Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הסוד" - The Secret

mintho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הסוד", "אבא עשיר אבא עני" - פעם הייתי קורא את השטויות האלה, אבל מאז גידלתי עמוד שדרה. ומח.

פראיירים לא מתים, הם רק מחלפים, ואנשי עסקים ממולחים עושים עליהם הרבה כסף.

אני בחרתי לא להיות חלק מהסטטיסטיקה הזאת.

זאת דעתי האישית.

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=EaB2LYn0apM

כדאי שתכנס לקישור ותקשיב עד הסוף,גם אם אתה לא דתי.

אתה באמת רוצה שנשב לאורך שעה וחצי של בלבולי שכל דתיים? אפילו את "הסוד" לא היה לי כוח לראות עד הסוף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה באמת רוצה שנשב לאורך שעה וחצי של בלבולי שכל דתיים? אפילו את "הסוד" לא היה לי כוח לראות עד הסוף.

אני בהחלט יכול להבין את מה שכתבת מהזווית בה אתה נמצא ,ואפילו אודה ואומר שגם אני הייתי כותב את אותם הדברים בנסיבות אחרות,אך מאחר וה"סוד" הזה עלול לגרום לא מעט נזקים לסוג של אנשים שנמצאים במצוקה רגשית בתקופה כזו או אחרת של חייהם ,או סתם מחפשים דרך ל"הצלחה",מצאתי לנכון להביא קישור זה של "בלבולי שכל דתיים" (ואני מדבר מניסיון).

אילו היית טורח להקשיב רק ל-10 דקות ראשונות ,ואפילו סתם לידע כללי,יכולת להבין את הסכנות הטמונות בכך .

ולמען הסר ספק ,איני חובש כיפה ,לא חזק ,לא מחוזק ולא מתחזק .

בברכה

מוטי

פורסם
"הסוד", "אבא עשיר אבא עני" - פעם הייתי קורא את השטויות האלה, אבל מאז גידלתי עמוד שדרה. ומח.

פראיירים לא מתים, הם רק מחלפים, ואנשי עסקים ממולחים עושים עליהם הרבה כסף.

אני בחרתי לא להיות חלק מהסטטיסטיקה הזאת.

זאת דעתי האישית.

מצטרף לדברים.

פורסם
אני בהחלט יכול להבין את מה שכתבת מהזווית בה אתה נמצא ,ואפילו אודה ואומר שגם אני הייתי כותב את אותם הדברים בנסיבות אחרות,אך מאחר וה"סוד" הזה עלול לגרום לא מעט נזקים לסוג של אנשים שנמצאים במצוקה רגשית בתקופה כזו או אחרת של חייהם ,או סתם מחפשים דרך ל"הצלחה",מצאתי לנכון להביא קישור זה של "בלבולי שכל דתיים" (ואני מדבר מניסיון).

אילו היית טורח להקשיב רק ל-10 דקות ראשונות ,ואפילו סתם לידע כללי,יכולת להבין את הסכנות הטמונות בכך .

ולמען הסר ספק ,איני חובש כיפה ,לא חזק ,לא מחוזק ולא מתחזק .

בברכה

מוטי

תראה, קשה לי להסביר את זה, אבל מחמש שניות של צפייה ברב הזה עומד ומדבר, עולה לי תחושת קבס בגרון. משהו בו, באיך שהוא עומד, באיך שהוא מדבר, באיך שהוא מביט סביב, גורם לי לבחילה.

בכל מקרה, את אותם אנשים שהוא "מציל" מההשפעה של "הסוד", הוא לוקח למחוזות אחרים, לא פחות גרועים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עזוב אותך, לך תראה את "קונג פו פנדה" ותדע מה הסוד, בחיי.

דריש - "אבא עשיר וגו'" הוא לא ספר לשינוי חיים, הוא ספר שמנסה להחדיר בהדיוטות חשיבה פיננסית לתועלתם האישית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תראה, קשה לי להסביר את זה, אבל מחמש שניות של צפייה ברב הזה עומד ומדבר, עולה לי תחושת קבס בגרון. משהו בו, באיך שהוא עומד, באיך שהוא מדבר, באיך שהוא מביט סביב, גורם לי לבחילה.

בכל מקרה, את אותם אנשים שהוא "מציל" מההשפעה של "הסוד", הוא לוקח למחוזות אחרים, לא פחות גרועים...

רוני

אם רק מלראות אותו מדבר עושה לך בחילות כנראה שאתה סובל מ"רבנופוביה" :lol:

לפי הדברים שלו הוא לא "מסית" לקיצוניות כזאת או אחרת וכנראה הקהל שלו לא יגיע למחוזות גרועים כמו אמונה עיוורת בבולשיט ללא שיקול דעת אישי.

לדעתי "הסוד" זו עוד שיטה להרויח כסף, תנסה ותראה שלא תקבל כלום בלי לעשות כלום. להפסיק להתרכז ברע ובסבל שבחיים ומחשבות על דברים חיוביים תגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך וכתוצאה מכך תהיה מסוגל ליותר ותצליח, אבל זה pretty obvious...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסוד זו שיטה מצוינת להרוויח כסף... בשביל מי שכתבה את הספר.

ואני לא סובל מרבנופוביה, אלא מדתופוביה :lol:

וזה קצת מצחיק, כי בשולחן לידי בעבודה יושבת בחורה חרדית, ואני עובד באופן צמוד עם בחור חרדי אחר. שניהם, לא מיותר לציין, נחמדים מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזה התכוונתי, עוד שיטה לעשות כסף על תמימים

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין מה לתקוף... רק שאלתי מה דעתכם עלזה, כי לאחרונה קראתי את הספר וראיתי תסרט דיי מעניין אבל זה לא אומר שאני מאמין בזה.

פורסם
עזוב אותך, לך תראה את "קונג פו פנדה" ותדע מה הסוד, בחיי.

נכון. אומנם הסרט משאיר כמה שאלות פתוחות (איך אבא של פנדה יכול להיות ברווז), אבל מגלה לך את הסוד - כל שמן יכול ללמוד קונג פו, ז"א, אם תרצה מספיק, תצליח, וזה על הסוד על פי "קונג פו פנדה". :twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כדאי לחדד: הסרט מראה מה שכל מי שמצליח יגיד לך - אין סוד. אין נוסחה שאם תשכפל אותה תגיע תמיד להארה\עושר\בריאות\כל מטרה אחרת.

just do it

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דיברתי על קונג פו פנדה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...