Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה גאנטים 15 עם מרחק ברגים 4X100 או 5X100 (אוניברסלים)

כולל צמיגים במידה 205-50-15

מחיר 1200 ש''ח

מאזור הקריות

טלפון: 0545851698

יש אפשרות להחלפה בגאנטים 15 כולל צמיגים במידה 195/55/15 במצב שמיש ותקין, או אפשרות בהחלפה על גאנטים 14 יפים, (לא כולל צמיגים ל 14)

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x598 והיא שוקלת 227KB.

79688683.jpg

פורסם

טעות שלי לגבי מרווח הברגים של 5X100 שמתי לב שזה לא הגיוני, אך לגבי 4X100 זה בדוק נכון

אני מברר עכשיו מה שאר מרווח הברגים לגאנטים והעדכן בהמשך.

פורסם

מתאימים בדוק למרווח ברגים 4 על 100

לצערי שאר המידות של הגאנט לא ידועות לי, אשמח אם מישהו שמכיר את הגאנט יגיד לי מה שאר המרווחים של הברגים

פתוח להצעות החלפה על גאנטים 14 במרווח ברגים של 4 על 100

או גאנטים 15 כולל צמיגים במידה 195/55/15

אני מהקריות

:roll:

פורסם

סורי על התגובה השניה פשוט כבר עבר שבוע וחיכיתי להקפיץ אבל אין אפשרות לערוך אז אני פשוט יגיב שוב באותו הזמן

התמונות עם הפקקים קצת יותר ישנות ככה שהתמונה הראשונה עם הצבע ניקל יותר עדכנית, פשוט עברו צביעה קלה של ניקל מאז

והם ניראים טוב ובמצב מצויין למי ששואל

ושוב אני פתוח להצעות החלפה על גאנטים 14 או 15 בתנאים שציינתי תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...