Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Hi,

So is there an additional date after the 20th?

I am in Europe for work until the 20th...

What are the chances of another day opening up?

ישנו סיכוי לפתיחת ימים נוספים זה תלוי משתתפים ונדע זאת בהמשך, ממליץ לך להתעדכן כאן ובקבוצת הפייסבוק שלנו בנושא.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משהו לא מסתדר לי מהפרטים על המיונים:

ההרשמה למיונים פתוחה גם לאלה שאין להם רשיון נהיגה,

אבל אחת מהתחנות אותן צריך לעבור היא ג'ימקאנה

אשמח לתשובה בהקדם

במקום יהיה מדריך ונציג מטעם המדינה (על פי חוק) בכדי שאנשים ללא רשיון יכולו להשתתף בתחנה.

פורסם

פורמולה ישראל,שלום

רציתי לדעת מתי נסגרת ההרשמה,ואם אין תאריך מסוים אז האם יש צפי,כלומר אם זה עוד חודש או שבוע,כיוון שאני צריך לבדוק את זה עם העבודה שלי,ועוד משהו האם ישנם כבר תאריכים מדויקים לימי המיון בויינגייט?

פורסם
במקום יהיה מדריך ונציג מטעם המדינה (על פי חוק) בכדי שאנשים ללא רשיון יכולו להשתתף בתחנה.

כנראה לא הבנת את השאלה

לבעלי הרשיון יהיה יתרון מבחינת השליטה ברכב

ולחסרי הרשיון (כמוני:wink:) מראש ירד ניקוד

מקווה שעכשיו השאלה יותר מובנת

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

כמה זמן סך הכל השהייה תהיה בצרפת למי שהתקבל כמובן, מרגע עזיבת הארץ ועד קבלת הרישיון וחזרה?

תודה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

שלום FIL

נרשמתי ושילמתי למיונים, לא יצרו איתי קשר (כן, חיפשתי בספאם שלי).

נרשמתי לפורום בכדי לשאול את השאלה

בעבודה המרכזיה לא נותנת לחייג למספר שמתחיל בכוכבית * כך שגם בטלפון אני לא מסיג אותכם.

תנו לי בבקשה מספר טלפון רגיל (אם אפשר)

או תצרו איתי קשר

תודה מראש

טימו

פורסם
פורמולה ישראל,שלום

רציתי לדעת מתי נסגרת ההרשמה,ואם אין תאריך מסוים אז האם יש צפי,כלומר אם זה עוד חודש או שבוע,כיוון שאני צריך לבדוק את זה עם העבודה שלי,ועוד משהו האם ישנם כבר תאריכים מדויקים לימי המיון בויינגייט?

תאריך ההרשמה האחרון הוא ה-15.9.

ימי המיונים יהיו בין ה18-21/9.

פורסם
כנראה לא הבנת את השאלה

לבעלי הרשיון יהיה יתרון מבחינת השליטה ברכב

ולחסרי הרשיון (כמוני:wink:) מראש ירד ניקוד

מקווה שעכשיו השאלה יותר מובנת

אני מניח שלבעלי הרשיון יהיה יתרון בתחנה זו, לא חושב שהפער יהיה מטורף.

במיוחד לאור העובדה שרוב עם ישראל נוהג על אוטומט (ואל תתנפלו עלי זה נכון).

פורסם

אני רק רוצה להודות לאביחי שיצא תותח בכל העזרה שנתן לי , ההרשמה שלי קצת הסתרבלה עם אישור תשלום אך ללא קביעת יום מיונים וכו' אביחי דאג לי כמו לבן שלו ועזר לי מהרגע הראשון שביקשתי עזרה, לחץ והציק למשרדים שיקבעו איתי בהקדם וישירות יום מיונים ותאריך

האישור נשלח והכל תוקתק מהרגע שאביחי נכנס לתמונה

פשוט תותח !

תודה רבה ובהצלחה לכולנו

my the best men wins

פורסם

לבן דוד שלי יש שלילה בפועל לחצי שנה שתחילתה תתחיל שימלאו לו בגיל 17 האם הדבר יאפשר לו להשתתף כי ראיתי שלמי שללוו את הרישיון אינו יוכל להשתתף?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

האם יום המיונים ה-18.9 כבר מלא? כי זה היום היחיד שבו אני אוכל להגיע ואני לא רוצה לשלם סתם ולגלות שאני לא יכול להגיע בכלל... או לחילופין יש מצב לקבוע תאריך ליום מיונים לפני התשלום?

פורסם
תאריך ההרשמה האחרון הוא ה-15.9.

ימי המיונים יהיו בין ה18-21/9.

לצערי בימים האלה בדיוק אני נמצא במילואים (ולא, לא ישחררו אותי ליום - בדקתי), איך מקבלים החזר?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כמה ימים פחות או יותר לאחר סיום ימי המיונים הראשונים אוכל לקבל תשובה האם אני ממשיך הלאה או שלא?

ואשמח כמובן אם תברר לגבי מועד יום המיונים השני. זו תקופת חגים ולאנשים יש המון תכניות.

תודה.

172

פורסם
אני רק רוצה להודות לאביחי שיצא תותח בכל העזרה שנתן לי , ההרשמה שלי קצת הסתרבלה עם אישור תשלום אך ללא קביעת יום מיונים וכו' אביחי דאג לי כמו לבן שלו ועזר לי מהרגע הראשון שביקשתי עזרה, לחץ והציק למשרדים שיקבעו איתי בהקדם וישירות יום מיונים ותאריך

האישור נשלח והכל תוקתק מהרגע שאביחי נכנס לתמונה

פשוט תותח !

תודה רבה ובהצלחה לכולנו

my the best men wins

תודה ושוב פעם בהצלחה!

• תוכן חדש...