Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח&ערב זח לבאי הפורום באשר הן\ם. (נכון שהתגעגעתם לחפירות שלי? :lol:)

את הסיפור אינטרנט שלי עם הוט אתם מכירים משרשור אחר.

עד היום עדיין לא חייבו אותי על 100ש"ח ביקור טכנאי (שלא עשה כלום,ובזבז 10דקות מחיי).

היום בדקתי (כהרגלי בכל יום) את תנועות האשראי,וציפיתי לראות מתי יופיע החיוב הארור.

אז הוא הופיע.ולא 100ש"ח כצפוי וכמובטח מהנציגה,אלא 260 ש"ח :idea:

שיחה מהירה להוט עם נציגה אחרת (יש סיכוי פעם להתקשר וליפול על,אני יודע..אותה אחת שדברתי איתה? :|) וההודעה הצפויה הגיעה :

"כן אדוני,אני רואה שחייבו אותך בטעות (ברור..בטעות,גם בתום לב כנראה..),אני לא יודעת למה זה קרה,אבל אני אפתח בקשה לזיכוי".

כששאלתי תוך כמה זמן יגיע הזיכוי המיוחל,נאמר שבד"כ זה 7ימי עסקים,אך יש מקרים שזה מתארך גם ל40 (!) ימי עסקים.

הווה אומר - שאני צריך לחכות כמעט חודשיים,על טעות שלהם,ועל חיוב כמעט משולש :(

טלפון לחברת אשראי לא עזר גם כן (אנחנו לא יכולים לעשות כלום,מלבד לחסום אותם) וזאת אופציה שאני מעדיף לשמור לסוף למקרה של אין ברירה,אחרת עלולים לצוץ כל מיני מכתבים כועסים,או הוצל"פ,תביעות,או כל דבר אחר.

מי מכם שבקיא בענייני עסקאות אשראי,מה הפרק זמן הממוצע בו עסק בישראל יכול לזכות לקוח? האם זה באמת מינימום 7ימי עסקים (שבוע וחצי) או שאפשר מהר יותר?

למה בכלל אי אפשר (ואפילו נחשב לא חוקי בעיניי ח.האשראי) פשוט לבטל חיוב,ולהוציא חדש על הסכום שמגיע להוט? מה הביג דיל? הם יקבלו את הכסף שלהם (שיילך לתרופות ב"ה),לי יהיה שקט נפשי = כולם יוצאים מרוצים.

עכשיו אני רואה למה הוט הרוויחו ביושר (:p) את האתר שלהם IHATEHOT ובכלל שם מאוס בפי כל לקוח שלישי בארץ :)

תודות לעוזרים באשר הם ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מניסיון שלי בעסק, יש כמה דרכים לזכות לקוח. הדרך שלוקחת הכי הרבה זמן היא ביטול עסקה באמצעות פקס. ממלאים טופס ושולחים בפקס לחברת האשראי. חברת האשראי מטפלים תוך 14 ימי עסקים.

פורסם

בצד של חברת האשראי לא יהיה עיכוב. לכל היותר יום או למחרת קבלת ההודעה על הזיכוי.

אבל עד שהוט ישלחו להם אישור על הזיכוי? שמעת 40 ימי עסקים, שמעת טוב? נחכה ונראה....

חברת האשראי אינה יכולה וגם לא תהיה גורם מתווך. יש חיוב, יש זיכוי. לא מעניינה, ובצדק, מערכת היחסים שלך עם הספק.

הם חברה להעברת כסף מחשבון לחשבון (ולקחת מעשר על הדרך) ולא גוף למען הצרכן. וככה צריך להיות.

המקרים שהם יקבלו את בקשתך ובכתב - הם הכחשת עסקה, אי קבלת מוצר, סגירת עסק וכיו"ב.

אם הפסקת את המנוי - בטל את הוראת הקבע בחברת האשראי. אז הם ירוצו אחריך ולא אתה אחריהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...