Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Wireless Hacking Livecd Fbi 2010

FifthGear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוקר את הכלי הזה לפריצת רשת אלחוטית כיצד משתמשים בו?

הורדתי מהרשת והעלתי מדי וי די ולא זוהה כרטיס הרשת האלחוטי שלי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ממליץ (מהמלצות של חברים) על הכלי הזה:

http://www.backtrack-linux.org/

ישנם מדריכים מגוונים ומפורטים מאד ברשת וביוטיוב.

לפי השמועות הוא כלי די יעיל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

BT בהחלט אחד החזקים, הבונוס שהוא רץ יפה דרך VM ככה שזה ממש נוח להפעיל אותו דרך הWINDOWS בזמן פעולה אחרת.

max2005b זה לא התוכנה שלא תומכת זה מגבלה חומרתית, הכרטיסים שלא נתמכים חסר להם איזשהו פרוטוקול שיפשר תפיסה של חלקי הסיסמה, הכרטיסים שלא נתמכים לא יעבדו אם אף תוכנה.

המינוס היחיד של BT זה שאי אפשר לעבוד אם כרטיס רשת פנימי בזמן VM, אבל אם זכור לי נכון יש גרסה של WINDOWS לAIRCRACK.

תבדוק באתר http://www.aircrack-ng.org יש שם אפילו גרסת GUI לWINDOWS אישית לא יצא לי לנסות אותה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אתה מתכוון הרצת תוכנה שעושה את זה בשבילך.

נשמע ממש סקסי אבל מסתכם בלהריץ בשורה אחת משהוא שמשהוא אחר כתב.

לגבי ההסבר שלך ללמה חלק מהכרטיסי רשת לא עובדים , בולשיט ידידי , אבל מה אני מבין... סה"כ עבדתי כמה שנים בבדיקות בתחום.

ההמלצה על BT מדויקת , זה אוסף כלים עצום שעושה המון.

עדיף למי שלא יודע לא כ"כ להתעסק בזה. אל תשכחו גם שלחלק ממה שאפשר לעשות עם זה יש משמעות חוקית (למרות שזה סט כלים ידוע)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אפשר הסבר פשוט על מה שדיברתם כאן למעלה לכל אלו שלא הבינו מילה אך הסתקרנו עד מוות? :)

BT זו הפצה של UNIX המתמקדת בנושא אבטחה, קרא עוד כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/BackTrack

VM זו מכונה וירטואלית, זו תוכנה המיועדת לתת יכולת להריץ סביבת עבודה (מערכת הפעלה) בתוך סביבת עבודה אחרת. למשל, לעבוד עם WINDOWS 7 בתור מערכת ההפעלה של המחשב ועם WINDOWS XP (או LINUX כלשהו) בתוך ה VM (שהיא תוכנה נפרדת שבתוכה רצה ה XP).

בעקרון התוכנות האלה עובדות ברמת חבילות המידע כדי לחשוף את סיסמת הרשת האלחוטית. הצפנת WEP תיהיה קלה יחסית לגילוי, לכן כדאי תמיד להשתמש ב WAP2 שהיא בטוחה הרבה יותר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

liviur כמובן שהעניין מסתכם ב4 שורות.

אני לא יודע איך אתה מסתכל על זה אבל אותי מעניינת התוצאה ולא התהליך בנושא.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז העניין שלנו הפוך לגמרי.

התהליך והתיאוריה מסקרנים אותי מאוד.

התוצאה לא חוקית ולא מעניינת אותי בגרוש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...