Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי איביזה 2010 והשטיחים החלו להיפרם בתפרים בצד, השאלה היא אם לפנות לצ'מפיון בענייין זה? אחריות יבואן מכסה גם שטיחים?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

ברור. אלא אם זה נובע משימוש לא סביר שלך.

הערה: הברור הוא לדעתי, משום שהאחריות היא "מפגוש לפגוש"; לא קראתי את תעודת האחריות שלך (או שלי, לצורך העניין).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למיטב ידיעתי, מצוין שחור ע"ג בלבן בתעודת האחריות שאין אחריות על חלקי גומי/פלסטיק שיש עליהם בלאי. בדוק את זה.

ואני די מוכרח לזרוק מילה טובה לשירות צ'מפיון, שלמרות שבמוסך שאני מטפל ברכבי אצלו, סירבו בתחילה, שירות צ'מפיון אישר לי החלפת פלסטיקים לקישוט קורות A אחרי שהגומיות נקרעו/התפוררו.

אז, יש עם מי לדבר, וכמובן, על עוד השטיחונים עברו שימוש סביר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תקשיב מה תעשה , או תסע לבונדד בבני עייש ותבקש מהם להחליף ( יש להם ארגזים של שטיחים לכל סוג רכב ככה שאל תדאג הם לא גונבים את זה מאף רכב )

או שתנסה לסוע לסוכנות שממנה הזמנת את הרכב והם יוכלו להזמין שטיחים , כל זה בתנאי שירצו לשרת אותך גם אחרי הקניה כמובן ..

לדעתי עדיף שתסע לבונדד ושמה תנסה לבקש שיחליפו את השטיחים

פורסם

תודה, אני חושב שאני ייגש למוסך המרכזי בבני ברק ואני יעדכן בפורום אם יחליפו .

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

עדכון:

ניגשתי אתמול למוסך המרכזי בבני ברק, טיפל בי צורי מנהל השרות, ראה את השטיחים ומיד הזמין לי סט חדש.

לא חשבתי שזה יילך כל כך מהר, אני שמח שהשירות של צ'מפיון מפתיע אותי כל פעם לטובה.

ראוי לציין שבטלפון נאמר לי שאין בדיוק אחריות על השטיחים אך אני העדפתי לגשת למוסך ולא לסמוך על נציג טלפוני שלא מבין כלום .

תודה רבה לצורי על השירות המהיר והאדיב.

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...