Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נוסעי הטנדר (שמע אומר דיירי פחונים) דווקא בחרו להחליף מהלומות ושלחו את הבחור לבית החולים עם שתי רגליים וידיים שבורות, לפחות סידרו לו 3-5 חודשי גימלים :shock:.

אני שמעתי לפני כמה שנים סיפור הפוך... על איש קבע מבסיס נבטים ששני רכבים "סגרו" עליו, אחד מלפנים ואחד מאחור.

הבחור לא התבלבל והכניס להם באבי אביהם.

אני לא מתחייב על אמינות הסיפור ב100 אחוז, אבל אם זה קרה- דיינו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ידוע שכביש באר שבע-ערד הוא מאוד מסוכן,אני גם באר שבעי וכשהייתי חייל הייתי לוקח חברים שמשרתים שם לבסיס,ולא תאמינו איך נוהגים שם,אבל מה כשאתה עוצר את הרכב והם באים,אם אתה מחזיר להם באותה גישה (והמבין יבין) ורק ככה הם מבינים את המסר.

פורסם

לי קופץ לראש ההבדל בין חכם ופיקח:

חכם ימנע מלהכנס לצרה שפיקח ידע איך לצאת ממנה (במקרה הזה, ורצוי בכל נהיגה, זה אותו מצב תודעתי דרוך שהוזכר פה)

פורסם

אחד התפקידים שלי בצבא הוא נהג.

אני נוסע מדי שבוע בכבישי הדרום ( כשהכוונה בעיקר בכביש 40 מב"ש לכיוון מצפה רמון ).

כמו כולם פה גם אני חוויתי על בשרי לא מעט מקרים שבהם חברינו הבדואים מחליטים לנהוג כמו משוגעים ועל הדרך לסכן גם אותי. אני לא חושב שיש לדבר הזה פתרון בטווח הקצר, אם בכלל.

כשאני נוהג בכביש 40, אני פשוט נוהג עם עירנות יתרה ( למרות שלא ניראה לי שאפשר להגיד את זה בכלל, אבל שיהיה ), וכל רכב "פוטנציאלי" ( מתחילים להכיר אותם לאט לאט, כמו שהזכירו ) שאני רואה אני פשוט תופס מרחק ממנו. אני מעדיף להוריד מהמהירות המותרת ולנהוג לאט יותר אבל במקרה שאני אצתרך תמרון כלשהו זה יהיה כרוך בפחות סיכון.

בואו נגיד שמה שאני מאחל לעצמי בשירות הצבאי זה לסיים אותו בלי לבחון רכב בדואי מקרוב, רק עוד שנה. :)

• תוכן חדש...