Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד כמה יהיה יקר יותר לחזור משדה תעופה אחר בתוך גרמניה? לדוגמה נחיתה במינכן וחזרה מפרנקפורט?

אני עשיתי את זה בדיוק, רק בכיוון ההפוך. למיטב זכרוני, ההפרש לא היה מוחשי במיוחד.

אגב, שכחתי לציין שבתקופה שבה אתה מתכנן לטוס מתקיים במינכן האוקטוברפסט. אם אני במקומך, הייתי טס לשטוטגארט, מבלה שם שניים-שלושה לילות כולל ביקור בכל האתרים שכתבתי לך מקודם, לוקח רכבת למינכן, שותה בירה כאילו אין מחר, מבקר במוזיאון ובמפעל של BMW (לא לשכוח לתאם את הביקור מראש!!!), עושה ביקור במחנה הריכוז דכאו (יש רכבת שמביאה אותך עד לשם) ובשאר הזמן מסתובב בעיר היפה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תערוכת פרנקפורט נפתחת לעם איפשהו לקראת ה17-19 בספטמבר. (יומיים ראשונים מאוד יקרים - לכן כדאי לבוא אחר כך). השם שלה הוא IAA ככה שאתה יכול להריץ חיפוש בגוגל.

לגבי שבוע באותו מקום, בפועל, אתה לא זקן. אתה בחור צעיר. מוזיאונים של כדרנות או טקסי תה לא מעניינים אותך. אתה בקלות, עם רכב, יכול להספיק 3 מדינות.

אני נסעתי ליורו טריפ כבר מספר פעמים,בשבועיים עשינו 8 מדינות, כולל לינה חינם אצל אנשים (COUCHSURFING) ועוד טיול של שבוע ב4 מדינות, כולל יום ביורודיסני. ככה שהכל אפשרי.

באף אחד מהמקרים לא עברנו באיטליה בגלל המרחק. בדרך כלל סבב סביב - גרמניה, שוויץ, לוקסמבורג, אוסטריה, צרפת, אמסטרדם וכל המסביב. כשעשינו 8 מדינות בשבועיים גמענו רק 3300 קמ. ככה שלומר שהכל רחוק אי אפשר. באוטוסטרדות אתה טס 130 חוקית, ובגרמניה כרבע מהכבישים המהירים הם ללא מהירות מוגבלת (השמיים הם הגבול). ככה שאפשר לעשות את זה מהר.

פורסם

Eyalw -אל דאגה, הדרכון כבר ביד, מוכן ומחכה ליום הדין :twisted:

אלעד - אכן נשמע כמו רעיון מעולה. עוד אופציה אחת ביד :arrow:

אחרי שיטוטים וחיפוש בפורום הגעתי לכמה שרשורים מעניינים. קראתי אותם בזמנם, אך עכשיו כשיש לי בחירה והתלבטות לאן לטוס והיכן לבקר, פתאום השרשורים ההם נראים אחרת לגברי :-)

עוד אופציה שיושבת אצלי חזק בראש היא לטוס לאיטליה כמו שחלקיכם המלצתם פה - להתחיל עם ורונה, אגם גרדא והסביבה, ולהמשיך אל טוסקנה ופירנצה (דרך מודנה למבורגיני ודוקאטי). אך הבנתי שהרכב הוא סוג של חובה למשך כל הטיול? או שאפשר להסתפק בו רק ליומיים-שלושה עבור הנסיעה דרומה?

הפחד העיקרי שלי הוא ליפול על שבוע של גשם חזק באיזור שניהיה בו. איפה יותר קר בדרך כלל בעונה זו? בגרמניה או באיטליה צפונית?

פורסם

בקר טוב

כמו שרשמו לפניי, שבוע ימים זה זמן קצר מדי כדי לראות הכל.

אני אישית לא מוצא טעם לשבת ברכב ולדהור מאות קילומטרים כל יום רק כדי להגיד "הייתי פה".

במקום זה הייתי טס ליעד כלשהו בצפון איטליה (מילנו ,וורונה), לוקח רכב שכור, ומטייל שם.

תאמין לי שאין שום בעיה למלא שבוע בצפון איטליה (3 אגמים-קומו, גרדה,מג'ורה), אזור האלפים,

וונציה, טוסקנה וכו').

יש מספיק מוזיאוני רכב בצפון איטליה של יצרני העל האיטלקיות (פרארי,למבורגיני,מזארטי) והם מרוכזים באזור

מודנה.

אם תתעקש לסמן וי על מדינה נוספת, אין לך בעיה לעבור לשוויץ.חוץ מבודקה עם 2 שוטרים מנומנמים,

הנוף מאוד דומה,וכמובן יפיפה.

בטיול הבא אם תחליט לסמן את גרמניה,אין שום בעיה לטייל שם שבוע ואף יותר.

מקווה שעזרתי.

סלע

• תוכן חדש...