Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז ככה חברה של אימא שלי צריכה לעשות טיפול 10 אלף בהונדה שלה סיויק 2002 1.6 אוטומאט הצעתי לה שאני יעזור לה בזה ויעשה לה במקום שהיא תילך למוסך ולשלם יותר.

בקשתי ממנה שתקבל הצעת מחיר פלוס מה כולל בטיפול.

אז ככה:

שמן 192 שקל.

פילטר שמן 100 שקל

טבעת לפקק 3 שקל

המחיר לא כולל עבודה, סה"כ כולל עבודה מגיע בערך ל550 שקל, השאלה שלי האם זה באמת המחירים אני פשוט לא יודע אני תמיד הייתי עושה טיפולים לבד.

על הדרך אם מישהו יכול להמליץ לי שמן להונדה סיויק 2002 1.6, פילטר אני יקנה מקורי רק שמן אני לא יודע איזה צריך לשים בהונדה.

תודה מראש מקס.

פורסם

אני לא יודע אם זה באמת המחיר, אבל מה שאתה יכול לעשות זה להתקשר למוסכים מורשים ולשאול אותם כמה עולה הטיפול.

לא משנה אם המוסך לידך או בעיר אחרת המחיר אמור להיות אותו מחיר ככה לפחות יהיה לך אינקציה.

לדעתי זה באמת המחירים אני זוכר בזמנו כשרציתי פיאט פונטו המחיר היה 400 ש"ח לטיפול קטן (10K).

404

• תוכן חדש...