Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי MAZDA SPIRIT 2004, בנסיעה ארוכה (פ"ת ל נהריה ) נסעתי עם המזגן דולק והכל היה בסדר , כחצי שעה לפני שהגעתי ליעד , שמתי לב לכך שהמזגן לא מקרר, ואפילו בקושי מוציא אוויר בעוצמה הכי חזקה, מה יכולה להיות הבעיה?:roll:

אני מציין שבעת הנסיעה , לא הפעלתי את בקרת מיזוג האוטומטי, לא שאני יודע מה ההבדל.:wink:

פורסם

כשהמערת מופעלת במצב AUTO היא פשוט מכוונת למצב האידיאלי של שמזגן מבחינת רמת אוורור טמפ' וכו'.

מה קורה עכשיו? בעצירה? יוצא אויר? לא יוצא אויר בכלל? האם כל המהירויות עובדות רגיל או שהכל חלש? המזגן מקרר אבל האוורור חלש? או שלא מקרר בכלל? תעשה בדיקה כללית ותחזור לעדכן.

פורסם

המזגן שלך פשוט קופא.

זה מה שקורה לי בקוואליר, בנסיעה של 130 קמ"ש קבוע בכביש 6, כל רבע שעה הוא קופא (מהירות הכי גבוהה ולא יוצא כלום) (אני צריך אולי לכוון משהו שם, בטיפול הבא נבדוק).

(אצלי אבל הוא מוציא קור כזה שמקפיא לי את האצבעות!, אני צריך להוריד מידי פעם את היד השמאלית לשמש קצת.)

פשוט תכבה את המדחס AC, תכניס אוויר מבחוץ (לא משנה עוצמה), אחרי 3-5 דקות, תחזיר את הAC, והוא יקרר מחדש.

פורסם

הי ,

אז ככה , מה שקורה ברכב זה שבתחילת נסיעה, כאשר מפעילים את המזגן ( ללא AUTO), הכל עובד בסדר גמור והמזגן מקרר מצויין ,מוציא אוויר בהתאם לכוון העוצמה של המפוח.

כנראה שהבעיה היא כמו ש nir100 כתב ,המזגן קופא לאחר פרק זמן , ויתכן שמצטבר קרח על הצלעות והמפוח אינו מצליח להעביר את הרוח דרכן ,כנראה התרמוסטט בעייתי.

האם מישהו יודע היכן נמצא התרמוסטט של הקור במאזדה 3?

פורסם

אם אכן המזגן שלך קופא זה יכול לקרות משתי סיבות.

1.מאייד(רדיאטור פנימי שנמצא מתחת לדשבורד) מלוכלך.

2.אוויר בתוך מערכת הקירור.

רוב הסיכויים שיש לך אוויר במערכת, גש למזגנאי שיעשה לך וואקום(לפחות חצי שעה),יחליף מייבש ויטען גז מחדש.

דבר זה יפתור את הבעיה והעלויות אינן גבוהות.

אם לא תעשה זאת, האוויר בתוך המערכת יוצר לחות(מים), המים מתערבבים עם גז הקרר ויוצרים חומצה שאוכלת את מערכת הקירור מבפנים ואם הזמן גורמת לנזקים יקרים בהרבה.

• תוכן חדש...