Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם AUX-USB לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מתאם שבצד אחד שלו יש יציאת AUX ובצד השני שלו יש אפשרות לחבר USB (דיסק און קי).

יש דבר כזה?

אם כן איפה אפשר לקנות את זה באזור הקריות וחיפה?

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם כל החשמל שם של האוטו, פשוט יש לי באוטו חיבור AUX ואני רוצה לחבר לו דיסק און קי במקום כל פעם להתעסק עם דיסקים. בגלל זה אני שואל אם יש כבר כבל כזה שבצד אחד הוא מתחבר לכניסת AUX ובצד השני יש לו כניסה שמאפשרת חיבור של USB (דיסק און קי לצורך העיניין).

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

ה AUX היא כניסה אנלוגית, בעוד על הדיסק-און-קי המידע שמור בצורה דיגיטלית. בכדי לתאם בין הדיסק-און-קי לבין ה- AUX, אתה צריך ממיר דיגיטלי לאנלוגי (מה שנקרא DAC). אני חושב שמחירים של DAC סבירים מתחילים ב 150-200 דולר, אז כנראה שיהיה לך זול יותר להחליף את הרדיו-דיסק לכזה בעל כניסת USB.

בקיצור, תמשיך לשמוע בדיסקים :)

עריכה:

לא שמתי לב אבל Audio King נתן לך לינק ל DAC שכזה. שוב העניין הוא שמדובר בעלות של 600 ש"ח, כמו רדיו-דיסק חדש שתומך בכניסת USB.

פורסם

בעייתי חח.

הבנתי תודה על העזרה !

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• תוכן חדש...