Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבי נמצא בהתלבטות בין רכבים.

לאחר שעברנו במספר סוכנויות ובדקנו מספר רכבים ההתלבטות בין הקורסה לC3.

אני אישית אהבתי את הסי3 יותר, יש מבצע ב96 אלף הגירסה המאובזרת(דיבורית בלוטוס',משענת יד, שמשה פנורמית, חלונות כהים, בקרת אקלים,ניקלים ועוד כמה דברים שאיני זוכר). הבעיה-אבא שלי מפחד לקחת רכב צרפתי עם הרבה חשמל מחשש לתקלות.

הקורסה- מחיר 99 אלף ושבוע הבא יש מבצע מכירות, כך שהמחיר יהיה לפחות כשל הסי3. הרכב כלל לא מאובזר. איבזור קמצני ביותר, מנוע 1.4 לא הכי חסכוני, קראתי המזגן ממש חלש.

הפולו בגרסה הבסיסית האוטומטית הכי פחות מעניינת, העיצוב יפה, האבזור דליל ומנוע חלש 1.4 85 כ"ס.

ההתלבטות- שני הרכבים עולים פחות או יותר אותו דבר, לקורסה עדיפות בגיר ובבטיחות, לסי3 עדיפות באבזור העשיר ובעיצוב.

מה עדיף לאדם מבוגר שאינו מחפש כלל ריגושים. אלא רכב עמיד,אמין וחסכוני?

תודה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לדעתי ה-C3 במחיר שאתה מציין לדגם המאובזר היא אחלה דיל, האמת גם בפשוט לא חסר שום דבר ואני מאוד מחבב את העיצוב החיצוני והפנימי שלה.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

בקשר לקורסה המזגן מצויין, דווקא ממש חזק.

יש שליטה מההגה על המוזיקה, יש אפשרות לבחור את צבע פנים הרכב.

חוץ מזה איבזור סטנדרטי, אולי כמו לא C3(מה באמת יש ב C3?) אבל רכב חמוד.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
שלום לכולם,

אבי נמצא בהתלבטות בין רכבים.

לאחר שעברנו במספר סוכנויות ובדקנו מספר רכבים ההתלבטות בין הקורסה לC3.

אני אישית אהבתי את הסי3 יותר, יש מבצע ב96 אלף הגירסה המאובזרת(דיבורית בלוטוס',משענת יד, שמשה פנורמית, חלונות כהים, בקרת אקלים,ניקלים ועוד כמה דברים שאיני זוכר). הבעיה-אבא שלי מפחד לקחת רכב צרפתי עם הרבה חשמל מחשש לתקלות.

הקורסה- מחיר 99 אלף ושבוע הבא יש מבצע מכירות, כך שהמחיר יהיה לפחות כשל הסי3. הרכב כלל לא מאובזר. איבזור קמצני ביותר, מנוע 1.4 לא הכי חסכוני, קראתי המזגן ממש חלש.

הפולו בגרסה הבסיסית האוטומטית הכי פחות מעניינת, העיצוב יפה, האבזור דליל ומנוע חלש 1.4 85 כ"ס.

ההתלבטות- שני הרכבים עולים פחות או יותר אותו דבר, לקורסה עדיפות בגיר ובבטיחות, לסי3 עדיפות באבזור העשיר ובעיצוב.

מה עדיף לאדם מבוגר שאינו מחפש כלל ריגושים. אלא רכב עמיד,אמין וחסכוני?

תודה.

קח בחשבון שהצרפתיות סובלות מסחירות נמוכה ואובדן ערך מהיר וגבוה. אלה מכוניות טובות בתחילת הדרך שמתבלות מהר (הייתה לי סיטרואן ואני יודע בדיוק על מה אני מדבר). לגבי אופל, מישהו פה מציין את האמינות אבל המכונית בקושי חצי שנה בארץ בסיבוב הנוכחי אז מאיפה יש לו אינדיקציה לאמינות קשה לדעת. הפולו אמורה להיות החסכונית ביותר והאיכותית ביותר מבחינת חומרים, רמת גימור וכו'. יש לה גם סחירות גבוהה בשוק המשומשות. אישית אחרי שלושה רכבים של פולקסווגן יש לי רק מילים טובות להגיד על המוצר כי תא נוסעים ששומר על עצמו חדש לאורך זמן ולא מתבלה או מתפרק זה יתרון בעיני.

באמת כדאי לך לחכות לימי המכירה המיוחדים של צ'מפיון לפני שתחליט. מקסימום תרוויח עוד כמה אלפי שקלים...

פורסם

למה לא פאביה? יופי של רכב, עם היתרונות של קונצרן פולקסווגן ואחות חורגת בשם "פולו", עיצוב חמוד ואמינות גבוהה. וגם המחיר אמור להיות נמוך יותר!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...