Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום,

אני מחפש מגבר מונו במסגרת תקציב של עד 800 שקל, עם העדפה ליד שנייה.

נכון לעכשיו המערכת שלי כוללת clarion cz300, קומפוננט morel tempo 6 וסאב kappa infinity 12" שניהם מוגברים ע"י GTO1004. (הסאב בגישור, מקבל סביבות ה250)

אני מעוניין להביא מגבר מונו בשביל הסאב (הסאב עצמו לפי הנתונים אמור לרוץ על 300 RMS), ולהוסיף עוד זוג רמקולים לדק מאחורה.

מה שתפס לי את העין במחירים האלו זה הkicker 750.1 והJL audio 250.1 (שניהם יד שנייה כמובן), אבל אני יודע איך הם יעבדו עם הסאב המסויים ואם אולי יש אפשרויות טובות יותר במחיר.

המלצות וחוות דעת יתקבלו בברכה.

פורסם

לא הייתי עושה זאת כך

מה שאני הייתי עושה זה:

1.מעביר את הקומפוננט טמפו כסט אחורי ומגביר אותו בעזרת ההגברה הפנימית של הרדיודיסק

2.קונה קומפוננט מורל דוטק אוביישן ב -800 שח ומרכיב אותו כסט קדמי עם ההגברה הקיימת

אתה תקבל תוצאה הרבה יותר טובה לדעתי ובתקציב מינימאלי.

פורסם

אודיו קינג,אתה לא מרגיש שזה יהיה חיסרון להגביר אוביישן על מגבר עממי שכזה? תמיד תהיתי שכדי להגביר אותו על מגבר קצת איכותי אודיסון או סלסטרה סידרת כניסה חמוד.

מה אתה אומר הוא ישמע בצורה אופטימלית? או שייה לו עוד מה לתת על מגבר אחר?

ג'ינו

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

קינג, אהבתי את הרעיון אבל הסיבה העיקרית שאני משדרג היא כי אני מרגיש שאני לא מנצל את הסאב במלואו, והפתרון שלך לא עוזר בעניין הזה. אם כבר בכיוון אז התקציב שלי לאחוריים הוא עוד 300 שקל. (יש סה"כ 1100 שאפשר לשחק איתם)

למישהו יש רעיונות לגבי איזה מגבר מומלץ להביא? כמובן כל רעיון יתקבל בברכה.

פורסם

מונובלוק בסיסי יתפוס לך את כול התקציב.

ולא ישאר לך תקציב לרמקולים טובים יותר ,גם אם אתה לא מנצל את הסאב עד הסוף

השידרוג למונובלוק יהווה שיפור מינורי במקרה הטוב לדעתי,ופחות אפקטיבי ביחס להצעת השיפור שציינתי

שהיא לדעתי עדיפה ובגדול ביחס השיפור\תקציב.

• תוכן חדש...