזור מישור החוף הצפוני. היישובים שזכו לחטוף ראשונים ממטח הגשם הראשון היו נהריה, עכו, חיפה והקריות וכן היישובים והקיבוצים באזור. גשם קל החל לרדת כשהוא מלווה בסופות רעמים וברקים יחידות, הטמפ' ירדו אך עדיין לא היה קר.

יש בך חזאי חבוי שרוצה לפרוץ החוצה ! :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הכי מפחיד בגשם החזק הראשון זה הקצף הלבן על הכביש (שמן, לכלוך והרבה מים).

אבל בהחלט היה גשם חזק...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
הנהגים ברכב החלו להדליק את אורות החזית ברכב, למרות שע"פ החוק אין צורך להדליק אורות בשעות היום בתקופה הזאת של השנה.

טוב מאוד, אני אומר! לא תמיד צריך להיות צודק - לפעמים רצוי להיות חכם. אורות ביום מוסיפים המון לנראות הרכב - גם להולכי הרגל וגם לנהגים הבאים ממול.

אתה מוזמן לבדוק (אם תצליח לראות אותו) איך נראה רכב כסוף או בהיר בכביש בעל סלילה גרועה ללא אורות בזמן גשם.

יואב :arrow:

פורסם
טוב מאוד, אני אומר! לא תמיד צריך להיות צודק - לפעמים רצוי להיות חכם. אורות ביום מוסיפים המון לנראות הרכב - גם להולכי הרגל וגם לנהגים הבאים ממול.

אתה מוזמן לבדוק (אם תצליח לראות אותו) איך נראה רכב כסוף או בהיר בכביש בעל סלילה גרועה ללא אורות בזמן גשם.

מחזק, גם אני הדלקתי אורות אתמול בגשם, אנשים לא רגילים לנהיגה בגשם במדינה שלנו.

ובנוסף, הייתי צריך גם לעשות סללום בין השלוליות בקריה כדי לא לטבוע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
הכי מפחיד בגשם החזק הראשון זה הקצף הלבן על הכביש (שמן, לכלוך והרבה מים).

אבל בהחלט היה גשם חזק...

דווקא במצב של גשם חזק ושוטף (מה ש-STIO תיאר ברוב המקומות) הבעייתיות הזאת לא קיימת, ותוך מספר דקות כל החומרים האבק והשמנים נשטפים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
:D פאק, זה מטורף.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מחזק, גם אני הדלקתי אורות אתמול בגשם, אנשים לא רגילים לנהיגה בגשם במדינה שלנו.

נו באמת, ביקשנו מפורשות לא להאכיל אותו! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה הייתי בנשר ביום שישי ב12 , ליד צומת יגור פניתי ימינה והחכמים שהשאירו הר של חול לבן/כורכר גרמו לכך שהייתה מערבולת , וכתוצאה מכך לא היה ניתן לראות כלום בקושי את הפנס ברקס של הרכב שלפני..

מפחיד.

אחר כך ראיתי מכוניות מחליקות כמו קארטינג ביציאה ובבלימה !

בנוסף הרמזורים הושבתו!:evil:

לבסוף ביציאה באזור 3 מנשר 90% מהביובים היו חצי פתוחים ונהגים שמו לב מטר לפני שנפלו לבורות הפתוחים.

אני כבר מתארגן על צמיגים חדשים לקראת החורף -המצב שראיתי היה מפחיד אפילו שזה הגשם הראשון.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יש בך חזאי חבוי שרוצה לפרוץ החוצה ! :wink:

כבר פרצתי החוצה - יש לי תחנה מטאורולוגית בבית מאז שנת 2007, הנ"ל מודדת לחות, טמפ' כולל מינ' ומקס' ומשקעים - הנתונים מתפרסמים כל חודש בעיתונות האזורית אחרי שאני מעביר לעורכת העיתון כתבה מסודרת (הניסוח שלי).

מעבר לכך בחורף שעבר עשו עליי כתבה למהדורת "מבט" של ערוץ 1 (שלחו צוות צילום הביתה) ובנוסף זה פורסם באתר "וואלה".

הוא לא נראה - בגלל זה נסעתי באותו היום עם אורות חזית פועלים, ומכיוון שגם זה לא עזר בכלל אז הפעלתי את האורות הערפל הקדמיים ואור הערפל האחורי.

פורסם

תגיד, צילמת תוך כדי נהיגה? :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...