Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים יקרים! :-P

מה שלומכם? אני מקווה שהימים שיבואו יהיה קרים יותר, ויהיה נעים יותר :wink:

החלטנו במשפחה לרכוש מצלמה, היתה מצלמת פילים מאוד מאוד ישנה - לצערי נשברה. דווקא הסתדרנו מצוין איתה, חבל.

הוחלט להשתדרג לעידן הדיגיטלי - מצלמה דיגיטלית.

התקציב: עד 1000₪ כולל הציוד הנלווה אליה (כרטיס זיכרון, נרתיק ומה שנחוץ).

הדרישות:

• צילום ברמה מעולה - כמובן עד כמה שאפשר מהמצלמה במגבלות התקציב.
  • מצב אוטומטי - הבנתי שיש דבר כזה. זה מעולה לנו, אין לי מושג איך זה עובד בדגיטלי ואם אני צריך רק לעשות אוטומט ולצלם - מצוין.
  • צילום וידיאו HD - אמרתי שאם כבר רוכשים מצלמה, שתדע על הדרך לצלם גם בוידיאו. 720P יספיק.

אני חושב שזהו, דרישות צנועות מאוד לדעתי, פשוטות למדי.

הבנתי שאני גם צריך להוסיף כרטיס הזיכרון? נרתיק למצלמה?

אין לי מושג איך זה עובד עם הדיגיטלי, איזה כרטיס זיכרון? כמה ג'יגה לקחת? אשמח להסבר קצרצר אם אפשר.

האם שחכתי משהו?

תודה רבה לכם :-P

- אני לא יודע אם זה חשוב לציין, אך אני רוכש מהארץ בלבד, ומהחנות פיזית. לא דרך האינטרנט. יכול להגיע מקסימום לת"א והסביבה, ב"ש והסביבה.

- ידוע לכם אם ישנם אתרים שיש בהם דוגמאות לתמונות שצולמו ע"י מצלמה מדגם X שאוכל להתרשם? כנ"ל לוידיאו שצולם - יהיה מאוד נחמד לראות את התוצאות לפני הרכישה.

• תוכן חדש...