Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נסעתי עם חבריי לים המלח ובדרך חזרה עקפתי בקו רצוף 3 רכבים ניסיתי להיכנס לפני הראשון והוא לא נתן

וכך גם השני ורק השלישי איפשר לי שוטר עצר אותי ישר נתן לי זימון לבית משפט עוד 8 חודשים

אני נהג חדש יש לכם מושג כמה נקודות האם שלילה או קנס?

פורסם

אולי זה יהיה קצת בוטה , אבל אני מקווה מאוד שתקבל שלילה שתלמד אותך לא לעשות דברים כאלה בעתיד.

בוא נאמר שכל דבר שתקבל עדיף בהרבה על זה שתיקח חיים של אנשים אחרים בגלל שאולי הייתה מרוויח להגיע לבית עשר דק' לפני. יש דברים שפשוט לא עושים.

פורסם

מצטרף לדבריו של הבחור שהגיב לפני.

קו אחריות על מעשיך, מי יתן וזה יהיה הלקח שלך לחיים, לעולם, לעולם, לעולם לא עוקפים קו הפרדה רצוף.

תגיד תודה ששכר הלימוד שלך יהיה בשקלים ובחודשי שלילה, ולא בחיי אדם.

פורסם

מדובר, כפי שוודאי כבר הבנת, בעבירה חמורה.

מעשייך מקבלים משנה חומרה עקב היותך נהג חדש.

העונש על עבירה מסוג זה עלול להיות חמור מאוד ולכן אני

מציע וממליץ לקבל יעוץ או יצוג משפטי.

ההזמנה לדין אותה קיבלת היא למיטב הבנתי וידיעתי לבית

משפט השלום לתעבורה בירושלים, שנחשב לבית משפט

קשוח ומחמיר בעונשים.

אגב, לא ציינת האם הוזמנת לקצין משטרה בעניין פסילה

מנהלית ל 30 יום?

הביקורת של החברים אולי במקומה, אבל, בלי שום קשר לכך, עלייך להיערך

בצורה נכונה להמשך הטיפול בתיק ולהיעזר באיש מקצוע מתחום התעבורה אשר

יחלץ אותך בצורה הטובה ביותר מההסתבכות אליה נקלעת.

עובדת היותך נהג חדש רק מחמירה את הבעיה ודורשת טיפול מקצועי

ונכון בתיק אחרת תהא חשוף לסנקציות גם מצד רשות הרישוי.

עו"ד שמיר.

פורסם

בואו ננסה להתרכז בנושא השרשור. מי שרוצה לפתוח דיון נפרד על המוסר שבהגנה על אדם שמודה בכך שעבר עבירה מוזמן לעשות את זה בפורום המשפטי או באוף טופיק.

לגופו של עניין: כפי שכבר הוסבר, במדינת ישראל כל אדם זכאי לקבלת ייצוג משפטי הולם. לפיכך, אין כל פסול בדבריו של עוה"ד שמיר, כפי שבאו לידי ביטוי בשרשור זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שלום

נסעתי עם חבריי לים המלח ובדרך חזרה עקפתי בקו רצוף 3 רכבים ניסיתי להיכנס לפני הראשון והוא לא נתן

וכך גם השני ורק השלישי איפשר לי שוטר עצר אותי ישר נתן לי זימון לבית משפט עוד 8 חודשים

אני נהג חדש יש לכם מושג כמה נקודות האם שלילה או קנס?

הדרך הפשוטה שלא להיכנס למצב הזה היא להשתמש בדוושת הבלם ולחזור למסלול ימין מבלי לעקוף

קו לבן רציף פירושו אמור להיות קיר בטון שאותו לא חוצים.

וחבל שיש מי שנותן קופרה לכאלה שלא יודעים לנהוג , ומסכן בכך את כל המשתמשים בדרך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש גם מי שנותן קליאו ספורט לזקנים שלא רואים ויש להם פרקינסון.

מה זה קשור לאוטו. יותר בעלי מזדה 3 עושים עבירות כאלו מבעלי קופרה.

לגבי העורך דין, הוא יכול לספר מה לומר, כי בישראל השופט מתחשב בנסיבות. הרי ערעור זה דבר רע לשופט. והוא ירצה להימנע מזה.

מעבר לזה, לעורך דין טוב יש גם קשרים ושם.

לגבי האם הוא שואל שהאדם אשם או לא, מה זה קשור בכלל?

אם אתה מוכר מכונית, תשאל את הקונה האם הוא הולך לדרוס מישהו עם האוטו? ואם הוא דרס, אז אתה אשם במתן יד לביצוע עבירה? בשותפות לעבירה? בידיעה לכך? לא. בדיוק כמו שמי שמוכר נשק לבעל רשיון, לא אשם אם הוא יוצא לרחוב ויורה מכל הבא ליד ורוצח עם.

לכל אחד עבודה משלו, כל עוד היא חוקית (העבודה, ולא מה נעשה איתה לאחר מכן) היא מקובלת.

עורך דין יודע, שהמטרה שלו היא להגן על צד, כאשר לפחות צד אחד משני הצדדים אשם במשהו. אתה לא יודע מה אתה מקבל, ואם כן, עדיף להתעלם כדי לעשות עבודה עליה קיבלת תשלום, שהיא הגנה משפטית.

פורסם

בגלל שאף אחד מכם לא חשב לעשות את זה בעצמו, אני עשיתי את זה למענכם: כל ההודעות שלא קשורות במישרין לנושא שהעלה פותח השרשור הועברו לשרשור חדש.

נא המשיכו שם את הדיון שהתפתח, ובשרשור הזה התרכזו אך ורק בנושא שלשמו הוא נפתח.

הודעות נוספות ברוח ההודעות שהוזזו אשר תופענה בשרשור הזה תימחקנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...