Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות דרך איביי מערכת מולטימדיה מקורית לפולו 2007.

http://cgi.ebay.com/CAR-DVD-PLAYER-GPS-TV-VW-PASSAT-POLO-GOLF-CANBUS-/130520493301?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e63a0acf5

דוגמא ^^

איך אני יודע מה מתאים ? האם אפשר להתקין תוכנות GPS בעברית ? ואם כן, איזה ? איך אני יודע שהמוצר מקורי ? מה ההבדל בין הגרסאות ? כמה מכס יקחו על דבר כזה ? ובכלל האם המוצר הספציפי הזה ממולץ ? ואם לא, אז איזה כן מומלץ ?

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור....

פורסם

לא לנגוע

אתה קונה צרות בכסף

מה גם שסביר להניח שהפיצ"ר שאתה מחפש לא יעבוד עם כרטיסי הניווט בארץ

יש אחלה מכשירים במחירים טובים בארץ ויש מתאם פלסטיק לדשבורד שיושב תפור כמו אצל חייט קלאסה

וזה הרבה יותר טוב ואיכותי ויפה מהתחליפי מקור המלאי צרות

בהצלחה

דרור

פורסם

יש לי המון המלצות למכשירים מצוינים כולל המקורי RCD 510 במחירים שפויים ואטרקטיביים סביב ה 2500=-4000 ש"ח

פורסם
שלום, אני מעוניין לקנות דרך איביי מערכת מולטימדיה מקורית לפולו 2007.

http://cgi.ebay.com/CAR-DVD-PLAYER-GPS-TV-VW-PASSAT-POLO-GOLF-CANBUS-/130520493301?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e63a0acf5

דוגמא ^^

איך אני יודע מה מתאים ? האם אפשר להתקין תוכנות GPS בעברית ? ואם כן, איזה ? איך אני יודע שהמוצר מקורי ? מה ההבדל בין הגרסאות ? כמה מכס יקחו על דבר כזה ? ובכלל האם המוצר הספציפי הזה ממולץ ? ואם לא, אז איזה כן מומלץ ?

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור....

ברור לך שלא מדובר במערכת ניווט מקורית.

מעבר לכך, אין ל vw מערכת ניווט מקורית שעובדת בארץ!

כדי לדעת האם תוכל להתקין תוכנת ניווט סטייל igo נדרש לדעת לדעת את סוג המעבד של המכשיר.

היה לי מכשיר דומה לפולו שנת 2007 שהייתה לי.

היה מאוד קשה למצוא תוכנת ניווט ״מקומית״ שתתאים למכשיר.

ניתן להתאים לרכב דאבל דין סטנדרטי ע״י מתאם מסגרת מפלסטיק

(המעבד של המכשיר שהיה לא סטנדרטי מסוג mips והיה מאוד קשה להשיג לו תוכנת ניווט ״מקומית״) 

• תוכן חדש...