Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה ממשיכים לפמפם אותם בתקשורת כשלכולם ברור שזו נבחרת של ליצנים מליגה של עגלות?

הכוכב הכי גדול שלנו מבלה בבתי חולים באותה תדירות של סטאז'ר, ואחד משחקני ה"המפתח", בירם כיאל, מחרב במו רגליו בפעם השניה משחק מפתח שחיוני לקמפיין, מול יוון.

כל הפמפום הוא רק שימשיכו לקרוא את מדורי הספורט? לי נראה שהכדורגל הישראלי כבר מזמן הוא נחלתם של מהמרי הטוטו והווינר.

מה אתם אומרים, שנעבור לדוק?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון אני לא מבין על מה המהומה?

ישראל בדרג ה-3.

ישראל סיימה מקום 3.

אנחנו לא מספיק טובים וזהו.

זה שהתקשורת חיה בסרט..... זה כבר לא אשמתם של השחקנים.

פורסם

לא חייבים להאשים את התקשורת בכל דבר.

הקהל עדיין מצביע ברגליים, ויש יותר צופים במשחקי כדורגל

מאשר כל ענף ספורט אחר, בהפרש של סדר גודל.

זה שהקהל מוכן לאכול את מה שמגישים לו ועוד מבקש תוספת, נו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה יודע מה, את התקשורת אני אולי יכול להבין - הם צריכים להתפרנס ואם לא יכתבו על הכדורגל הישראלי כותרות מפוצצות הם לא ימכרו מודעות, כנ"ל ערוצי הספורט למיניהם, ששדרי המשחק שלהם מזייפים עניין והתלהבות מחבורת הצילייגרים שבכחול לבן.

אני לא אומר שהתקשורת מפרגת לנבחרת תמיד, אבל למה מתעסקים באובססיביות בענף ייצוגי סוג ז'? נבחרת ישראל הבוגרת בכדורגל לא תעלה לטורניר חשוב בעשר השנים הקרובות*, ואני מוכן לאכול כובע פדורה משובח אם כן.

* האמור לעיל לא כולל טריקים פוליטיים, סחיטה באיומים והשמדה סיטונית של מדינות כך שישארו 32 מדינות ובהן ישראל...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

באופן היסטורי, כדורגל זה הספורט הנבחר של הפרולטריון. מה אתה רוצה שיראו, כדורסל?

אני מאמין שאם היית מקים בארץ ליגת באולינג למשל, היית מצליח לגרוף לא מעט רייטינג.

עד שמישהו יציג אלטרנטיבה "עממית" ראויה, הכדורגל ימשיך לזכות בהתעניינות.

נ.ב. איך זה שלך מותר לפתוח שרשורים כאלה וכשאני כותב דברים דומים כולם אומרים שאני מתנשא? :headscratch:

פורסם

מי אמר שאני לא מתנשא? :evil:

אגב, אתה יכול לקפוץ למשחק כדורגל ברמה עולמית כשבא לך, ואילו אני צריך להסתפק בזבורית שנקראת ליגת לוזון.

תקופה ארוכה הייתי הולך למשחקים, ואילו היום אני פשוט לא מסוגל לצפות במשחק כדורגל בליגה או של הנבחרת בלי להרקיב משעמום ומתסכול.

מה אני מבקש? שלושה פאסים רצופים, אינעל העולם...

Winston S. Churchill -

פורסם

זה בדיוק מה שאני כל הזמן אומר, שזו נבחרת בלוף שמנופחת כל פעם מחדש על ידי התקשורת.

אתמול כבר שמחתי שהם הפסידו ולו רק בכדי שנפסיק לשמוע את המשך הניפוח, ואת ה״אם יוון יפסידו, מלתה ינצחו ,17:0״ ועוד

כל מיני תרחישים הזויים.

אני רק לא מבין איך אנשים ממשיכים ללכת למשחקי הנבחרת ועוד לשלם 120 שקל לכרטיס. אפילו בחינם לא הייתי הולך לראות אותם.

חבר שלי לקח את הבן שלו למשחק נגד יוון, ואז הוא מסמס לי אח״כ שהבן שלו הבין בגיל ארבע את מה שהוא לא הבין עד היום,

והילד אמר לו שפעם הבאה יקח אותו רק לקבוצות שמבקיעות גולים...

בקיצור, יש לנו ליגה עגלה, ולכן יש נבחרת עגלה. זה מתחיל בהתאחדות שעומד בראשה דפקט אחד גדול, ממשיך בניהול הקבוצות

ובגורמים שמנהלים חלק גדול מהן, ומסתיים בשחקנים, שחושבים שהם מראדונה, ועושים שני אימונים בשבוע וחושבים רק על לאן

לצאת ואת מי לזיין.

פורסם

אייל ברקוביץ' אומר פחות או יותר את הדברים האלה עכשיו בראיון, חוץ מזה שהוא אומר שיש לנו שחקנים טובים אני מסכים איתו...

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לנו שחקנים טובים, רק שגם שחקן טוב צריך להתאמן, לעבוד, להשקיע,

ולא לצאת לבלות ולעשות פוזות.

היתה פעם תוכנית של עמנואל רוזן, על ההבדל בין הכדורגלן האירופאי לבין

זה הישראלי.

רואים שם את טל בן חיים שהיה אז בבולטון אאל"ט, לעומת דוד רביבו מאשדוד.

זה היה פשוט בדיחה. אתה רואה את האימונים בחו"ל, את המשמעת, את הטכנולוגיה,

את הסדר, ואז עוברים לישראל, ומה רואים? מתקן אימונים עלוב, אימוני כושר שמביישים

מד"ס בצבא, שחקנים שעושים טובה שהם באים, ובלילה, שטל בן חיים ישן כי הוא קרע את

התחת כל היום באימונים, דוד רביבו מפזז מתוכנית טלוויזיה למועדון וכד'.

וזה מייצג את רוב השחקנים הישראלים.

פורסם

אין לי טענות לנבחרת, יש לי טענות למשרד הספורט ולטוטו

הם צריכים ללמוד את שיטת פארטו, צריך להשקיע 80% מהתקציבים ב-20% מהענפים שיביאו את מירב התוצאות.

צריך להפסיק את ההשקעה בכדורגל, שיתפרנס מהקהל של 30,000 איש בשבוע ולהעביר את ההשקעה לג'ודו, חתירה, קייאקים, גלישה והיאבקות.

בדרך זו יהיו לנו הישגים ומדליות ובכדורגל נמשיך להיות באותה רמה נמוכה, לה אנו רגילים, בלי ציפיות מיותרות

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מבחינתי שיקחו את ברקוביץ לאמן את הנבחרת.

לפחות יהיה מעניין

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אני חושב שלא רק יהיה מעניין,לי דווקא יש הרגשה שהוא זה שיצליח(בנס כן,לא בגלל הכישרון שלו לאמן או של השחקנים להיות קבוצה אמיתית).

פורסם

בואו נודה שאין לנו שחקנים ברמה בינלאומית.

זה שרבים משחקים בקבוצות אירופאיות דרגה ב' בליגות מובילות או בקבוצות מובילות בליגות דרגה ב' אומר שיש להם סוכנים טובים, לא שהם שחקנים אירופאיים.

Winston S. Churchill -

פורסם

מי שעובד קשה ומתמיד, גם מצליח בריאופה.

תראה את בניון/טל בן חיים באנגליה, רוזנטל, אלי אוחנה, אבי כהן ז"ל,

רביבו, ברקוביץ'.

הם הבינו שבשביל כבוד צריך לעבוד, וקשה, ולכן גם הצליחו.

רוב השחקנים הישראלים עוברים לקבוצות קטנות, ממשיכים במנטליות הישראלית,

ולכן מחממים במקרה הטוב את הספסל, ובסוף חוזרים לארץ, כי הם מקבלים חוזה טוב

ממה שהיה להם טרם היציאה לאירופה, ועדיין ממשיכים לא לעשות כלום.

פורסם

רוב שמות שהזכרת שיחסית הצליחו באירופה הם מלפני 10-20 שנה.

בניון הצליח? טל בן חיים הצליח?

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...