Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי שטפה את המרפסת שלה (קומה רביעית) והמים ירדו במרזב. פתאום הם הפסיקו לרדת והתחילה להיווצר שלולית.

בצר לה היא פנתה לאינסטלטור החביב עליה, שהגיע עם גלגלת גדולה עם חוט פלדה ארוך והכניס אותו במורד המרזב עד שנתקע בגורם המפריע. דחף, דחף, דחף - כלום. שילב גם פומפה - לא עזר.

ירדו למטה, ליציאת המרזב. הכניס באותה צורה עד שנתקע. דחף, דחף, דחף - כלום.

הביא מוטות פלדה מהסוג שניתן לחבר אחד לשני. חיבר ודחף מלמטה - נתקע אחרי 4 מטר ולא יעזור כלום.

הביא למחרת משאית עם זרנוק ללחץ מים, הכניס מלמטה - לא עזר.

היום יגיע שוב עם המשאית, יוריד חוט מלמטה, יעלה את הזרנוק למעלה וינסה את לחץ המים מלמעלה.

בואו נניח שזה לא יעבוד. השלב הבא הוא להביא מצלמה עם כבל ולהגיע עד למפגע כדי לזהות את מקורו. לחילופין אפשר להביא מהנדס שאולי יתן אינסייט יותר טוב, וכשיכלו כל הקיצים יובא מכשיר עם רוטור בקצה שינסה לשבור את המפגע.

עכשיו - כל הדברים האלו כבר מצטברים להמון המון כסף (אלפים. רק המצלמה עולה יותר מ-1000), אז קודם כל - רצינו לדעת אם ועד הבית צריך לשלם על זה. ודבר שני - אולי למישהו יש רעיון נוסף כדי לפתור את הצרה?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הסתימה היא בחלק המשותף של המרזב, כלומר אחרי ה-T שמחבר את הדירה שלך למרזה של הבניין - אז האחריות היא של וועד הבית.

רצוי מאוד לערב אותו כבר עכשיו כי אולי הם ירצו להביא בעלי מקצוע משלהם ולא לשלם את ההוצאות שלך.

אם הסתימה בחלק הפרטי של הצנרת, אז אולי לברר עם הביטוח.

בכל מקרה כדאי לעשות את זה לפני שאתה מוציא כסף כי הביטוח עובדים עם חברת אינסטלציה שלהם ולא יחזירו לך כסף על שרברב פרטי בד"כ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

+1 לגבי בירור עם וועד הבית.

ברוב המקרים עם הצינור מחוץ לבית [ואתה אמור לדעת לפי כמות המוט שנכנס בנסיון הראשון לפתיחת הסתימה].

אני גר בקומה ראשונה וכל מספר חודשים כל הח7א של השכנים צף לי במטבח כשנסתם צינור הניקוז.

בכל פעם שהגיע אינסטלטור זה היה עם תיאום עם נציגות וועד הבית ובסופו של יום העלות היתה על וועד הבית.

עכשיו שאני משפץ אני הולך להוריד צנרת חדשה ולהתנתק מהצנרת המשותפת.

ד"א אהבתי את הסקירה שלך לגולף 6.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש שחומרים שממסים סתימות, תנסה להשתמש באחד כזה לפני שאתה מתחיל להשקיע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

רוני,

סלח לי על הגישה הרוסית הפרימיטיבית שלי, אבל זה נשמע יותר כמו עבודה למסגר מאשר לשרברב.

מרזב זה חלק חיצוני, לא? יש אליו גישה חופשית, לא צריך לקדוח או לעשות עבודות הכנה מיוחדות.

למה לא לחתוך את החלק הסתום עם מסור דיסק, לרתך חלק חדש מפח מגולוון ולחזור לשגרה?

בעיית גישה? נראה לי שגם עם מנוף שיושכר לשעה-שעתיים המחיר של עבודת מסגרות כזאת

יהיה נמוך ממה שמבקשים מכם על עבודת השרברבות.

לשיקולכם.

פורסם

2 פיתרונות אפשריים:

1) נסו לשפוך סודה-קאוסטיק לפתיחת סתימות. לרוב החומר עושה עבודה טובה ויעילה. רק בזהירות,ולעבוד עם כפפות ומשקף מגן. להשתדל להתרחק מאזור כי יש ריח לא נעים כשהחומר עובד (הסבר מפורט יש על האריזה של המוצר)

2) אם המרזב ישן, נסה לדבר עם ועד הבית ולבדוק החלפה של כל המרזב מתחילתו ועד סופו. זה הרי עניין של

זמן עד שדירות נוספות יתחילו לסבול מסתימות דומות.

פורסם

סודה קאוסטיק לא תמיד תצליח לפתוח סתימות "כבדות", במיוחד אם מדובר בסתימות עם הרבה ג'יפה שאינה שומנית.

לא צריך מצלמות ולא צריך ציוד הייטקיסטי כבד, נראה לי שמישהו גובה מכם מס אשכנזים (בלי להעליב, כן :wink: ). מודדים את המרחק עד לסתימה עם הספירלה, בהתחלה מבפנים ואחר כך מבחוץ. אחרי שיודעים איפה פחות או יותר הסתימה אפשר לחתוך את המרזב, לרוקן ולחבר חזרה. בדרך כלל הסתימה תתרחש בנקודות ברך או חיבור עם צינור אחר ולא בסתם נקודה ישרה, אבל לא תמיד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה ששכחתי להזכיר את הפרט הקטן שאומר שהצינור של המרזב יורד בתוך הקירות ולא מחוצה להן...

הדירה בבניין יחסית חדש, כך שאין כאן עניין של מרזב ישן.

בנוגע לחומר פותח סתימות - יש לי תחושה שהאינסטלטור כבר חשב על זה קודם... אבל אני אברר.

בכל מקרה - בוודאי שיש רשתית שמונעת כניסת חפצים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אולי זה הג'וקים שמתנקמים...

באמא שלי? מה היא עשתה? אני כבר מזמן לא גר אצלה בבית :lol:

אגב, בגיזרה הזאת בשבוע האחרון יש אצלי שקט. אולי הם קלטו את הרמז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נראה שאחד הפועלים המנייקים שפך חומר בניןן צמנטי לתוך המרזב, חוץ מלנסות עם הביובית מלמעלה ותוך כדי לדפוק עם הצינור אין ממש מה לעשות לדעתי.

אם הצנרת בתוך קיר ואין גישה אליה, אז המוצא האחרון הוא מרזב חיצוני חדש.

• תוכן חדש...