Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

רציתי לדעת האם ניתן להשיג איפה שהוא מסגרת למערכת DOUBLE DIN לסיטרואן קסרה? שנתון 2002 (מגיע כבר שונה לגמרי מ- 2001) יש לי שם מערכת סינגל דין (יחיד) רדיו דיסק קצת יותר גדול מהסטנדרט אבל מעליו יש תצוגה שקשורה לרדיו דיסק ולעוד כמה דברים כמו דלתות פתוחות, מד מעלות, תאריך, שעה וכו.

בעיקרון מבחינת מקום יש מקום אבל באמת שלא מצאתי בשום מקום מסגרת כזו וחרשתי כבר בכל רחבי הרשת. דיברתי בטלפון עם כמה מקומות שמתעסקים עם זה ואמרו לי שלא תיהיה בעיה להשיג מסגרת אם יש מקום אבל נראה לי הזוי שאף אחד לא מוכר כזו מסגרת וגם אין תמונות ברשת בכלל (מצאתי אחת בפוקס נראה לי בנייה עצמית).

בעיקרון כך נראה פחות או יותר העסק אצלי:

FP-12-05.jpg

652512-4.jpg

אשמח לקבל קצת מידע ממישהו שיודע וגם אולי עלות התקנה שכזו כולל התקנת מיקרופון (למערכת יש דיבורית) וגם התאמה לשלט שמובנה בהגה (יש מתאם באריזה).

בתודה מראש.

פורסם

לצערי זה לא מתאים. זה מסגרת לסינגל דין עם המקום למטה (שהוא קטן יותר) וזה גם מתאים לדגם הישן של הקסרות 2001 ומטה.

אני לצערי בשום מקום לא מוצא דבר כזה וחזרו אלי מכל מיני בתי עסק עם תשובה שלילית. לדעתי צריך לחפש מישהו שיודע לבנות מסגרות כאלו או לעבוד עם פיברגלס או משהו בסגנון...

אשמח בכל זאת לתשובה אם מישהו מכיר בית עסק שיכול להתקין לי אותה בצורה מסודרת ואסטטית.

פורסם
אסור להמליץ על בית עסק בפורום, תריץ חיפוש

אתה מבין שלחפש משהו כמו בוני מסגרות לרכב זה קצת בעייתי. אני אכבד את החוקים למרות שזה קצת תמוהה בעיני, הרי הפורום נועד גם לשם מתן עזרה ואם אתם מנועים מלהמליץ על בית עסק ספיציפי זה מקשה על קבלתה.

בכל אופן, אני מאוד מודה לך על העזרה ;)

פורסם

קודם כל תודה רבה בוריס, עכשיו אני פונה אליו ונראה מה יסתדר. בכל אופן, הנה תמונה שצילמתי מהרכב שלי בכדי שלא יהיו ניחושים. לאחר חיפושים רבים אני מניח שהאופציה היחידה היא ללכת למישהו שיודע לעבוד עם פיברגלס או עץ ולהתאים משהו פרוביזורי אבל שיראה טוב.

mhzgnju5tm1u.jpg

פורסם

היי

מאחר ולי הייתה מכונית כזו ואכן בניתי מקום לדבל דין, אוכל לעזור לך אם תהיה מעוניין.

דבר איתי בהודעה בפרטית ואני יתן לך את כל הפרטים.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
היי

מאחר ולי הייתה מכונית כזו ואכן בניתי מקום לדבל דין, אוכל לעזור לך אם תהיה מעוניין.

בהצלחה

רוני נ.

מה נשמע רוני? דיברתי היום עם ישראל, עד כמה שהבנתי הוא בנה לך את המסגרת על מנת להתקין מסך של מחשב. בכל אופן, אשמח מאוד לדבר איתך אבל אני לא מצליח להשיג אותך בפרטי. אשמח אם תפנה אלי בהודעה פרטית או למייל [email protected] ונמשיך משם.

תודה רבה מראש.

פורסם
היי

בהצלחה

רוני נ.

היי שלום ישלי גם סיטראון קסרה ואני לא יודע איך להתקין DUBLE DIN תאזורלי בבקשה

פורסם
היי שלום ישלי גם סיטראון קסרה ואני לא יודע איך להתקין DUBLE DIN תאזורלי בבקשה

קודם כל דיברתי עם הבחור שבוריס שלח אותי אליו (בחור נחמד מאוד!) ואני עדיין שוקל מה לעשות כי לבסוף מצאתי מישהו בעיר שלי שיכול לעשות את העבודה ומסתבר שהוא עשה לא מעט עבודות בתחום כך שגם אם זה ייצא לי יקר יותר זה יחסוך לי דלק ונסיעה לאיזור המרכז מהדרום. זה עדיין לא סגור אבל אני בשלבי בדיקה של הנושא.

אני ממליץ לך לפנות לבוריס שיפנה אותך לאותו בחור שהוא שלח אותי אליו. בחור מאיזור המרכז שמתעסק עם דברים כאלו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה אבל בסוף הסתדרתי לבד למרות שדיברתי עם הבחור עליו המליצו לי אבל יצא לי יותר זול להתקין הכל באיזור בו אני גר. לבינתיים שילמתי 200 שקל על התקנה והוספתי 50 שקל טיפ למתקין כי הוא עשה עבודה יפה לדעתי. כעת, אני אמור לפנות זמן על מנת לפנות לבחור מהעיר שלי שיבנה לי מסגרת מפיברגלס. הוא נתן לי הצעת מחיר של 300 שקל כך שיוצא לי בסוף 500 שקל + אולי עוד 100 שקל טיפ לשניהם יחדיו.

כשזה יהיה גמור אני אצלם כמה תמונות ואפרסם כאן ולמי שגר בדרום אוכל להפנות אותו לשני הבחורים האלו. בהזדמנות זו אני רוצה לומר תודה רבה לבוריס ולחברי הפורום וגם לאותו בחור שכרגע שכחתי את שמו אבל איתו דיברתי על ההתקנה. אתם אחלה של חבר'ה כאן.

• תוכן חדש...