Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב בימים אלה על קניית יונדאי לנטרה, שנים 1998-2000, מנוע 1600 ידנית בלבד.

למישהו היה ניסיון עם הרכב הזה? הבנתי שהוא רכב אמין, עד כמה?

איך הביצועים, דלק, טיפולים וכו', אשמח לעזרה, תודה :)

פורסם

הייתה לנו במשך 4 שנים(מודל 97),הבעיות שהיו לנו חלון נהג לא התקלקל,חימום לא היה תקין ובריחת גז (ככה נקנה הרכב ובהמשך התגלה),עשינו ראש מנוע,ופעמיים שיפוץ גיר,אך אני מאמין עקב נהיגה אגרסיבית שלי (קבלת רישיון דאז) תרם רבות לכך.

לא זוכר בדיוק את צריכת הדלק אך לא היה חסכוני במיוחד,אבל בגיר ידני אני מאמין תיהיה לך צריכה ממוצעת,בידני אמור להיות זריז,מרווח, נוח יחסית,לא היו קירקושים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מדבר על הגרסא האוטומטית ?

אם כי אני מתכוון לרכוש שנה יותר חדשה משלך וידנית, לפי מה ששמעתי היא בעלת 115 כ"ס וחסכונית יחסית.

פורסם

אמין מבחינה מכנית כן. תלוי אופן ההזנחה של הבעלים הקודמים.

צריכת דלק בנסיעה מעורבת 1:12. בעיר בנסיעות קצרות (היה לי חודש שלם של נסיעות של מקסימום 4 ק"מ) 1:10.

במיכל שגמרתי את רובו בנסיעות בין עירוניות (מלוה בעצירות ורמזורים) 1:13.8

קח בחשבון שלא עברתי את ה-100 קמ"ש.

הנסיעות לפעמים מלווות במזגן ולפעמים לא.במידה וחם יש מזגן.

חלקים יש בשפע. גם יד שנייה וגם חדשים ומקוריים. החלקים המקוריים זולים יותר משל פולקסווגן בורה,ג'אסטי.

הרכב אצלי שנתיים, גמע 13.5k ק"מ.ק"מ כללי 131k.

כאשר קניתי אותו ראיתי שהחלקים הקריטיים אינם מקוריים, קניתי חלקים מקוריים כולל החלפת כ-ל השמנים לאיכותיים.

צריכת השמן שלי ירדה פלאים עם שימוש בשמן גרמני איכותי.

זריזות-האוטו עם מזגן לא זריז במיוחד, צריך למשוך סלד לכיוון 3+. בלי מזגן האוטו בהחלט מרגיש נמרץ יחסית למשפחתית רגילה.

התקלה היחידה שנהייתה לי-חלון נהג לא נסגר טוב, הוא נסגר עקום ויוצא מחוץ למסגרת.אז צריך לסגור בעדינות ועם עזרה מהיד השנייה.ומנגנון יד שנייה עולה 400 במצב מעולה ועם התקנה.

החיסרונות- האוטו לא נוח יחסית לבורה/מאזדה 3. יש רעשי מנוע בנסיעה מעל 90 קמש (מעל 2.5k סל"ד)

• תוכן חדש...