Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

כזה עוד לא ראיתי - שלחו לי חידוש רשיון רכב עם רישום של 944,410 ק"מ ביום הטסט הקודם....

כמובן שהמספר הנכון הוא בערך 94K ק"מ.

התקנה נכנסה במהלך השנה ככה שברשיון הרכב הנוכחי אין רישום של קמ"ג'.

מה עושים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה קילומטרג' של מעבורת חלל, איזה דיזל...

איך אני פונה ומוכיח שלא נסעתי מיליון ק"מ?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתקשר למשרד הרישוי ותשאל אין אפשר לתקן את הטעות הזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הטעות היא כנראה של מכון הרישוי, או שהם רשמו בטעות ספרה נוספת, או הפקידה טעתה במהלך ההקלדה.

במכון רישוי עובדים סה"כ אנשים רגילים שרושמים קילומטרז'ים של מאות מכוניות ביום, ולפעמים יש טעויות.

אגב, לאחר שהבוחן רושם את הקילומטרז' הוא מגיש לך את הטופס, אתה אמור לבדוק שהקילומטרז' נכון ולחתום על זה.

כך שיתכן וזו גם הטעות שלך - חתמת בלי לבדוק.

בשביל לתקן את זה אתה צריך לפנות למכון שהעבר לך את הטסט.

אם אין לך כוונה למכור את האוטו בשנה הקרובה - תשאיר ככה.

בשנה הבאה ירשמו את המספר הנכון וזהו.

ברישיון הרכב נרשמת רק הקריאה משנה שעברה, לא נרשמות קריאות של כמה שנים אחורה.

פורסם

אין לי כוונה למכור את הרכב, כך שאם הרישום השגוי יתוקן בטסט הבא (סוף 2012) אני לא מודאג.

בכל מקרה אני אתקשר למשרד הרישוי לשאול מה ניתן לעשות, זה לא תקין...

Winston S. Churchill -

פורסם

הם יגידו לך לפנות למכון רישוי שהעביר את הטסט.

זה באחריות המכון ורק במכון יכולים לראות שהקילומטרז' האמיתי שונה ולהזין את המספר הנכון.

במקרה שלך גם די ברור שזו טעות, מעניין מה עושים אם בטעונת נוספו 30 או 40 אלף קילומטר ולא 900.000

פורסם

אז בעצם כל המטרה של הרישום הזה?

אם כל שנה רושמים את הק"מ החדש שנרשם בטסט, אז למה זה עוזר?

הריי שאם השנה רשום לי 100,000 ק"מ, ואני מוריד ל 50,000 ק"מ , בטסט הבא זה מה שיהיה רשום ברישיון הרכב.

ושיבוא הקונה המאושר הוא בכלל לא ידע שהיה 100K (כי נאבד לי הרישיון הישן)

* למען הסר ספק אני לא אעשה דבר כזה, זה היה לשם דוגמא והסבר.

פורסם

שאם הטסטר רואה שב2010 היית על 53K, ב2011 היית על 67K ובשנת 2012 אתה פתאום על 48K - הוא מבין שמשהו פה לא הגיוני..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לבוחן בטסט לא איכפת, גם אם השנה רשום 10 קילומטר ובשנה שעברה היה רשום מיליון.

הוא רק רושם את המספר, וכאן מסתיים תפקידו.

וכמו שכתבתי, לדעתי רואים ברישיון רק קריאה של שנה אחת אחורה ולא של כמה שנים

פורסם

אחרי שיחה עם שירות המידע החיצוני של רשות הרישוי, מתברר שיש צורך להציג את הבעיה במשרד הקבלה של מכון הטסטים, כדי לקבל אישור על הקמ"ג' הנכון, ולאחריו לגשת למשרד הרישוי הקרוב למקום מגוריך כדי לקבל רשיון רכב חדש, ובו הקמ"ג' הנכון...

אם לא מסדרים את זה, הקמ"ג' השגוי ממשיך איתך לשנים הבאות. אין אפשרות לסדר את זה מרחוק, רק בהגעה למשרד הרישוי.

בקיצור - פקידה מטומטמת ממשרד הרישוי סידרה לי בילוי של חצי יום במשרד הרישוי בירושלים.

עולם שלישי.

Winston S. Churchill -

פורסם

הבוחן טעה בהרבה לטובתי.הראיתי לפקידה -אמרה שרק הוא יכול לתקן-5 דקות לאחר הרישום,חזרתי לבוחן-תגובתו-עזוב אותך,ניסיתי שוב-הוא ניצח ועזבתי.השנה נרשם המספר הנכון-אותו מכון.התוצאה-רכב 93 עשה בשנה שעברה5000 ומשהו.השנה 58000 בערך.

• תוכן חדש...