Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט סליחה/תודה בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה את זה בלא מעט תוכניות של טופ גיר שאפשר לרשום איזה הודעה שאתה רוצה

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם התקנת שלטים כאלה, ניתן לקבל פה הורדה מהכביש נראה לי...

מה השלב הבא ? אולי מסך פלזמה (מאחור כמובן) להצגת סרטים לעומדים אחריך ברמזורים ? :twisted:

alfa 156 2.5.

פורסם

שלט אחד על השמשה האחורית שרשום עליו "אל תצמד".

השתגעת?

הם ייצמדו עוד יותר כדי לקרוא מה כתוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני, מדליק 4 וינקרים (אורות מצוקה) כאות תודה, וכדומה.

מישהו נתקל בסיוויק סגולה 96' שמדליקה ככה אורות מצוקה? זה קרוב משפחה מאוד טוב שלי :-P

:wink:
פורסם

אני חייב לציין שני חוויות נהיגה מסביב לעולם

הראשונה בצפון תאילנד שבה רוב הכבישים הם דו סיטריים ומאוד קשה לעקוף בהם. אז אתה מתחיל באיתות לעקוף והנהג שלפניך בודק מתי פנוי ומאותת לך הפוך כאשר השטח פנוי ואז הוא גם נצמד לשוליים כדי שתעקוף בצורה קלה. :-) בנוסף הרבה אנשים נסעו שם רק עם אורות חניה או רק עם האורות ערפל, גם בזמן מונסון שם זה אפילו מסוכן יותר.

השניה זה בהודו, שבגדול שם זה פחד לנהוג כי הם פשוט עושים מה שבא להם כולל לנסוע בצד ההפוך של הכביש. בכל מקרה לגבי המחוות נהיגה שם אז אני רוצה לספר על שניים

1. אורות גבוהיים - בהודו הנהגים שלנו כל הזמן נסעו עם אורות גבוהיים ולא עזר כמה ניסיתי להסביר שזה מסנוור, הם לא הבינו מה אני רוצה. המצחיק הוא שכאשר הוא רצה להבהב הוא עשה את זה עם האורות הנמוכים.. :shock:

2. איך לא - הצפירות, בהודו לצפור זה דרך חיים כולם צופרים אחד לשני וכל הזמן, לא בקטע עצבני אלא בקטע של "אני פה" יותר מזה, מאחורי כל משאית יש שלט שרשום עליו Horn Please שמבקש ממך לצפור כאשר אתה רוצה לעבור והמשאית תפנה לך את הדרך.

כמה דוגמאות:

horn-please-ok.jpg

3.1293782276.horn-please.jpg

342391441_6663a31ce3.jpg

:king:

פורסם

השלט של זה נראה כמו תקלה בטיחותית חמורה בכביש, הרבה יותר גרוע מה SMS הנפוץ כל כך במחוזותינו.

ואם המוצר הזה יכנס לשיווק בארץ, מעניין כמה זמן ייקח לכל מיני ערסים לבדוק את אוצר המילים של זה.

(לקלארקסון זה לקח 30 שניות :) )

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לפי מה שהבנתי, אתה יכול לתכנת מראש הודעות קבועות, ככה שבזמן הנהיגה אתה רק לוחץ על כפתור אחד כדי להציג את ההודעה המוכנה מראש.

זה ממש לא יותר מסוכן מ-SMS.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השאלה האם זה באמת נחוץ? כמו שנאמר אפשר לסמן בעזרת תנועות ידיים ובעזרת האורות של הרכב.

לדעתי רעיון נחמד, אבל קצת גימיקי!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אם זה ככה, אז סבבה.

עבר לי בראש כמה וכמה פעמים שזה יכול להיות אמצאי תקשורת מעולה לכל מיני נצמדים, או כאלה שלא מתחזקים את רכבם וקשה להם ללכת לקצין הרכב ולבקש להחליף מנורה, או כאלה בעלי ראיית לילה טובה ולא צריכים אורות בלילה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
לפי מה שהבנתי, אתה יכול לתכנת מראש הודעות קבועות, ככה שבזמן הנהיגה אתה רק לוחץ על כפתור אחד כדי להציג את ההודעה המוכנה מראש.

זה ממש לא יותר מסוכן מ-SMS.

ולאלה שקוראים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אתה לא קורא פרסומות על אוטובוסים או על שלטי חוצות בזמן נהיגה?

זה לא גודל/מיקום של שלט חוצות. ועל אוטובוסים אני לא קורא

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...