Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לשכוח שגם שוגרים דורשים המון תשומת לב !

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בגירה ברוך הבא לת'רד!

התכנון המקורי לגדל אותה (תודה על המידע) במרפסת.

כמו שרשמתי כבר בניתי כלוב וגם גם בסיגנון שיש לחוטמנים בחמת גדר.

אשמח אם תעבור על ההודעה הראשונה ותגיד את דעתך על המידות לחוטמנית אחת.

כאשר אני לא בבית המרפסת תמיד פתוחה ויש בבית 2 כלבים שבטוח שיעברו לגור ליד הכלוב 24 שעות ביממה :-P

האם זה מספיק חברה בשבילה?

אני צריך לצפות ל30 ק"ג אוכל לכלבים רק בשבילה? בחישוב מהיר זה בערך 600 ש"ח על אוכל בחודש רק לה...(יקר!)

עד כמה חמורה בעית החוקיות? יש לי אפשרות להביא אחת לארץ במחיר זול משמעותית (כמה עשרות דולרים) מהמחיר בארץ ובנוסף לשלב את זה עם סופ"ש בקפריסין ככה שזה מאוד קורץ לי.

החוטמנית "שלי" רגילה לבני אדם ובת כמעט שנה. האם ישנה אפשרות לקבל אישור מהרט"ג על גורה מחו"ל עם אישורי וטרינר מקפריסין ובדיקה כללית ע"י וטרינר מטעמי בארץ?

יש לי ניסיון בגידול לא מעט חיות, החל מכמעט כל חיית בית אפשרית ועד לסוסים וחמורים שגידלתי כמה שנים טובות עד שניגנבו מהאורווה בבית.

גידלתי בעבר גם חמוס, לצערי אישתי שוללת עוד אחד בגלל הריח ומפה באה "ההברקה" לחוטמן.

האם אני מספיק "בשל" לגידול החוטמן או שעדיף לטובת החוטמן שאני ארד מהרעיון?

תודה על הנכונות לעזרה!

פורסם

הרשה לי לזרוק הערה קטנה לאוויר. זה לא שיש לך כלב, יש לך בולדוג צרפתי. אם אני לא טועה, הוא גזע די דומיננטי ואני לא מאמין שהוא יסתדר עם חיות אחרות, במיוחד חיה שהיא קצת יותר גדולה ממנו ויכולה לסטור לו :).

פורסם

חוטמן במשקל 15 קילו? אתם מדברים על דובי גל במקרה?

וברצינות, אני אוהב חיות רציני, אבל לגדל חית בר כזו בכלוב בבית, כשרוב היום היא לבד (בגן חיות לפחות יש צופים), לא חראם?

אגב, לפי מחירי הסוריקטות אני צופה מכת גניבות מגן החיות התנ"כי - באים, מחליפים את המוח ונוסעים עם הסוריקטה לשטחים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אשמח אם תעבור על ההודעה הראשונה ותגיד את דעתך על המידות לחוטמנית אחת.

מידות סבירות אבל היא תצתרך הרבה תירגול מחוץ לכלוב, אפשר בקלות להרגיל אותם לטייל עם ריתמה ורצועה.

כאשר אני לא בבית המרפסת תמיד פתוחה ויש בבית 2 כלבים שבטוח שיעברו לגור ליד הכלוב 24 שעות ביממה :-P

האם זה מספיק חברה בשבילה?

חיה בכלוב שיש לידה חיה אחרת מחוץ לכלוב זה לא חברה, זה כלום.

או עוד חיה איתה בכלוב או שהיא מחוץ לכלוב באינטראקציה עם החיות והאנשים.

אני צריך לצפות ל30 ק"ג אוכל לכלבים רק בשבילה? בחישוב מהיר זה בערך 600 ש"ח על אוכל בחודש רק לה...(יקר!)

30 ק"ג אולי הייתה הגזמה אבל בטוח שק של 23 ק"ג.

עד כמה חמורה בעית החוקיות?

אתה יכול לרכוש ולגדל ללא אישורים אבל במידה ותיתפס החיה תוחרם ללא שום רחמנות או התחשבות מכל סוג.

יש לי אפשרות להביא אחת לארץ במחיר זול משמעותית (כמה עשרות דולרים) מהמחיר בארץ ובנוסף לשלב את זה עם סופ"ש בקפריסין ככה שזה מאוד קורץ לי.

אין שום סיכוי לייבא אחת, שכח מזה!

החוטמנית "שלי" רגילה לבני אדם ובת כמעט שנה. האם ישנה אפשרות לקבל אישור מהרט"ג על גורה מחו"ל עם אישורי וטרינר מקפריסין ובדיקה כללית ע"י וטרינר מטעמי בארץ?

שוב, לא יקרה לעולם!

יש לי ניסיון בגידול לא מעט חיות, החל מכמעט כל חיית בית אפשרית ועד לסוסים וחמורים שגידלתי כמה שנים טובות עד שניגנבו מהאורווה בבית.

גידלתי בעבר גם חמוס, לצערי אישתי שוללת עוד אחד בגלל הריח ומפה באה "ההברקה" לחוטמן.

האם אני מספיק "בשל" לגידול החוטמן או שעדיף לטובת החוטמן שאני ארד מהרעיון?

לפי סיום ההודעה שלך, השאלה המרכזית היא האם אשתך בשלה לזה.

קח אותה לסיור באיזה פינת חי שיש בה חותמנים ותראה מה היא אומרת.

באופן אישי, גידלתי הרבה חיות שונות ומשונות בחיי, חותמנים החזקתי שבוע עבור חבר שנסע לחו"ל, הספיק לי לכל החיים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חיה מדהימה, אני צופה במלא סרטונים שלה ביוטיוב :D

gRxM3DDEvsQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מקסימום תחכה עד הפנסיה לגדל אחת

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...