Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

בחודש, חודשיים האחרונות הופתעתי לגלות שכאשר האוטו כבוי הסאב עובד לכמה שניות ולאחר מכן צריך רק להניע את האוטו כדי שהוא יעבוד.

בנוסף לזאת אם אני בנסיעה ואני מגיר יותר מדיי גם אז הסאב מפסיק לעבוד ויש נטו רמקולים פועלים.

הסאב של פיוניר 1200W עובד כרגע ב2 אום , הוכל לפרט רכיבים אם יש צורך בכך.

הראש נוטע לכיוון של בעיה בחיווט ישנם 2 מגברים באוטו על חיווט של 8 גייג' פשוט.

תודה לעוזרים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

יכול להיות שאני טועה.

הסאב צריך יותר זרם כאשר הוא "בועט". אבל לכבל 8G קשה לספך את הזרם ועוד לשני מגברים. יכול להיות שזאת באמת הבעיה וכבל של 4G יפתור את הבעיה.

שהסאב מפסיק לעבוד המגבר דולק או כבוי?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

זה גם מה שאני חושב אבל אני שואל את עצמי איך זה יכול להיות שלפני כן הכל עבד כמו שצריך?

זה ככה התחיל דווקא בתקופה של אוגוסט אבל אולי זה סתם צירוף מיקרים ואולי לא?!

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

יכול להיות שחם למגבר:-)

תבדוק מה המצב של המגבר כאשר הסאב מפסיק לעבוד יכול להיות שהוא נכנס למצב Protection

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

זהו שהסתכלתי ככה ברפרוף (מחוסר זמן ) ולא ראיתי נורת power ונורת פרוטקשיין.

מדובר על מגבר של לייטינג האודיו S4.500.1

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

דבר ראשון תשדרג ל4 או 2 גייג׳ כולל המינוסים.

למה הוא נכבה כאשר המנוע דומם? זה בהחלט מיסתורי.. אולי הרדיו לא נותן פיקוד? תבדוק עם רב מודד אם יש מתח בפלוס של המגבר וברימוט, קודם נברר לאן לא מגיע מתח.

אבל כשאתה מגביר את הווליום, יכול להיות שהנפילת מתח כלכך חמורה עם הכבל הדקיק הזה שהמתח נופל כבר מתחת למינימום הדרוש להפעיל את הספק כח של המגבר (בד״כ המינימום הוא 10-9 וולט).

דיוויד

פורסם

ערב טוב

בשלב ראשון אני ממליץ לך להריץ כבל מתח נפרד לטובת המונו (כולל מינוס) עדיף 4 גיי"ג אבל גם 8 גיי"ג מקצועי אמור להספיק

ובאותה נשימה תוריד את ההתנגדות בחיבור ל 8 אוהם

אני יודע שמוצהר על המגבר כעובד ב 2 אוהם אבל אני חושב שקשה לו ואני לא חושב שתרגיש שינוי משמעותי בסאב כדוגמאת הפיוניר

בהצלחה

דרור

פורסם

דרור צודק לגבי החיווט . אבל לגבי עניין המגבר שנכבה כם כיבוי המנוע לדעתי יש גם משהו לא תקין בחיבור הפיקוד שיכול להיות שהוא חובר למתח סויץ שזה גם ניתן לבדיקה ע"י מנורת ביקורת.

פורסם

אם זה היה נכון - גם המגברים האחרים היו נכבים - אלא אם כן הרמקולים האחרים ברכב עובדים על הגברה מקורית... והHU שלו מחובר לפלוס קבוע.

אם ככה באמת הכל מחובר אז כנראה שארט סאונד צודק.

זה נשמע כמו בעיה של מתח נמוך ומגבר שמכבה את עצמו הודות למנגנון הגנה.

זה נשמע כמו בעיית חיווט אפשרית.

וזה גם יכול להיות נורת פרוטקשן שרופה במגבר ובגלל זה לא מקבלים חיווי אבל לא נראה לי כי פותח השרשיר אומר שהמגבר נכבה גם כשהרכב לא מותנע אז אני מניח שלא מדובר באותו רגע על עוצמות גבוהות.

מה שלא יהיה זה לא מצב תקין והרכב דורש בדיקה של מתקין מקצועי שיודע מה הוא עושה והרשימה הזאת חברים, הולכת ומצטמצמת לצערי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סתם שאלה, אם אני לוקח 2 כבלים של 8 גייג' ומחבר במקביל זה שווה ערך ל4 גייג'??

הרי ההתנגדות קטנה והמפל מתח על הקו קטן יותר

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

בוקר טוב

לשאלתך באם שני כבלי 8 גיי"ג מקבילים לכבל 4 גיי"ג אני באמת לא יודע להשיב לך מבחינת המדעיות של הנושא

מפל מתח, התנגדויות, כיוון סיבים, וכ"ו וכ"ו

אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שבמידה ויש לך כבר כבל 8 רץ ברכב ויש צורך בהגברת אספקת המתח למגברים ויש לך במלאי עוד חתיכה של 8 גיי"ג אז תשתמש בו וזה יפתור את הבעיה

זה בהחלט יגדיל את אספקת המתח וימנע בזבוז כסף

עדיף להערכתי להעביר כבל 8 לכל מגבר בנפרד מאשר לחברם ביחד

בהצלחה

דרור

פורסם

תודה לעוזרים, אני יתחיל בניסוייים ברגע הראשן שיתפנה לי .

רציתי לדעת מאיזה חומר עשויי הכבל שמוכרים בקיטים ממוצעים.

האם כסף נחשב בעל מוליכות טובה יותר מכבלים שמוכרים ? (כבלים ממוצעים )

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

בוקר טוב

תראה אני אגיד לך את זה מה שנקרא ישר ולפרצוף יחד עם כל הצער שכך הדבר

1. הקיטים הממוצעים שאתה קונה בימים אלו בחנויות עשוי בדרך כלל ברזל זבל צבוע בצבע נחושתי

2. הקיטים הטובים יותר שניתן למצוא בחנויות מובחרות ועולים יותר כסף עשויים מנחושת OFC (נוגדת התחמצנות)

זו המציאות עם כל הצער, והיותר מבאס זה שהקיטים ברזל הזבל המצוי זה הקיט שנמכר באלפים

אנשים היום מחפשים זול וזול ועוד יותר זול

קיט מקצועי של 4 גיי"ג אמור לעלות לצרכן כ 400-500 ש"ח במקרה הטוב

תוסיף לזה עוד RCA או שתיים (בדרך כלל הקיט מגיע עם RCA אחד) תגיע כבר לעוד 300-400 ש"ח

כל זה בלי בכלל לדבר על העבודה ועל כל האקססוריס שמסביב

תנסה לחשוב מי מחבריך שילם סכומים כאלה על ציוד ולפני עבודה

עכשיו תבין לבד למה הקיט שנמכר בעיקר הוא קיט זבל זבלי מהחוטים הכי זבליים שיש במפעלים בסין שמיוצרים משאריות מתכת שנאספות ועוברות התכה וצביעה לחום\כתמתם

במקביל אם תפתח בפורום שאילתה על מחיר של התקנת מערכת ברכב תקבל מיד המון תגובות של חברים שיגידו לך שמחיר של 500 ש"ח להתקנה כולל חיווט ואביזרים כבר על גבול היקר

בקיצור הסחף לזול ולזבל לא נעצר ולצערי אולי גם לא ייעצר

עיניך רואות כמה שרשורים נפתחים באופן קבוע כל שבוע על נפילות מתח ועל צרצורים ובעיות מתחים ברכבים

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...