Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה אלפא 159 ti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מגביר אולטימו 12 על סלסטרה fa1.6k והוא נשמע נהדר!

ממליץ לך לבדוק את הכיוון

+1 על מונו של הסלסטרה.

איכותי,חזק,אמין והשקעה לטווח ארוך עם כל סוגי הסאבים.

כוח מתפרץ ככל שההתנגדות יורדת עם איכות מפורטת בהתאם.לא מגביל אותך בכל סאב שתבחר לנכון וגם לא צריך להשתגע עם מערכת החשמל ברכב.

התקנה כרגיל מדהימה ויפה מבית היוצר של יוסי על רכב סקסי שבכיף הייתי מוכן שיעשה לי יללת אלטרנטור במערכת...:lol:

תתחדש!

ליאור

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך שיפור של מערכת חשמל?

ברכב של קרוב ל400K שקלים אני לא הייתי מתייחס בקלות ראש שכזו למערכת שכזו

סאב שרק הסליל שלו לבדו בקוטר של מידבאס - 5 אינטש

הסאב הזה ר-ע-ב וגם הוופרים שלו הם מהנוראיים ביותר שאני מכיר מבחינת ספגית הספקים.

זה שהמגבר שהוא הולך לייעד לסאב הוא קלאס D - זה טוב ונחמד אבל הסאב הזה זללן והוא ימצוץ מהמגבר הזה את כל מה שיש לו להציע ברגע שהווליום יהיה גבוה.

במינימום של המינימום צריך לתת למערכת החשמל של הרכב הזה חיווט בעובי מתאים ומצבר שיוכל לתת מענה מיידי ולפרוק כמו שצריך - שלושת הגדולים ומצבר AGM + התנעה בלי לחשוב יותר מידי.

תקלת חשמל בכזה רכב יכולה להיות יקרה פי כמה וכמה משדרוג מערכת החשמל.

אחרי זה בדיקה בעומס - ואם צריך - היות וצביקה כבר נמרח כליל על הרכב אני מניח שאין יותר טוב ממנו בארץ הזאת בלעשות קסמים על האלטרנטור שלו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד תמונות משולחן הניתוחים...

הפעם הקורות- תמונות שקבלתי ב MMS.

יום שישי ההתקנה תושלם.

ולעניין המגבר,

אני מבין שיש כאן קונצנזוס לסלסטרה, אבל זה מגבר שני ערוצים בגישור לסאב.

זה אומר שאני נשאר עם מגבר נוסף.

השאלה, הסנדאון 4 ערוצים זה לא אופציה טובה? 2 ערוצים בגישור לסאב ועוד 2 לוופרים.

לילה טוב, תמיר.

תמונה אחת לא רוצה לעלות... אנסה שוב

Pic1.jpg

Pic2.jpg

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

תמונה שלא עלתה..

עלתה!!

רק ראיתי שגם עלתה קודם.. :-)

Pic2.jpg

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

בנייה ותפירה יפייפיות כיאה לכל העבודות של יוסי , תתחדש על הגרילים נראים מצויין.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

זה פשוט... פורנו!

תמיר - יכול להיות שהסאן דאון יהיה מספיק חזק אבל אני גם מעדיף לבחור בהגברה אחודה - לפחות לסט הקדמי ומונובלוק לסאב.

אלא אם כן יש תחליף טוב ומספיק חזק - הZED לדעתי יעשה עבודה נהדרת והודות לקלאס D ירחם לך קצת על מערכת החשמל גם בגלל שהוא ירים את המידבאסים שגם הם, זללנים לא קטנים.

חבל שאין RA שישה ערוצים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקורות פשוט מושלמות, יוסי עבודה לא פחות ממדהימה... התפירה,העיצוב, התאמת הצבעים , הגרילים.

כל הכבוד .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

קורות פשוט WOW

לגבי מגברים, אין פה קונצנזוס לסלסטרה. פשוט מגברים אלו הם IDIOT PROOF בן בודדים שישנם בארץ (כן אניבדבר עליך,צדיק בלאי) . צריך להית גאון כדי לשרוף אותם :lol:.

סנדאון, לאומת זאת, יכולים להדליק לך סיגריה במקרים מסוימים. למרות שיכול להיות ש200.4D שונה מ50.4 100.4 1000.1 1200.1 ועוד כמה סדרות.

אים לא הם אז Dreadnought

225*4 או 800*2 בחבילה שהיא חצי מסלסטרה או מסנדאון. בכל זאת, כדי להנות מכוח זמין בכל קונפוגירציה, אתה חייב מצבר של גברים ולא אלטרנטור מחוזק / כבלים 0G . בלי מצבר, לשני דברים אלו אין השפעה על אמפרים זמנים שמגברים יקבלו 8)

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

וואוו עבודה מדהימה!!

יוסי באמת אין גבולות, אהבתי מאד הקורות ואת ההכנסה של הקודן, פחות את המדבקות, לדעתי בEBUY אפשר למצוא כמה מדבקות בולטות כאלה הרבה יותר יפות.

תמיר שאפו על האומץ, יוסי שאפו על העבודה!

תענוג לעיניים!

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

שמעו, נראה לי הת'רד הזה קצת סטה מהנושא.

את מי זה מעניין מגבר X או מגבר Y.

יש כאן התקנה שפעם היינו רואים רק בפורומים בחו"ל והיא מתקיימת ממש פה ליד הבית.

הירידה לפרטים והייחוד מדהימים. מי עוד היה חושב לעצמו ללכת לעשות מדבקות עם הסמל של הדגם (159TI) ולהדביק?

אין מדבקות כאלו ב-EBUY וגם לא ב-EBAY. זה CUSTOM MADE. יוסי הוא כמו חייט לרכב - תופר לך בדיוק את מה שאתה צריך ואף רכב לא דומה לשני.

משום מה הת'רדים על ההתקנות של יוסי היו פעם מכילים 10 עמודים של הזלות ריר ועכשיו רבים על נושאים לא קשורים, אתם לוקחים כמובן מאליו משהו שאין כמעט אף אחד אחר שיכול לעשות.

קשה להיות בעל מקצוע יוצר, הפידבקים בד"כ לא מגיעים. המתחרים מלכלכים עלייך והלקוחות אומרים תודה והולכים. את המחמאות שהעבודות שלך מקבלות אתה לא שומע.

סתם דוגמא - יוסי התקין לי בזמנו דיבורית ספיריט ברכב - עכשיו כולה התקנה של דיבורית? מה יכול להיות?

הרבה.

יש לי חבר שלא הפסיק להתלהב כל נסיעה מזה שהדיבורית יציבה ולא רוקדת - מזה שאין שום חור או סימן ומזה שהרמקול מוסתר מהעין ולא מונח ליד הרגל שכל מי שנכנס ייבעט בו.

הוא עושה גם דברים פשוטים באותה רמה שבה הוא עושה את היצירות המיוחדות האלו. גם שהוא מתקין קודנית, או דיבורית, או סתם רדיו-דיסק - זה נעשה פשוט, נקי ויפה.

אז לפעמים מגיע להגיד מילה טובה - ויוסי - בהחלט מגיע לך.

פורסם

+1 נקמיצ'י, +1 עצבני ביותר!

גם אצלי ברכב זה נשמע כאילו שהמד מהירות מדבר אליך כשיש שיחה בדיבורית - כי שם יוסי מיקם את הרמקול :-D:-D:-D

ואפרופו - אולי הגיע הזמן לקרוא ליוסי "שניידר" - כי שניידר זה חייט...

Pioneer TS-X150

פורסם

שניידר זה דווקא חותך. שם מעולה לבית חולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה נתקלתי בביטוי הזה הרבה פעמים דווקא כחייט?

:-P

אבל גם חותך זה טוב - אף אחד כאן לא מסוגל לעשות את החיתוכים שיוסי עושה - התושבות שהוא בונה לשקע USB זה פשוט מדהים, למי שיצא להיות בסדנא שלו בזמן שהוא עושה כאלו חיתוכים יבין למה אני אומר את זה.

נכון שנושא השרשיר הוא התקנה אבל תמיר גם מתייעץ איתנו לגבי בחירת מגבר - לגטימי לחלוטין שתהיה כאן מגמה אחת שממליצה לו ללכת על הגברה אחודה ובו זמנית מגמה אחרת שמציאה לו פתרון שונה.

אני מקווה שנזכה לראות יותר תמונות מהרכב וההתקנה במהלך התהוות השרשיר.

Pioneer TS-X150

פורסם

מסכים עם כל מילה של נקמיצי', לאנשים קשה לפרגן ...

כשרואים טבעת ניקל CUSTOM MADE לא יודעים כמה עבודה ומחשבה מושקעת ב "רק טבעת לגריל" - פשוט מובן מאליו .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...