Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק , צודק לגמרי , ולשאלתי הנוספת מבחינת מוליכות הכסף יותר טוב מנחושת אמיתית או פחות טוב?

לפי מה שאתה אומר כסף כבר הרבה יותר טוב מהקיטים הממוצעים השאלה איך הוא לעומת הנחושת

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

למעט (אולי) מערכות אולטרה היי אנד , אין בכלל משמעות להבדלים בהתנגדות הסגולית של נחושת או כסף .

אם מדובר בקיט ברמה סבירה , נחושת יעשה את העבודה בצורה נהדרת.

אתה לא צריך להיות מוטרד מזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תראה כסף זה יותר יקר (מטבע הדברים ואני מניח שזהב עוד יותר יקר :lol:)

אין לי מושג לגבי מוליכות למרות שאני יכול להניח שהוא מוליך טוב יותר כי כסף זו מתכת אצילה עד כמה שאני יודע ונחושת זה סוג של סגסוגת מזכרוני מימי הבית ספר (ולא הייתי מה שנקרא תלמיד טוב אז יש מקום לטעויות)

אבל עזוב זה שטויות מה שחשוב זה שנחושת איכותית ואמיתית ובנפח או הקוטר הראוי והנכון ובכמות הסיבים הנכונה היא הדבר הטוב ביותר והמספק ביותר להפעלת מערכת ברכב (כמובן שבשימוש במידת הגיי"ג הנכונה)

להשתמש בכסף זה סתם לנסות להיות יותר צדיק מהאפיפיור ואין בזה שום תועלת מעבר לפלצנות או אובר הגזמה

בברכה

דרור

פורסם

דרור, אתה תותח על תמיד אהבתי והערכתי אותך. תשובות נכונות ולעניין... רוב הזמן. :)

ולשאלתך בחורצ'יק, שני 8 גייג' לא שווים ל4 אחד.

והנה התשובה שלך פה

הנתון שמעניין אותנו זה שטח החתך, או הנתון בעמודה שנקראת: mm2.

=)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מבחינת שטח חתך ע"פ הקישור שלך רואים שזה לא שווה אבל אני שואל מבחינת התנגדות

2 מוליכים של 8 גייג' שווים להתנגדות של מוליך אחד של 4 גייג'?

( אני איש חשמל אז אתה יכול לדבר בצורה הכי חופשיה עם כל המושגים )

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...