Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מיצובישי לנסר שנת 97 אוטומט.

מצטערת מראש אם אני לא מסבירה את עצמי טוב ובצורה מקצועית אך אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני אובדת עצות.

ביומיים האחרונים הרכב רק בתחילת נסיעה "מתקשה" לנסוע הכוונה שהוא נשמע לי מתאמץ מידי.

כמובן שזה חל גם שאני בעצירה כלומר כל פעם שאני הרכב עומד ומתחיל לנסוע הרכב מרגיש לי מתאמץ ואני נותנת יותר גז על מנת שהוא יסע (ככה זה מרגיש לי) וברגע שהרכב מתחיל לנסוע ו"לתפוס" מהירות הוא נוסע מעולה :).

יש שמן גיר, שמן, מים.... הכל טוב... הרכב מטופל ושמור, אולי בחורות לא מבינות במכניקה אבל הן שומרות על הרכב בקנאות.

סיפרתי למוסך את התנהגות הרכב, הוא נסע 10 מטר עם ברכב ואמר שהלך לי הגיר ברכב. לא בדק משהו אחר.

אני מנסה להבין האם הדיאגנוזה נכונה? הרי האוטו עובר מהלכים( מDrive לרוורוס וכו'.. לא נתקע) והכל נראה כתקין הבעיה היא כשהאוטו מתחיל לנסוע .

המוסך רק הפנה אותי למישהו שמחליף גיר נתן הצעת מחיר 3,500ש"ח בערך.

לפני השקעה שכזאת האם יש סיכוי שזה משהו אחר, הצתה? כל דעה או עזרה או הכוונה תתקבל בברכה.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

לי זה נשמע כמו בעיה בממיר המומנט ("טורק קונברטור") ולא בגיר עצמו.

ממה שאת מתארת - זה מקרה קלאסי של סטטור משוחרר.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לי אישית זה נשמע כמו ניחוש/קומבינה של המוסכניק ומכון הגירים.

וגם אם לא - זאת דיאגנוזה מהירה ופזיזה מדי. לדעתי כרגע אל תעשי את זה.

תנסי להסביר יותר בבירור מה קורה.

האם כאשר את מאיצה, את שומעת את המנוע מרעיש כרגיל (כלומר עלייה בסל"ד) אבל בפועל הוא לא מאיץ?

אולי אולי זאת החלקה של התיבה והרכב מאיץ רק כאשר יש חלופה לשני.

דבר נוסף - תבדקי בבקשה את צבע שמן תיבת ההילוכים. תוכלי לזהות את מדיד השמן שכן הוא די דומה

למדיד השמן של המנוע. אחרי מספר דקות של נסיעה, תעצרי ותבדקי את גובה השמן וצבעו ותדווחי.

אגב, אדמדם-ורוד זה מעולה, שחור זה לא.

הוחלף שמן גיר מתישהו? ופילטר?

בהצלחה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בכיף,

אם תריצי בגוגל חיפוש ל "סטטור משוחרר" אני מאמין שתמצאי עוד 300,458 תוצאות תוך 0.87 שניות המתארות בעיה בדיוק כמו שלך. (לא ניסיתי, אבל זו בעיה די נפוצה).

שיפוץ ממיר המומנט אמור לעלות קצת פחות משליש מהצעת המחיר שהעלית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לי אישית זה נשמע כמו ניחוש/קומבינה של המוסכניק ומכון הגירים.

וגם אם לא - זאת דיאגנוזה מהירה ופזיזה מדי. לדעתי כרגע אל תעשי את זה.

תנסי להסביר יותר בבירור מה קורה.

האם כאשר את מאיצה, את שומעת את המנוע מרעיש כרגיל (כלומר עלייה בסל"ד) אבל בפועל הוא לא מאיץ?

אולי אולי זאת החלקה של התיבה והרכב מאיץ רק כאשר יש חלופה לשני.

דבר נוסף - תבדקי בבקשה את צבע שמן תיבת ההילוכים. תוכלי לזהות את מדיד השמן שכן הוא די דומה

למדיד השמן של המנוע. אחרי מספר דקות של נסיעה, תעצרי ותבדקי את גובה השמן וצבעו ותדווחי.

אגב, אדמדם-ורוד זה מעולה, שחור זה לא.

הוחלף שמן גיר מתישהו? ופילטר?

בהצלחה!

תודה רבה :) על ההתייחסות

כאשר אני מאיצה המנוע מרעיש ונשמע מתאמץ, אך האוטו מתקשה להתחיל בנסיעה.

צבע השמן נראה לי רגיל - אדמדם. ולא חסר שמן גיר,בדקתי.

הרכב עובר טיפולים באדיקות כל שנה וגם נעשתה החלפת שמנים.

• תוכן חדש...