Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן החלפתי למדחס חדש דנדש, שאכן, בנסיעה מהירה, כואבות לי האצבעות מרוב הקור שהוא מוציא.

בינתיים המזגן מקרר טוב מאוד, כל התנעה אני מפעיל אותו (אחרי 8 בערב אני כבר עם חלון), בקיצור הוא מספק את הנהג והנוסע ליד.

אבל הבעיה (בעיניי), שהוא מוציא עוצמה חלשה של אוויר.

יש 4 מצבים, אני כל פעם על מצב 3 בעיקר, בערב על 2 (כי פחות חם), ובצהריים על הכי חזק 4 (4 עושה לי רעש כאילו משהו מתאמץ נורא, אז אני נמנע מלהפעיל כדי שלא יהרס).

אני חושב שיש פילטר או משהו שצריך פשוט לנקות, כמו בבית.

מה אתם אומרים?

פורסם

פילטר אוויר נסתם די מהר מה שפוגע בספיקת האוויר שהוא מוציא לכיוון תא הנוסעים, ממליץ לך לפרק את הפילטר ולראות שהוא לא סתום או מלוכלך מספיק ופשוט להחליף לאחד חדש שעולה כמה עשרות שקלים, אני לא יודע איפה זה בקוואליר אבל בדרך כלל זה יושב ליד המפוח מאחורי התא הכפפות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
פילטר אוויר נסתם די מהר מה שפוגע בספיקת האוויר שהוא מוציא לכיוון תא הנוסעים, ממליץ לך לפרק את הפילטר ולראות שהוא לא סתום או מלוכלך מספיק ופשוט להחליף לאחד חדש שעולה כמה עשרות שקלים, אני לא יודע איפה זה בקוואליר אבל בדרך כלל זה יושב ליד המפוח מאחורי התא הכפפות

לא מחייב שמדובר בפילטר עצמו ואם הבעיה קיימת גם במצב של איוורור או חום הבעיה ככל הניראה תהיה במפוח עצמו.

:)
פורסם

כן, העוצמה דומה בכל המצבים, חימום אני לא מפעיל, אבל שאני מכבה את המדחס העוצמה של האוורור נשארת אותו דבר.

הבעיה שכרגע הרכב עובד כמו שעון, אני פוחד לפרק ואם ידפק משהו, כי הרכב כרגע כמו פנתר, שמור בקנאות.

פעם אמרו לאבא שלי שלפרק פילטר אוויר של המזגן זה מסובך בקוואליר, אבל יש חשש שהם לא מבינים כלום.

אשמח לקבל תשובה ממישהו שיוכל לכוון אותי איך להגיע לפילטר ולהחליף אותו.

הבעיה בטוח בפילטר נכון?

פורסם
כן, העוצמה דומה בכל המצבים, חימום אני לא מפעיל, אבל שאני מכבה את המדחס העוצמה של האוורור נשארת אותו דבר.

הבעיה שכרגע הרכב עובד כמו שעון, אני פוחד לפרק ואם ידפק משהו, כי הרכב כרגע כמו פנתר, שמור בקנאות.

פעם אמרו לאבא שלי שלפרק פילטר אוויר של המזגן זה מסובך בקוואליר, אבל יש חשש שהם לא מבינים כלום.

אשמח לקבל תשובה ממישהו שיוכל לכוון אותי איך להגיע לפילטר ולהחליף אותו.

הבעיה בטוח בפילטר נכון?

לא. הבעיה לא בטוח בפילטר. יש מצב כי הבעיה גם במפוח עייף או בנגד המהירויות.

:)
פורסם
לא. הבעיה לא בטוח בפילטר. יש מצב כי הבעיה גם במפוח עייף או בנגד המהירויות.

מה תפקיד המפוח? (אם יש שם באנגלית יעזור לי).

כמו במזגן רגיל (ישן), מה שמסתובב ודוחף אוויר לרדיאטור (של המזגן)?

פורסם

על מנת להגיע למפוח עליך להוריד קודם את הווישרים (קודם פקק פלסטיק ואז יש אום ) ואחרי שתוריד את הווישרים תוריד את הפלסטיק השחור הארוך הוא יושב על קליפסים כמו כן יש לנתק את הווישרים בזהירות מהצינורות ,בצד ימין שם נמצא המפוח (לפחות ככה זה אצלי בקווליר 98 2.4L)

פורסם
מה שמסתובב וזורק את האויר.

מה שחשבתי.

על מנת להגיע למפוח עליך להוריד קודם את הווישרים (קודם פקק פלסטיק ואז יש אום ) ואחרי שתוריד את הווישרים תוריד את הפלסטיק השחור הארוך הוא יושב על קליפסים כמו כן יש לנתק את הווישרים בזהירות מהצינורות ,בצד ימין שם נמצא המפוח (לפחות ככה זה אצלי בקווליר 98 2.4L)

:-) יש לי חבר, גם קוראים לו אלכס, גם עם קוואליר 98 מנוע 2.4L, גם כן היה לו נזילה בהגה כוח, רק שהוא גר בב"ש.

תודה, אני בהזדמנות יעיף מבט.

הבעיה אם יש פילטר או משהו באיזור שם, כי סתם להגיע למפוח זה סיכון, וגם אם זה מפוח אני לא הולך להחליף. (עם הרכב הזה למדתי, אם עובד לא נוגעים עד שמפסיק לעבוד.)

כרגע זה לא משהו שמזיק, כי בינתיים רק הנהג יושב בו ואולי עוד נוסע ליד.

פורסם

צורת המפוח דומה גם במזגן ביתי. לעיתים מדובר באבק "קשיח" שנדבק לחריצים ש"חותכים" את האוויר ועקב כך ספיקת האוויר נמוכה יותר.בביצוע פעולת הניקוי שציינתי ,הורגשה הטבה ניכרת הן ברכב והן במזגן ביתי. אולם כפי שתארו קודמיי,זה יכול לנבוע מפילטר סתום,נגד מהירויות לא תקין או אפילו במעבה פנימי סתום שמונע מעבר וזרימת אוויר באופן חופשי.

בברכה

מוטי

פורסם
מה שחשבתי.

:-) יש לי חבר, גם קוראים לו אלכס, גם עם קוואליר 98 מנוע 2.4L, גם כן היה לו נזילה בהגה כוח, רק שהוא גר בב"ש.

תודה, אני בהזדמנות יעיף מבט.

הבעיה אם יש פילטר או משהו באיזור שם, כי סתם להגיע למפוח זה סיכון, וגם אם זה מפוח אני לא הולך להחליף. (עם הרכב הזה למדתי, אם עובד לא נוגעים עד שמפסיק לעבוד.)

כרגע זה לא משהו שמזיק, כי בינתיים רק הנהג יושב בו ואולי עוד נוסע ליד.

אני גר בב''ש :-)

פורסם
אני גר בב''ש :-)

אה סשולה :lol:

איזה באסה נגמר לי מלווה ביום כיפור. (יום ראשון אחר כך נקווה שנראה אותך עם הקוואליר.)

נגררנו כבר לספאם, שלא יביאו אזהרה.:idea:

פורסם

אני ממליץ לך להשיג את הספר על קאוואליר וpontiac sunfire (זה אותו אוטו אבל עיצוב שונה) של haynes - זה ספר גדול על כל המערכות ברכב, איך לפרק כל דבר וכל מה שתחפש. אם תוריד אותו הדפים מצולמים עקום, יש תווית גדולה על כל דף שהוסיפו (שקופה חלקית אבל מעצבנת) ובעיקר בלגנו את הדפים מהסוף להתחלה

נראה כאילו רצו שתוריד , תראה כמה הספר טוב ואז תקנה

אז אתה יכול לקנות אותו מאיביי או אמזון אני מעריך באזור ה30 דולר (לא יודע לגבי משלוח)

• תוכן חדש...