Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו שאל את זה, אבל לא ענו לו:

האם הפיגוע היום יכול להשפיע על המירוץ??

פיגוע כואב וקשה, אנחנו משתתפים בצערם של המשפחות.

אבל במדינה מוכת פיגועים, אנחנו ממשיכים לסדר היום מספר ימים אחר כך, בוודאי שבאירוע שמתוכנן לעוד מספר חודשים.

בעייני זה הכוח שלנו כעם, אנחנו לא מפסיקים לזוז ולחיות אחרי אירועים כאלה, תוך כדי שאנחנו מכבדים את המשפחות והנפטרים כמובן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו שאל את זה, אבל לא ענו לו:

האם הפיגוע היום יכול להשפיע על המירוץ??

המירוץ מתוכנן להתקיים בעוד כארבעה חודשים. אם אתה יכול לחזות מה יקרה עד אז, ספר לכולנו כדי שנוכל להיערך בהתאם.

אם לא, כנראה שלא תהיה ברירה אלא להתאזר בסבלנות. ארבעה חודשים זה נצח מבחינה בטחונית, בתקווה שהרגיעה תחזור לאיזור כבר בקרוב.

וכמובן, תנחומים למשפחות השכולות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שילמתי דרך הטלפון ושלחו לי רק תקנון בדוא"ל כלו חוץ מזה..

אין קבלה או משהו?

ביום ראשון או שני ישלחו לך זימון ליום המיונים בו תוכל לבחור את יום ושעת המיונים הרצויה.

התשלום בפפיפאל והאישור מהם הוא קבלה.

אם בכל זאת ישנה בעיה צור איתי קשר בפרטי.

פורסם
האם המירוץ יהיה בפורמט של "סוף שבוע"?

הכוונה היא ליום אימון, מקצה דירוג ויום מירוץ?

אהלן אדם וסליחה על התשובה המאוחרת.

מקצה הדירוג יתרחש לפני המירוץ, הקהל יזכה לראות את המירוץ עצמו (מספר מקצים) ביומיים של האירוע.

פורסם
שלום אביחי

סתם שאלה מסקרנות

האם מכוניות הרנו הם חצי אוטומט או גיר רגיל

ד"א נירשמתי כבר ואני מגיע ב 18

ערן

תשובה מלאה:wink::

Clutch:

Cerametallic twin-disk

Gearshift:

Electric semi-automatic steering wheel mounted

Gearbox:

Sequential, 7–speed + reverse

פורסם

אתם מדברים על אירוע של יומיים

האם האירוע הוא יומיים גם לקהל? האם יהיה מה לראות במשך כל היומיים? מה יהיה בנוסף למירוץ עצמו?

תודה

אסף

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אתם מדברים על אירוע של יומיים

האם האירוע הוא יומיים גם לקהל? האם יהיה מה לראות במשך כל היומיים? מה יהיה בנוסף למירוץ עצמו?

תודה

אסף

כן אסף האירוע הוא ימיים לקהל ויותר לנהגים עצמם.

מתוכננים מספר מקצים בפורמולה ובנוסף מירוצים שונים ומגוונים (בקרוב נפרט על כל המתוכנן באירוע).

פורסם

אני רוצה לציין לטובה שנציג פורמולה ישראל בפורום פשוט בן אדם גדול !(ולא מבחינת מימדים פיזיים)

אני נתקלתי בקשיים לקבל את האישור גם לאחר ששילמתי את הסכום הנדרש , עם עזרתו של אביכי והלחץ האין סופי שהוא הפעיל על הממונים עליו , קיבלתי טלפון ישירות מהמשרדים לקביעת יום מיונים ואישור השתתפות

אביכי תודה רבה על האחריות שגילתה כלפי ועל הדאגה שיש לך לחברי הפורום

מחכה כבר לתת בראש ב18

בהצלחה שיהיה לכולנו וכמו שאומרים

MY THE BEST MEN WINS

פורסם
אני רוצה לציין לטובה שנציג פורמולה ישראל בפורום פשוט בן אדם גדול !(ולא מבחינת מימדים פיזיים)

אני נתקלתי בקשיים לקבל את האישור גם לאחר ששילמתי את הסכום הנדרש , עם עזרתו של אביכי והלחץ האין סופי שהוא הפעיל על הממונים עליו , קיבלתי טלפון ישירות מהמשרדים לקביעת יום מיונים ואישור השתתפות

אביכי תודה רבה על האחריות שגילתה כלפי ועל הדאגה שיש לך לחברי הפורום

מחכה כבר לתת בראש ב18

בהצלחה שיהיה לכולנו וכמו שאומרים

MY THE BEST MEN WINS

תודה בן, המון בהצלחה.

ואני גם גדול פיזית :-D

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אמצע ספטמבר זה היום. יש חדש?

אהלן אלעד,

בתחילת השבוע יחשף תוכנית המסלול והאירוע וקצת לאחר מכן תחל מכירת כרטיסים.

בכל מקרה לכל משתתפי ימי המיונים תהיה הנחה בקניית כרטיסים אלו.

• תוכן חדש...