Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברת הביטוח לא משנה אם המחיר 86K או 70K, הביטוח יקר בעיקר בגלל שסקודה זה רכב גניב.

אני בטוח שעל האיביזה FR שלי אני משלם הרבה פחות בביטוח מאשר אתה תשלם על סקודה פאביה, למרות שהאיביזה יקרה יותר (וגם שייכת לקבוצת רישוי גבוהה יותר).

למה? כי איביזה זה רכב בלתי גניב בעליל (טפו-טפו :wink:) ופאביה, מה לעשות, נחשבת גניבה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מדויק - הסיבה שהם לוקחים מחיר כזה יקר הוא בכך שצמפיון לא שינו את המחירון אלא עשו מבצע ואז שאתה בא לבטח את מבטח על פי מחירון רישמי (87K? אני לא בטוח) וזה יקר יותר' date=' לגבי האיתורן - נו באמת רכב של 70K לא אמור להיות חובה באיתורן בביטוח שלו. כולה סקודה 1.4 ידנית ם כל הכבוד.[/quote']

חברת ביטוח עובדת לפי סטטיסיטיקה בלבד. הם מעסיקים סטטיסטיקאים כדי שיבחנו מהו אותו מחיר שעבורו חברת הביטוח בוודאות לא תפסיד. אם הם נותנים מחיר שמחייב איתוראן או כספת או כל דבר אחר זה כיוון שהוא הופך לחלק מהסטטיסטיקה. ז״א שבלעדיו המחיר היה עולה וסביר להניח הופך להיות כבר בכלל מופרך לחלוטין. ביטוח זה לא עניין שהוא חובה, הם תמיד יכולים לומר אלו התנאים לא טוב? לך תמצא מקום אחר.

הבעיה היא בכלל לא בחברות הביטוח הבעיה היא שנהגי מוניות מוכנים לרכוש חלפים מרכבים גנובים מה שמעצים את תופעת

הגניבות בעיקר בקרב ה-מגזר.

כל מה שנותר לי זה לאחל לאותם בעלי מוניות שיגנבו להם את הרכב כך שיצא שירו לעצמם ברגל

טל.

פורסם
חברת ביטוח עובדת לפי סטטיסיטיקה בלבד. הם מעסיקים סטטיסטיקאים כדי שיבחנו מהו אותו מחיר שעבורו חברת הביטוח בוודאות לא תפסיד. אם הם נותנים מחיר שמחייב איתוראן או כספת או כל דבר אחר זה כיוון שהוא הופך לחלק מהסטטיסטיקה. ז״א שבלעדיו המחיר היה עולה וסביר להניח הופך להיות כבר בכלל מופרך לחלוטין. ביטוח זה לא עניין שהוא חובה, הם תמיד יכולים לומר אלו התנאים לא טוב? לך תמצא מקום אחר.

הבעיה היא בכלל לא בחברות הביטוח הבעיה היא שנהגי מוניות מוכנים לרכוש חלפים מרכבים גנובים מה שמעצים את תופעת

הגניבות בעיקר בקרב ה-מגזר.

כל מה שנותר לי זה לאחל לאותם בעלי מוניות שיגנבו להם את הרכב כך שיצא שירו לעצמם ברגל

סבבה, יש בזה הגיון, למדתי משהו חדש.

עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי שהפאביה אכן גניב מאוד, מתחילת השנה נעקצו להם 192 כאלה..

להלן המצגת של יחידת את אתג"ר מחודש שעבר עמוד 6 יתן לכם את הרכבים הכי גניבים, השאלה שלי האם כדי לקנות רכב כזה גניב?

:king:

פורסם

צריך לחלק את זה במספר הפאביות על הכביש לפני שמכריזים עליו גניב נראה לי.

הרי אם היו בארץ 10 למבורגינים (למבורגיניות?!) ומתוכם 9 היו נגנבות היית קורא ללמבורגיני רכב לא גניב?

מצד שני הביטוח שלו אכן בשמיים.

the london underground is not a political movement

פורסם

אתה צודק אבל לסטטיסטיקה נכנס גם נתון השכיחות של הרכב. ישנם גורמים רבים שמשפיעים על ביטוח, לא סתם ביטוח לנהג מתחת ל24 עולה יותר, סטטיסטית אלו מעורבים יותר בתאונות באופן יחסי לקטגוריות גיל אחרות שסביר להניח מתפלגות באופן אחיד - ז"א סתם נניח שיש 200 אלף איש בני 20-24, 200 אלף בני 24-28 וכו'...

מאזדה 3 הרכב הכי שכיח בישראל אם אינני טועה והוא בכל זאת לא הרכב הכי גניב - לא במספרים מוחלטים ולא תוך התחשבות בנתח השוק שלו.

נתון הגניבות נגזר מסטטיסטיקות של שנים, בין היתר כמה זמן עבר עד שרכב מדגם X נגנב ללקוח מרגע הקניה וכו'. את כמות החישובים שחברות הביטוח עושות אתה לא יכול לתאר, אני מבטיח לך שהם מעסיקים את הטובים בתחום כי על זה הם מתקיימים.

אם משתלם או לא משתלם? אני לא הייתי קונה את הרכב במחיר המחירון שלו וגם לא ב-77777 כמו שנמכר בעבר. ב69 אלף ש"ח לאחר נסיעת מבחן מהנה, בהתחשב בתמורה לכסף ולמרות הביטוח היקר (שאגב הייתי מודע אליו עוד לפני שקניתי) אני חושב שזו עדיין עסקה משתלמת.

ועדיין כדאי להתאמץ למצוא את הצעת הביטוח הטובה ביותר כי ישנם פערים של יותר מאלף ש"ח. כמו כן התאגדות כזו של רוכשי הרכב שמעוניינים לבטח במחיר טוב יכולה רק להועיל בתהליך

טל.

פורסם

הי, אני גם רכשתי את הפאביה במבצע הנוכחי, ואשמח להצטרף לקבוצת רכישה לצורך הביטוח. צור איתי קשר אם אכן תתגבש קבוצה כזאת. יניב 050-2741149

פורסם
הי, אני גם רכשתי את הפאביה במבצע הנוכחי, ואשמח להצטרף לקבוצת רכישה לצורך הביטוח. צור איתי קשר אם אכן תתגבש קבוצה כזאת. יניב 050-2741149

היי יניב אני אהיה איתך בקשר ברגע שניסגר על החברה\סוכן שתתן את ההצעה הטובה ביותר. בינתיים אתה מוזמן גם לברר אצל סוכנים\חברות שאתה מכיר. אני אתן לך בפרטי את ההצעות הטובות ביותר שקיבלנו עד כה. וחשוב לא פחות שלח לי בפרטי את הפרטי ביטוח שאתה צריך: כמה נהגים מאיזה גיל, איזה אמצעי מיגון התקנת אם בכלל וכו'. אני אצור דף עם הפרטים של כולנו שנהיה מתואמים ואשלח לכם במייל. בינתיים אני מאמין שנצליח לגייס עוד אנשים איתנו.

טל.

פורסם

חבר שעובד ב AIG ביטח היום שלושה מכוניות מדגם פאביה אמביאנט ללא איתוראן

מה שכן, הם דורשים קודנים וכספת, כאשר הם משתתפים בעלות של הכספת (50%).

באיזה חברות ביטוח ביקשו ממכם איתוראן?

פורסם
חבר׳ה תנו קצת פרטים על האוטו שבמבצע , ג׳אנטים, גג לבן !!?!?! , אבזור כללי .. תודה רבה

אין גג לבן וגם לא ניתן להוסיף. אין ג'אנטים אבל אתה יכול להוסיף בלא פחות מ3000 שקל.

חוץ מזה הכל כתוב כאן http://www.skoda.co.il/ISX/model/newfabia/Documents/%D7%A4%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94_%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92%20%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A6%D7%A8.pdf

טל.

פורסם
חבר שעובד ב AIG ביטח היום שלושה מכוניות מדגם פאביה אמביאנט ללא איתוראן

מה שכן, הם דורשים קודנים וכספת, כאשר הם משתתפים בעלות של הכספת (50%).

באיזה חברות ביטוח ביקשו ממכם איתוראן?

לא ביקשו איתוראן אבל זה אמצעי המיגון היחיד שהסוכנות מציעה כיום. כששאלתי למה ענו כי זה הדבר היחידי שהוכח כיעיל. כששאלתי לגבי כספת אמרו שהיצרן לא ממליץ על כך. מעבר לכך איש איש יעשה את החלטתו. לדעתי עלות ההתקנה של האיתוראן סבירה במיוחד כשהמנוי לשנה הראשונה חינם, דמי המנוי בהמשך הם 27 לחודש - מחיר זניח לעלות אחזקת רכב חודשית. אבל וזה אבל גדול אם כבר היו פורצים לי לרכב ולוקחים אותו לא יודע אם הייתי רוצה שימצאו אותו... עניין נוסף - שוב משחקים של מתקינים בארץ במערכת החשמל לא הכי רצוי אבל אין אלטרנטיבה בכל מקרה - גם קודם זה התקנה מקומית וזה לא משנה איפה יעשו אותה. בכל מקרה הרכב באחריות אסור לשכוח אז זו הצרה הקטנה.

טל.

פורסם

אגב עידכון:

אנחנו כבר 5 חבר'ה, כך שמי שמתקשר לבקש הצעות יכול בהחלט אחרי שמקבל הצעה לאדם בודד לבקש הצעה ל-5 רכבים כמיני קבוצת רכישה. תשתדלו לעשות רשימה מסודרת מי החברה המבטחת (אם מדובר בסוכן) ובתוכן הפוליסה.

טל.

פורסם

כל הטרררם סביב הרכב (השחורות נחטפו עוד ביום הראשון של המבצע לפני שהספקתי להגיע לסוכנות) ויש לנו רק 5 אנשים ברשימה?

איפה כל השאר מסתתרים?

the london underground is not a political movement

פורסם
כל הטרררם סביב הרכב (השחורות נחטפו עוד ביום הראשון של המבצע לפני שהספקתי להגיע לסוכנות) ויש לנו רק 5 אנשים ברשימה?

איפה כל השאר מסתתרים?

מוזר, כשאני הגעתי אתמול לבצע הזמנה היו כמה פאביות שחורות ל- 29 לספטמבר. ושניים בצבע אפור פחם וכסף.

חשבתי ששחור דווקא לא כל כך פופולארי.

• תוכן חדש...