Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאור המצב הכלכלי העולמי הרעוע, אשמח ליעוץ (עד כמה שניתן) מכלכלני הפורום בכירים ויודעי הדבר.

אני צריך לקנות יורו'ז (לקראת הנסיעה המתקרבת במהרה) וישנם לבטים האם לקנות עכשיו כשהשער עוד סביר, או להמתין למועד קרוב לטיסה ולקוות שהוא ירד.

בדר"כ אני ממתין למועד קרוב לטיסה וקונה, אך הפעם יש בי חששות מסויימים.

מה דעתכם בנושא?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

על איזה סכום מדובר?

אם מדובר במאות בודדות של יורו ההפרש לא יהיה גדול במיוחד והייתי הולך על מה שנוח.

אישית הוצאתי אתמול מהכספומט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע עד כמה זה רלוונטי - אני די עוקב אחרי היורו (בגלל שיגעון של סבא) ובשבוע האחרון היורו עלה, וגם היום..

אם הנסיעה בימים הקרובים אז אולי כדאי לקנות - אבל אם מדובר בשבועות אז באמת שאין לדעת.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לאור המצב הכלכלי העולמי הרעוע, אשמח ליעוץ (עד כמה שניתן) מכלכלני הפורום בכירים ויודעי הדבר.

אני צריך לקנות יורו'ז (לקראת הנסיעה המתקרבת במהרה) וישנם לבטים האם לקנות עכשיו כשהשער עוד סביר, או להמתין למועד קרוב לטיסה ולקוות שהוא ירד.

בתור אחד שמבין דבר אחד או שניים בתחום - אני שמח לבשר לך שאיש איננו יודע לאיזה כיוון העדר יתחיל לשעוט וממש לא ברור מה יהיה שע"ח בעוד חודש או מה תהיה המגמה ביחס לנוכחי, מי שיגלה שיטת חיזוי אמינה יהפוך מהר מאוד למליונר.

להערכתי (הרבה תחושת בטן) היורו יסחר ב- +/- 10 א"ג על שע"ח הנוכחי.

הייתי מהמר שהיורו יחלש אבל זה הימור בלבד.

זריקת מטבע תתן תשובה מלומדת לשאלה הזו כמו כל מומחה אחר.

פורסם

זריקת מטבע לפחות תהיה אובייקטיבית :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מצד אחד - יתכן ולתקופה מסויימת הדולר יחלש והיורו יתחזק בגלל הסיפורים של הורדת הדירוג לארה"ב.

מצד שני חלק ממדינות גוש היורו במצב לא בדיוק מזהיר, מה שיכול להוריד במקצת את ערכו.

מה שבטוח שאצלנו המחירים יעלו: אם המטבעות העיקריים יחלשו - היצואנים יצעקו, היבואנים יבכו - ואנחנו, מעמד הביניים, נשלם.

אם המטבעות יעלו - גם אז הכל יעלה.

נסה לעקוב אחרי גרפים של עסקאות עתידיות ביורו - אולי תקבל איזו אינדיקציה מה צפוי. לדעתי בטווח קצר לא תהיה תנודה קיצונית של יותר מ-10 אגורות +/- כמו שצויין.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לפי איך שנראה בחוץ

הפרנק השוויצרי הינו היציב ביותר (עם עליה של יותר מ30 אחוז בשנה וחצי האחרונות).

היורו נשאר עם סטייה של 4 אחוז לאחרונה. הבעיה שלך שאתה טס בעוד פחות מחודש. כמה ישתנה?

אני אישית מאמין שבעקבות ההאטה, המצב הכלכלי הרעועה במדינות כמו איטליה, צרפת, ספרד וכדומה, גוש היורו יכול רק להיחלש.

כמה תרוויח מזה? 10 אג' במקסימום במהלך החודש הזה. מה שיתן לך 300 שקל.

שווה? אם אתה שונא סיכון - לא. אבל מכיוון שאתה אוהב סיכון, אני הייתי מחכה עד היום האחרון. רק בשביל הכיף.

לדעת מה יהיה באמת? יש רק מספר מועט של אנשים (מקורבים) שיודעים איזו מדינה באמת תהיה בצרה.

כמו שאמרתי, אישית, הייתי מחכה (ואני מחכה, כי אני טס איתך).

פורסם

הכל קישקוש אחד גדול , שורה תחתונה תעשה מה שאתה רוצה .

הפערים ישארו קטנים , לאף אחד אין דרך לנבא את מה שיהיה עם שער היורו מחר,

.

הכל נפיץ ויתכן לשינוי עם המצב הכלכלי המוזר שיש בעולם כיום.

אז סמוך על כלום ותחליף את הכסף עכשיו או עוד שבועיים , לדעתי לא יהיה שינוי קריטי שיורגש בכיס.

• תוכן חדש...