Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שהמבצע הוצע, חלה ירידה במחירי הפאביה יד שנייה (1.4 MPI). הרי אם פאביה 2012 עולה 69K, גם אם כתוב במחירון 75K על מודל 2011, אף אחד לא ישלם, והמוכר יהיה חייב לרדת מתחת ל 69K. כמה בדיוק תאבד פאביה חדשה מערכה בשנים הקרובות? את זה קשה לצפות במדויק. אמרתי, 15% בערך לשנה, ואולי אפילו יותר.

פורסם

חברים, לאחרונה נסעתי על ידני ואני חושש שזה לא בשבילי. אני מעדיף אוטומט.

עד שנסגרתי על רכב...

עכשיו אני לגמרי אובד עצות.

מישהו יכול להציע רכב מתאים אבל אוטומט?

פורסם
חברים, לאחרונה נסעתי על ידני ואני חושש שזה לא בשבילי. אני מעדיף אוטומט.

עד שנסגרתי על רכב...

עכשיו אני לגמרי אובד עצות.

מישהו יכול להציע רכב מתאים אבל אוטומט?

אני דווקא הפוך אחרי שנהגתי הרבה זמן על אוטומט ולאחרונה נהגתי בידני, החלטתי סופית לעבוד לידני. אגב בעליות לירושלים רכב אוטומט שלי ממש היה צריך להתאמץ (רכב 1.6) ואילו ידני (1.2) עשה עליות לירושלים חלק וללא כל בעיות ובלי להתאמץ.

פורסם

דייהטסו סיריון, סוזוקי ספלאש, יונדאי i20 משומשות יענו על צרכיך בצורה נאותה.

לו אני במקומך הייתי שןקל קניה של יונדאי גטס מליסינג/השכרה שכן הן מוצעות במחירים נמוכים מאד יחסית למה שתקבל.

גם אם תשלם בצריכת דלק גבוהה מהדגמים האחרים הפרש המחיר ישתלם לך כנראה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מקצת מחקר בנושא אני רואה שהפיקנטו רכב אמין ומתאים.

למה נאמר פה שעליי לחכות 8 חודשים בשבילו? אני רואה שהוא כבר בארץ.

פורסם

יש בארץ,אבל אם אתה מזמין צריך לחכות לו הרבה זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה צריך לחכות 8 חודשים לקיה?

אני בוחר בפאביה בינתיים. מתלבט האם לקנות חדשה או יד שניה בת שנתיים-3. איך אני יודע מה ירידת הערך הצפויה של הרכב?

פורסם

כי לקיה יש ביקוש רב,איך אפשר לחזות כמה תהיה ירידת ערך,אבל כדי לקבל פרופורציות אתה יכול לקנות מחירון ולראות בכמה הפביה ירדה,היום זה עוד יותר קשה לנבא,בגלל כול המבצעים מחירי רצפה של הליסינג,אולי בעתיד זה ישפיע יותר על ירידת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...